Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

06.10.02  14:24

« to a(ll)

Mít jen 2 zimáky je *. To zkoušej(te) někde na poli a ne v provozu. :o(
  • 00 Reagovat !

foto

06.10.02  12:36

« Je čas na zimí kola

Tak nezapomeňte že pokud máte jen dvě zimní kola musíte je dát na Škodovkách s předním pohonem dopředu a na Škodovkách se zadním pohonem také dopředu! Ne abych zase viděl nejaké umělce jak mají na staré Škodovce 120 zimní gumy vzadu a vepředu letní!
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 04.10.02  19:48

« Re: Add. FSI

Keby Fabia dostala FSI (verím, že raz dostane), tak to určite bude po VW a samozrejme aj po novej Octavii. Nové auto musí priniesť aj niečo nové. U Golfa je už jasné, že tam FSI motory budú. Takže určite aj u Octavie. A až potom to dostane Fabia, ktorá má už nejaký ten rok za sebou. Neexistuje. Navyše takých motorov sa veľa nepredá. Hlavne u Fabie. Takže najskôr sa musí rozbehnúť výroba modelu, kde sa takýchto motorov predsa len predá viac. A u Octavie je väčšia šanca, že si niekto priplatí za FSI. A podľa doterajších cien VW je jasné, že FSI nie je lacné. Ale čo už. Hoci neviem, či tá úspora za to stojí, lebo FSI vyžaduje vyššie oktánové číslo.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.02  14:47

No když myslíš............Samozřejmě, že ho Fabia dostane až po VW. Ale ještě před novou Octavií......... A nebude to levné..............
  • 00 Reagovat !

foto

04.10.02  09:29

« Unik chladiacej kvapaliny - 3. pokracovanie

Tak, po 1. raze ked som mal prasknuty chladic a po 2. raze ked mi menili tesnenie pod hlavou mi zacala unikat chladiaca kvapalina 3. krat. Tentokrat to bolo nastastie len tesnenie pod cidlom teploty chladiacej kvapaliny - dole na chladici na strane voica. Dali tam hlinikove tesnenie so slovami: "To sa stava, original tesnenie vydrzi niekedy len 30 tkm". Rovno mi urobili aj prehliadku po 45 tkm. Pre uplnost: Fabia Comfort 1,4MPi 50kW, vyrobena 03/2000. Cena noveho tesnenia: 15,60 Sk, komplet prehliadka s vymenou oleja, olej. filtra, brzdovej kvapaliny: 3124,90 Sk.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 03.10.02  21:36

Cleaner> Aj tak ti neverím. Neexistuje, že by Audi uvolnilo svoj motor (áno, 2,0 FSI je ich práca a nemá ho ani VW) pre dajakú Fabiu. To je nezmysel!
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 03.10.02  04:58

« Re: Lambda sonda

vencax> nikdy som o tom nepocul.
    co myslis pod pojmom "tady"? si v CR?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.02  23:33

« Re: Lambda sonda

matuS> 2letou zaruku mi dal dealer, kdyz budu auto servisovat jen u nej. Myslim, ze je to tady obecna praxe, ci snad nejake interni doporuceni skodovky.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.02  20:12

« Re: PALUBNI POCITAC ???

Fabia1.2> mICHAL atx BY TI TO ZA NEJAKY PENIZ ZKALIBROVAL, JAK BYS CHTEL, KLIDNE BY TI TO PAK MOHLO UKAZOVAT O LITR VIC ;-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.02  14:58

« Re: to cleaner

no je to půl menšího koně - to už musí být znát......
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.02  14:51

Hmm, dost razantní nárust výkonu
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.02  14:44

ten si bude chrochtat blahem. A místo 37.5 očekávám nejméně 37.8 kW.........
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.02  14:43

A nebude to pro tvůj motůrek stejná vražda?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.02  14:35

To jsem nesliboval. Říkal jsem že tam naleju V-Power 99, ale dosud jsem ho jsem to neudělal........
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.02  14:32

cleaner: abych odbočil, aby nás nějakej takovej neměl potřebu napomínat, už jsi nalil do Juniora ten alkohol, jak to pojede, jak jsi sliboval ypsilónovi?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.02  14:21

COŽE ? Ty sis dovolil mně odporovat? Mně Cleanerovi?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.02  14:17

cleaner: nikdy
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.02  13:51

Jenže Hufovi tam chybělo to Re:, ty by ses teď měl zastydět a opravit se........
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.02  13:49

Do vývoje Škody-Auto přece. Tady aby taky člověk všechno vysvětloval zcela polopaticky..........
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.02  13:47

Cleaner: hele ty píšeš sám sobě? To Huf se opravil :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…