Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: to Ice74
Zrovna fabie s TDIčkem je hodně dobrá. Hlavně je nutný si uvědomit tu dynamiku vzhledem ke spotřebě. A s Fabií TDI za 4.5 litrů opravdu není problém. Po městě za 6 a rozhodně není brzdou provozu, spíš naopak. Já si myslím, že s tou dynamikou to opravdu není špatný. Musíte to srovnávat s konkurencí a tu podle mě TDI nemá. Alespoň ne v téhle třídě. A 1.4 TDI bude pro spořílky. A určite lepší (a dynamičtější) než SDI. -
Diamant 13.12.02 20:22
« Re: pohasinani zarovek
Skrtiaca klapka dorovnava otacky motora vzdy len na volnobeznu hodnotu. Takze ak v dosledku zvyseneho odberu elektrospotrebicov klesnu, tak ich klapka dorovna na povodnu hodnotu. A ventilator chladica by bolo pocut. Navyse naco by sa spinal teraz v zime? To sa v zime nespinal este ani na Felicii, u ktorej teplota bola schopna casto vybehnut hore. -
« Re: pohasinani zarovek
Nečtu to tady zrovna od začátku, ale když vypneš ty světla, nehoupnou ti nějak výrazně otáčky nahoru ? Dorovnávat odběr proudu by měla teoreticky ŘJ přes škrticí klapku, servo na klapce by mělo přidat když se zvýší odběr proudu a tím pádem i zatížení motoru (alternátorem). Když jdou moc otáčky dolů při zapnutí el. spotřebičů, a tím pádem altík nestíhá, pak bych hledal chybu možná někde tady. Ale možná je to ptákovina a nějakej rozumbrada mi to vytmaví :)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!