Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

15.10.02  14:13

« Re: Fabia MPI

Tak já nevím čím to je, ale u spousty těhle 1.4 OHV se musí měnit těsnění pod hlavou. Máme ve firmě dva a jednoho to taky postihlo.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.02  14:11

O jakým převrtání mluvíš ?Pokud vím tak vrtání je stejný jako u motoru 1.3(Felda,Š130) a to 75.5mm.Větší obsah je dán zvětšením zdvihu a tuhle kliku má i 1.0.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.02  13:52

rozdíl je 6 kW. ale oba ty motory nestojej za nic. To už je lepší 1.0 a ne takovej převrtanej zmetek.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.02  13:50

jakej je rozdil mezi cervenym a cernym ???
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.02  10:12

« Re: Autorádio MP3

KD-SH99R jsem měl chvíli taky, je to opravdu velmi dobrý stroj. 909 je stejná až na ten displej. Nyní mám Alpine 7893R.

Vynikající MP3 recievery jsou taky Pioneer 7400MP a hlavně 8400MP, to je prostě bomba. Bohužel taky něco stojí :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.02  00:00

« Re: Autorádio MP3

No jasně, ale na jaře ještě nebyl :o)

Navíc, čekal jsem, že bude nová řada výrazně jinačí. De fakto mám stále špičkové rádio ;o)
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 14.10.02  22:12

« Autorádio MP3

Ked už JVC, tak potom novší model KD-909R. Funkcie sa nezmenili, aj predný panel je stále mimoriadne elegantný zo skutočného hliníka, ale displej má konečne dva plnohodnotné riadky a rôzne symboly sa presunuli na kraj. Vrele odporúčam.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.02  15:02

« to RV

Jdou poznat. Auto je stabilnější. Ještě lepší je ale mít široký ráfek.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.02  12:58

« Re: To Huf

podlozky jsou ku....ky (poradne) poznat!!! ;)
  • 00 Reagovat !

foto

14.10.02  12:27

« To Huf

Hufe,mám takovej dotaz.Pokud se nemýlím,tak jsi nejdřív měl kola z RS bez podložek.Poznals po namontování podložek nějakej rozdíl v jízdních vlastnostech ?Nebo jsi je dával jenom proto,že kola byly zalezlý ?Je znát nějaký zlepšení ?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.02  12:27

« to a

JVC KD-SH99RB. Moc solidní kousek. Sám si v této branži nechám poradit od přátel, jelikož se v tom zase až tak neorientuju.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.02  12:24

« RV

Ano. Je ale ještě jeden motor, který ma ve Fabii takový přídomek. Jestli uhádneš který...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.02  12:22

Červený I je 1.4OHV/50 kW ?
  • 00 Reagovat !

foto

09.10.02  22:49

« Autohifi

Jaké radíte autorádio? Rád bych dal do auta autorádio které bude umět přehrávat MP3 a bude umět reguloat hlasitost podle rychlosti či hluku. Případně i žánru jestli se jedná o mluvené slovo či hudbu a pod?
    Co doporučujete jaké máte zkušenosti!
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 09.10.02  20:58

« Fabia MPI

No tak sa zapojím aj ja. Aby ste všetci vedeli, tak keď ja chcem (ale ja som kľuďas, takže nechcem veľmi často), tak ma nepredbehne žiadna Felicia a ani Fabia MPI. Ale musím dodať, že ja mám červené "I". Zdôrazňujem červené, nie ako niekto iba čierne :o) To aby tu nebola nuda.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.02  14:50

« to RV

Jo, ale jen na špinavém autě. Taková nouzovka. Nebyl čas ji umýt. Brzo budou nové.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.02  13:54

« Re: to cleaner ad RV

Ladao and Huf:Dík za podporu.Možná to vyznělo špatně i ode mě.To že ujedu Fabkám 1.4 neznamená,že nesnesu,když mě nějaká předjede.Nechci ze silnic odstraňovat auta a motorky,který jedou rychlejc jak já.To už snad máme za sebou.Jo Hufe máš na webu fotky Fabky s těma novejma kolama ?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.02  13:14

« Re: to cleaner ad RV

Cleaner> Nespletl jsi si RV náhodou s někým jiným ? :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.02  13:02

« to cleaner ad RV

Lidé jako Ty jsou naštěstí bezmocní a tudíž jejich návrhy zůstanou navždy v říši jejich přihlouplých snů. :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.02  12:01

« Re: to RV

Vezmi si Neurol a zdrž se osobních útoků.Máš pocit,že je to k věci ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…