Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

09.10.02  11:24

« 1.4 MPI

lug: není MPI jako MPI :))) Hlavně ne to HUFovo.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.02  11:21

« to RV

Lidé jako ty nepatří na silnici a je potřeba je izolovat dříve než způsobí nějaké neštěstí............
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.02  10:24

« Re: Těsnění pod hlavou motorů OHV

tak už jsem zjistil, že ten podělanej Junior byl opravdu 1.4, což potrvrzuje Vaši teorii. Máme ještě jednoho 1.4 a ten je OK. Oba 1.0 jsou rovněž OK.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.02  08:01

« Re: Fabie 1.4

s KNkem bych ti ujel :)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.02  07:26

To Huf:No jo Hufe Tvoje "1.4MPI (černé I)",to se neháhám.Moje naladěná Felda 1.6 ale ujede všem skutečným Fábiím 1.4,včetně 74kW.
    To Lobok:Ty hodnoty vypadají celkem reálně,dá se jim věřit.O nárůstu +9kW bych se ale hádal.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.02  22:57

Pokud nehde o čas tak ano! Cx je sviňa!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.02  22:55

« Re: to lobok

Jde! Pokud se rozjíždíš protin zdi!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.02  22:04

« Re: Dveře - Huf

Jo to samé pozoruji také, Peugeot Boxer 2,5 tdi. ne nějaký čas pomůže stáhnout skla ve dveřích vzít ze všech sil za rám oken předních dveří a přihnout ho směrem ke karoserii!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.02  22:00

« Re: to lobok

Prodám Š Fabia 2x 1,9 TDi 110KW. Zn.: elektronikovi, příšerně se oba motory hádají!
    Z 0 na 100 Km/h zatím 6,3 s!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.02  21:00

« to lobok

Jde rozdíl ve zrychlení 0-100 ze 16,6 na 14,8s v praxi poznat? Myslím pocitově - v autě.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.02  20:58

Má 1,4 MPI (černé I) dožene každou (i naladěnou) Filcku 1.6 :o)

A nehádej se se mnou, lugu, prostě nedožene. V provozu to již mnohým vrtalo hlavou :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.02  18:17

Když už se tak vytahuješ se svou károu nad Feliciema,tak prosím nepřeháněj - Felicii 1,6/55KW opravdu nedoženeš.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.02  14:27

Už jsem to dříve popisoval- u prodejce Škoda v Přerově udělal p.Janda chiptuning, na výměnu sáná že nemá čas a zdržuje ho to. Tak jsem chvíli jezdil jen na přečipování, ale skoro žádný rozdíl tam znát nebyl. Tak jsem si nechal ještě v záruce u autorizováného servisu vyměnit sání- zde také naprosto bez problémů. Celkem jsem dal za přečipování + sání cca. 7500Kč.
    Jak se to chovalo před a po? Před - slušný zátah od spodu, umíraní někde okolo 4600ot.Na svém "zkušebním úseku" měřeno několikrát zrychlení 0-100km, nejlepší čas 16.6s při točení na jednotlivé kvalty do 5000ot.
    Po- slušný zátah od spodu , druhý zátah přichází tak ve 4500 -4600ot.Opět na svém "zkušebním úseku" měřeno několikrát zrychlení 0-100km, nejlepší čas 14.8 s při točení na jednotlivé kvalty/1 a 2/ do 5000ot. Jak jsem psal sací potrubí z 50Kw má prům. 46.7 mm a z 44Kw elipsu 46.7/26.7mm, přitom otvor v hlavě je stejný jako u 50Kw. Takže jak jsem již psal když chiptuning ta s výměnou sání. Pro porovnání jsem si změřil "naši" fabrickou feldu 50Kw - dosáhl jsem 15.8 s na 100km/hod.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.02  09:33

« to imaxim

Ne. Jen jednou při solidním bočním větru jsem něco podobného zaznamenal.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.02  09:09

To tesna:Já nemůžu tušit,jaký Feldy myslel.Mimochodem dík za fotky,který jsi mi poslal,já jsem svojí káru taky nafotil a až to zpracuju,pošlu.
  • 00 Reagovat !

foto

08.10.02  08:34

« Dveře - Huf

Zdar, nemáš problémy v doléhavostí dveří řidiče od rychlosti cca 180 km/h, mě se začnou odchlypovat a cejtím nepříjemné zvukové profuky.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.02  08:29

to RV: Měl samozřejmě na mysli normální Feldy, ne ty, co tam vpředu mají něco, čemu se už dá říkat motor :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.02  07:53

Lobok: To máš od Cimbu? Jestli jo, tak popisuj, přeháněj. Jak to probíhalo atd, atd, atd..... . Příští rok se na něho se 44kW taky chystám, takže má touha po všech informacích je bezbřehá. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.02  06:30

No musím říct,že by docela nas..,kdyby mě udělala Fabka 1.4.Byl jsi na brzdě,nebo vycházíš z trochu přikrášlenejch údajů Mr.Cimbu ?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.02  06:12

Tak jsem včera zkoušel tu svoji 44Kw/53Kw(chip+ sání), když jsem vezl syna a jeho kámoše na Invex do Brna po dálnici.Jel jsem bez brzdy(manželky). Na úseku kde je mírné klesání(bývalá obalovna za Vyškovem směr Prostějov) kde jsem směrem tam jel bez problémů 140km/hod, jsem zpátky jel na vytočenou pětku - 5200ot/min.- 190Km/hod.Zároveň se omlouvám všem Feliciím, které se mě snažily marně po celou cestu předjíždět.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…