Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Je čas na zimí kola
Tak nezapomeňte že pokud máte jen dvě zimní kola musíte je dát na Škodovkách s předním pohonem dopředu a na Škodovkách se zadním pohonem také dopředu! Ne abych zase viděl nejaké umělce jak mají na staré Škodovce 120 zimní gumy vzadu a vepředu letní! -
Diamant 04.10.02 19:48
« Re: Add. FSI
Keby Fabia dostala FSI (verím, že raz dostane), tak to určite bude po VW a samozrejme aj po novej Octavii. Nové auto musí priniesť aj niečo nové. U Golfa je už jasné, že tam FSI motory budú. Takže určite aj u Octavie. A až potom to dostane Fabia, ktorá má už nejaký ten rok za sebou. Neexistuje. Navyše takých motorov sa veľa nepredá. Hlavne u Fabie. Takže najskôr sa musí rozbehnúť výroba modelu, kde sa takýchto motorov predsa len predá viac. A u Octavie je väčšia šanca, že si niekto priplatí za FSI. A podľa doterajších cien VW je jasné, že FSI nie je lacné. Ale čo už. Hoci neviem, či tá úspora za to stojí, lebo FSI vyžaduje vyššie oktánové číslo. -
« Unik chladiacej kvapaliny - 3. pokracovanie
Tak, po 1. raze ked som mal prasknuty chladic a po 2. raze ked mi menili tesnenie pod hlavou mi zacala unikat chladiaca kvapalina 3. krat. Tentokrat to bolo nastastie len tesnenie pod cidlom teploty chladiacej kvapaliny - dole na chladici na strane voica. Dali tam hlinikove tesnenie so slovami: "To sa stava, original tesnenie vydrzi niekedy len 30 tkm". Rovno mi urobili aj prehliadku po 45 tkm. Pre uplnost: Fabia Comfort 1,4MPi 50kW, vyrobena 03/2000. Cena noveho tesnenia: 15,60 Sk, komplet prehliadka s vymenou oleja, olej. filtra, brzdovej kvapaliny: 3124,90 Sk.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!