Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Prodam zesilovač MAGNAT A400 4x100W
Prodám 4 kanálový auto zesilovač MAGNAT Michael Schumacher Collection A 4000, výkon 4x100/2x200W, rozsah 5-60000Hz, Odstup více než 100 dB ,zlacené konektory, Super design,červená barva. Nové nepoužité orig. balené včetně manuálů. Podrobnější informace o zesilovači naleznete na www.magnat-audio.cz/autohifi/ms4000.html Běžná cena 7000 teď 4500 Kc (nevhodný dárek). Kontakt 606 363 139. -
« Re: Prachovy a pylovy filtr
Filtr je prece v meziprostoru pod steracema. Musi se nejdrive demontovat sterace, pak plastovy kryt, ktery je prichyceny tremi plastovymi hreby a pod nim je pristup k celemu topeni. Nevite nekdo jaky olej dava fabrika do aut z vyroby, mineralni nebo synteticky a jake viskozity ? -
« Prachovy a pylovy filtr
Nevite nekdo, jak se dostanu k filtru vzduchu, pres ktery jde vzduch do kabiny. Nejak malo mi to fouka, tak se chci kouknout, jestli to neni necim zaneseny. Do servisu se mi nechce jezdit, loni jsem to mel to same, a jejich konstatovani "byly tam napadany nejaky listy" me stalo 3 kila. -
« Re: Modré světýlka
Diamant > "....A pre ostatných - keď vidím tie modré svetielka, je mi z ich majiteľov zle." Muzes napsat jak ti je zle stech modrych svetilek, az je budu montovat tak at vim jake tabletky mam sebou vozit. :-) No motovat je urcite nebudu nepozaduji to za potrebny, ale jestli to nekdo ma tak je to jeho vec ,me stym neohrozuje takze mne toje ukradeny. -
ten nazor mam stejnej , stejne tak ty co jezdej s mlhovkama. Tady v nemecku byl v TeFau (rozumej TV :-) ukazka jak policajti staveji ty co jezdej s mlhovkama. Ty co aspon nejak rikali ze to zapomeli nebo si nevsimli tak pokarali, ale kdyz vylezl blbecek a rekl "es ist cool , oder?" tak ti hned vyfasli pokutu... -
Diamant 07.12.02 23:28
Modre LED diódy majú v každom obchode s elektronikou. Kus stojí okolo 50 korún a majú aj výhodné balenie po 1000 kusov. Keď si k tomu prikúpiš aj 1000 odporov, tak môžeš osvetliť celé auto a budeš FRAJER! A pre ostatných - keď vidím tie modré svetielka, je mi z ich majiteľov zle. Ale na druhej strane viem, čo za charakter je za volantom :o)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!