Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

26.12.05  16:38

« ABS do FABIE

Nevíte, jestĺi jde dodělat do FABIE combi 1,2 HTP 47Kw ABS? A kolik by to mohli stát? Udělají mi to v servisu?
    Na stránkách škodovky to nabízejí za příplatek 3000 do nových aut.
    Díky Pavel
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.12.05  07:59

« Bez nadpisu

Měl bych na prodej nosič kol na zadní dveře Primavelo, nový, nepoužitý, orig. zabalený pro Fabia, prodám za 4000,-. Skoro Praha.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.12.05  09:06

« Re: Cvakani spojky

mam najeto 13000km ale spojka necvaká. fabia 1.2 12v
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.12.05  14:10

« vložka zamku prednych dveri

Zlodej mi pretocil vlozky na oboch dverach .Neviete ci sa da "urobit" vlozka na povodny klucik od dveri-kvoli cipu v kluci?Otvaranie funguje teraz iba na central.
    Skusal som vybrat vlozku podla navodu z knizky o fabii, ale nesla von(Fabia r.v.2000)Nevite poradit?
  • 00 Reagovat !

foto

15.12.05  12:41

« Bez nadpisu

1.2 HTP 47Kw najeto 9700 Km, spojka necvaka
  • « 00 Reagovat !

foto

15.12.05  07:09

« Re: Re: Cvakani spojky

Fabia 1.2 htp 47kW, 07/2004, 15 tis.km - spojka necvaka.
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 14.12.05  16:22

« Re: Cvakani spojky

otec ma vo Fabii tiez 1,2 47kW a spojka mu necvaka, ani som si to nikdy nevsimol - najazdene ma takmer cca 40 000km
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.05  09:36

« Cvakani spojky

Dobry den, nevite nekdo jestli je normalni(u Motoru 1.2 HTP 47kW), ze mi spojka, pri nastartovanem motoru, na neutral, pri seslapovani a vyslapovani cvaka, zhruba v mistech kde je normalne zaber. Mam to auto asi 3 mesice. Tak nevim zda-li je to normalni u tohoto motoru( najeto 5500km)diky
  • 00 Reagovat !

foto RRAAFF1

RRAAFF1 07.12.05  20:58

« Bez nadpisu

El Carlos:MR bude modelový rok
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.05  20:18

« Re: Re:

Eh, teď nějak nevim, co je MR2005 a 6
    Byla to Fabia Combi, Elegance, 2.0 benzín a stojí ve Stahovským NH Caru (pro případ, že si z Prahy)
    Nicméně s tou výškou - já měřím 186 cm, ale fakt je, že i stejně vysoký brácha vždy sedí o kus blíž. Já totiž musím mít natažený nohy, jinak mě bolej kolena.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.12.05  08:26

« Re:

to El Carlos: To se me nejak nezda. Merim 187cm a kdyz si posunu sedadlo uplne dozadu tak nejen ze mi nezavazi stredovej panel, ale ani poradne nedosahnu na volant (ktery mam uplne vytazeny),... takze nevim....mam MR2005. (jestli jsi ale nevidel MR2006,.. tam nevim)
  • 00 Reagovat !

foto

30.11.05  21:51

« Bez nadpisu

Byl sem v autosalone se podívat na novější Fabie a co mě zarazilo, že z nějakého důvodu má Fabie 2005 oproti té mé (2002) zarážky na předních sedadlech, takže nedou posunout dost dozadu :x
    Takhle mě tam tlačí do nohy středovej sloupek :?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.11.05  23:54

« Bez nadpisu

to luf:Nemystifikujte, vyzerate potom ako idioti
    klidne si mysli....je fakt, že kdybych musel brzdit, bylo by to nejspis jiny...ale za svym si stojim...idiot, co mu to jede 100 pres buchlov... >:-[] >:D >:D :D
  • 00 Reagovat !

foto

23.11.05  13:48

« ad. kocary

Me zkusenosti s kocarem do Fabie Combi:
    taktez hluboky kocar, do kufru vleze bez nutnosti odmontovavat kola, na druhou stranu, at se slozi ci ne, je o neco vyse nez roleta, takze je ji nutno nechat slozenou, coz az tak zase nevadi.
    Mezi kocarem a sedadly je jeste misto na tasky, neco vleze "pod kocar", neco do volnych mist na bocich.
    U me tedy zadny zasadni problem, asi dost zalezi na konkretnim kocaru, rozhodne odmontovavat kola neni to prave orechove.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.11.05  10:41

« Bez nadpisu

Ohledně kočáru do Fabie: potvrzuji situaci, že složený hluboký kočár (na vysvětlenou: ten co mám já - řekl bych dost běžný typ) do Fabie nejde ani do kombi jinak, než že se z něj musí demontovat všechna kolečka - neprošel by kolem podběhů. Na výšku je to OK, roleta se přes něj v pohodě zatáhne, ale kolečka musí dolů a vazelínou a šmírem opatlané konce hřídelí zašpiní při manipulaci vše okolo. Na rozdíl od Megane Grandtour, kam lze strčit okamžitě po té, co se složí (spustí dolů), může zůstat na kolech a za ním - dá-li se až k sedadlům - je ještě docela dost místa na další krámy. Jinak jízdní vlastnosti pro běžnou pohodovou jízdu se mě osobně jeví dost srovnatelné, Megane na 16´ nožná o něco víc drncá.
  • 00 Reagovat !

foto

21.11.05  18:59

« Bez nadpisu

Uz mam na Megane 15" zimaky a aj Fabia je prezuta na 14" zimaky. Stale je Megane istejsi aj na tych zimnych balonoch, ako bola Fabia na letnych. Ved to auto sa hrnie po predku zo zakruty von, ziadne prudke zmeny smeru sa nekonaju! Sa desim toho, ked budem musiet jazdit na snehu, s tym autom asi nikam nezatocim. Toto fakt Megane nerobi na ziadnych gumach. Ale blizsie poreferujem, ked budem donuteny znovu tu trasu ist Fabiou.
  • 00 Reagovat !

foto

21.11.05  14:50

« Bez nadpisu

To Luf:samozřejmě ty dva pruhy se musí využít celé,jinak skutečně by se to nedalo takovou rychlostí projet.Jinak mám pneu 195/50 15" což je dost velký rozdíl rychlosti v zatáčkách/proti 14"/.
    Proč ve Fabiích často lidi jezdí pomalu hore kopci?Prostě šetří-ono zrychlovat hore takovým kopcem je o moc dražší než jet třeba 80km/h.
    Jinak jsi tady často zmiňoval jízdní vlastnost isvého Meganu proti Fabii.
    Jenomže Ty máš na Meganu 17" kola a zrovnáváš to ze 14" na Fabii.
    Pokud by jsi srovnal Megana na standartu/myslém 15"/ze standartní Fabií 14"zas takový zázrak by Megan proti Fabii nebyl.Mohu Ti říct /s vlastní zkušenosti/že rozdíl v jízdních vlastnostech u Fabie 14" a na 15" je dost velký.
  • 00 Reagovat !

foto

21.11.05  13:27

« Buchlovicke kopce

1) neverim, ze ked budes mat dolu pri benzinke 110, tak hore pri motoreste budes mat 80, nech pojdes na akomkolvek stupni. Mal som tam 80 a dusil som 3ku s plynom na podlahe pri dvoch ludoch (smer od Brna)
    2) je tam zopar zakrut, kde som si s Fabiou viacej ako 70 netrufol a po ich prejdeni na trojku a plny kotol som bol rad, ze drzim tych 70 az po vrchol kopca. Myslim tu seriu zakrut tusim v druhom stupani (tam, co v opacnom smere dali nedavno betonove bloky proti vyskakovaniu do lesa), prechadzam ju v zasade v jednom pruhu, nie ako niektori po celej sirke dvoch pruhov (smer od Brna)
    3) kopec za Hrozenkovom je presne to iste ako Buchlovice, aspon tak mi to pripada. Cela finta na tento kopec je v tom nebat sa tej prvej vracacky dolu :-)
    4) kopec nad Slavkovom mi nejako neutkvel v pamati. Len nejako nechapem, preco tam tie Fabie zavadzaju v pravom pruhu a vlecu sa popri kamionoch 80, ked tam v pohode mozu ist 110 (smer do Brna).
    BTW rychlostami v tomto prispevku nemyslim rychlost, ktoru dosiahnes v bode zlomu na klesanie, ale v stupani.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.11.05  12:04

« Bez nadpisu

skusal som kamaratovu Fabiu 1,4tdi 55kW vo vybave elegance a musim povedat ze ma hlavne ten motor hlboko sklamal. Len ma utvrdil v mojej zalube v benzinoch. Hruby nepruzny, hlucny, pomaly reagujuci na plyn. Rozhodne mne osobne by nestal ani za tu nizku spotrebu. To stale trasenie a traktorovy zvuk v kabine s mizernym tahom by ma neukecalo. Jazdim s OII 1,6MPI Ambiente a s ulavou som si do nej sadol spat :D
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.05  17:29

« Re: Re:

To Rony:ani to plné autu by Lufovi nepomohlo,protože plně naložené má zase lepší jízdní vlastnosti a jediný problém je projet dostatečně rychle pár zatáček/ze směru od Brna/.
    Jinak po dálnici se dá udržet velice slušná rychlost i přes všechny kopce,pouze to má jednu nevýhodu že to dost papá.Taže spousta lidí prostě šetří a do kopců jedou pomalu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…