Škoda Fabia
« Re: to Kutil01
Proč upřednostňovat šroubovací podložky před průchozími?
Průchozí mi příjdou bezpečnější.
Ještě by bylo možná zajímavé dát podložky pod bubny na zadní nápravě tam to jde a dělá to i škodovka která tam dává různě silné podložky, stačilo by jen dát delší šrouby a dokoupit originál podložky a je to napořád vepředu nevím? -
« Re: Volej - 1.4MPI
Ono to určitě stačí a specifikacím to vyhovuje. Ale jsou to pitomci a odpovídá to přístupu servisů, že na zimu, kdy by ta syntetika např. při startech při -20 stupních byla nejvíc potřeba, tam tam dají jenom polosyntetiku. Ale abys to vypouštěl, to ne. Jen to při velkých mrazech ze začátku moc nehoň... -
« to Kutil01
Konečně někdo, koho nezajímá jen spotřeba a velikost kufru ;o)
Pružiny a tlumiče - jedině obojí. Nikdy ne jen pružiny!!! Já mám tlumiče HP Sporting a pružiny Eibach (doporučená kombinace). Snížení cca 35mm. Přední jsou výškově nastavitelné. Já je kupoval už před rokem na jaře - to jiné nebyly. Jsou překvapivě dobré. Ideální kompromis mezi jistotou chování a komfortem. Pokud bych nakupoval podvozek dnes, tak bych je koupil stejně zase. Pokud bych chtěl hýřit, koupím špičku v oboru - KW.
Rozšíření je možno provést 2ma způsoby. Stávající kola + distanční podložky nebo nová kola, která budou širší a budou mít nižší ET (zális). Varianta 2 je lepší a efektnější, ale pokud už máš pěkná kola, která jsou ale zalezlá, tak Ti nezbývá nic jiného, než dát podložky. Lépe šroubovací, né průchozí (s dlouhými šrouby).
Link na tlumiče (a péra): www.hpsporting.cz
- posílají je na dobírku
Podložky: www.duw.de respektive jejich zastoupení u nás
Moje autko: www.sweb.cz/hufnagl -> vozový park -> hufova fabia