Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Fabie 1.4
Už jsem to dříve popisoval- u prodejce Škoda v Přerově udělal p.Janda chiptuning, na výměnu sáná že nemá čas a zdržuje ho to. Tak jsem chvíli jezdil jen na přečipování, ale skoro žádný rozdíl tam znát nebyl. Tak jsem si nechal ještě v záruce u autorizováného servisu vyměnit sání- zde také naprosto bez problémů. Celkem jsem dal za přečipování + sání cca. 7500Kč.
Jak se to chovalo před a po? Před - slušný zátah od spodu, umíraní někde okolo 4600ot.Na svém "zkušebním úseku" měřeno několikrát zrychlení 0-100km, nejlepší čas 16.6s při točení na jednotlivé kvalty do 5000ot.
Po- slušný zátah od spodu , druhý zátah přichází tak ve 4500 -4600ot.Opět na svém "zkušebním úseku" měřeno několikrát zrychlení 0-100km, nejlepší čas 14.8 s při točení na jednotlivé kvalty/1 a 2/ do 5000ot. Jak jsem psal sací potrubí z 50Kw má prům. 46.7 mm a z 44Kw elipsu 46.7/26.7mm, přitom otvor v hlavě je stejný jako u 50Kw. Takže jak jsem již psal když chiptuning ta s výměnou sání. Pro porovnání jsem si změřil "naši" fabrickou feldu 50Kw - dosáhl jsem 15.8 s na 100km/hod.
-
« Re: Fabie 1.4
Tak jsem včera zkoušel tu svoji 44Kw/53Kw(chip+ sání), když jsem vezl syna a jeho kámoše na Invex do Brna po dálnici.Jel jsem bez brzdy(manželky). Na úseku kde je mírné klesání(bývalá obalovna za Vyškovem směr Prostějov) kde jsem směrem tam jel bez problémů 140km/hod, jsem zpátky jel na vytočenou pětku - 5200ot/min.- 190Km/hod.Zároveň se omlouvám všem Feliciím, které se mě snažily marně po celou cestu předjíždět.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!