Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

28.01.03  11:52

« to gr

Je to na hliníkovém držáku, který je zaklaplý za pravou část výdechu topení. Běžná montáž do 95% Fabií. Montáž stála 1.700,-Kč + 900Kč za modul, který umožní poslech telefonisty přes rádio (tím pádem přes všech 12 repro) a ne přes jeden originální chrchlák NOKIA ;o)

Montovali to HF profíci ve Zlíně. Kyklop se jmenují.
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.03  11:39

« To Huf

Hufe, všiml jsem si, že máš namontovanou HF sadu. Jak ji tam máš přidělanou? Nahoře jak jsou větráky? Kolik tě stála montáž?
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.03  11:38

« Bez nadpisu

• « 00 Reagovat !

foto

28.01.03  11:31

« Re: Pozáruční servis

A ještě do svých úvah zahrň každoročně vyplněnou servisní knížku. Při následném prodeji svýho vozu může znamenat pár tisícovek do tvé kapsi. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.03  11:30

« Re: Fabia RS TDI PD 96kW

Pokud má být překvapením motor, pak by asi VW měl rychle koupit Wankeluv motor, ma i 260 hp:) A co maji Fabie WRC za motorizaci?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.03  07:48

« Re: Pozáruční servis

neriskujes nic, protoze servis se k tomu tak, jak pises, postavi velmi velmi vyjimecne :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.03  13:16

« to pekoz

;o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.03  12:47

« Re: to pekoz

;o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.03  12:43

« Re: to pekoz

To bych si samozřejmě nedovolil.
    Ale jsou pravda takoví.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.03  12:24

« Re: Fabia RS TDI PD 96kW

to Petr - to je falešná informace. Motor bude velkým překvapením. Překvapením bude ovšem asi i cena, která bude nad očekávání vysoká.....................
  • 00 Reagovat !

foto

27.01.03  12:24

« Pozáruční servis

Řeším teď klasický problém, za měsíc mi končí záruka a nevím, zda mám odejít od dealerského servisu (kde jsem až na ceny absolutně spokojený) ke známým do menší dílny. S autem jsem za celou záruku nic neměl až na ložisko zadního kola (hučelo - výměna) a drčení palubky (podloženo). Jde mi o to, že pokud člověka potká velký průser po záruce a jezdí pořád k dealerovi, opraví mu to zdarma (kolega měl třeba v háji servo a kabelový svazek) a servis se k tomu postavil tak, že nebude poškozovat značku a opravil to zdarma. Takže co teď - přijmout riziko (mám najeto 50 tkm, takže průšvih by se snad už projevil) a šetřit na údržbě anebo platit a být v podstatě pojištěn proti výrobním vadám, které se ještě neprojevily. Teď dělám ze Škodovek nedodělky, ale kdo ví. Samozřejmě ztratím záruku mobility, ale ta mi přijde stejně na nic - v podstatě zdarma odtah.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.03  11:34

« Re: to Huf

To spoření myslím souvisí s tím, že člověk na to šlape většinou zbytečně moc. Jinak skvělé je, že když někoho dojedeš a potřebuješ ho bezpečně - rychle předjet tak na to šlápneš , zařadíš se a tempomat ti zase už drží původní rychlost bez klikání.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.03  11:25

« to imaxim

Ad ovládání tempomatu> Třeba kámoš, když jsme kamsi jeli a on to testoval, tak soustavně na ostatní blikal dálkovýma :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.03  11:24

« to imaxim

Jo jo. Celkem tomu dá. Osobně si ani nemyslím, že sníží spotřebu. Když pojedeš po dálnici na tempomat pořád 160 kopec nekopec, budeš mít určitě vyšší spotřebu, než když budeš šlapat na plyn a v každém prudším stoupání podvědomě trochu ubereš nebo prostě jen dostatečně nepřidáš, abys 160 udržel. Na druhé straně zase vynecháš spoustu zbytečných kvedlání plynem na rovince...

Stejně si myslím, že smysl tempomatu je z 99% komfort dlouhé jízdy.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.03  11:20

« Re: to imaxim

To myslíme to samé, z vrchu myslím prostorově - tedy ten posuvný čudlík, který mě ale přijde schovaný volantem, ale jasně že jde o zvyk. Docela mě překvapilo, že tempomat při vracení se na původní rychlost na to docela šlápne, žádný pomalý rozjezd.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.03  11:10

« to imaxim

Ty nemáš originální VW tempomatovou páčku? Já ji mám a z vrchu na ní nic není. Při funkci RES jen palcem pošoupneš posuvný cuplík vlevo a máš tam původní rychlost co by dup (to je takový překladatelský oříšek - pozn.Huf.) :o)

BTW, na to si stejně zvykneš. Ovládání VW tempomatu dělá zpočátku problem asi každému.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.03  11:08

« to pekoz

Ještě, že tak nemluvíš o mně ;o)
  • 00 Reagovat !

foto

27.01.03  10:01

« Tempomat

Tak mi minulý týden domontovali v NH Caru do Fabie tempomat (cena 7.200) a jsem velmi spokojený - udžování stabilní rychlosti je dost příjemné a předpokládám, že i spořivé. Jenom mě vadí, že ovládání přidání plynu je zvrchu páčky blikačů a tím pádem moc blízko pod volantem a takže když chci rychlost zvýšit či po přibrždění vrátit se na stanovenou, musím trochu lomit prsty. Samotné zapnutí držení aktuální rychlosti je z boku, což je pohoda.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.03  17:31

« Re: to luf

Chyba. On Ťe vůbec nechce vytočit. On Ti jenom chce ukázat jak to dělají mistři. Víš to se koupí
    česká plečka - (aspoň kdyby byla levná)a pak se do ní nastrká tolik peněz kolik by stál k té plečce ještě traktor. No a když se to celé slepí dohromady tak se jde dělat do MC brouka pytlíka.
  • 00 Reagovat !

foto

26.01.03  13:58

« Fabia RS TDI PD 96kW

Takza mila Fabia RS bude v provedeni TDI PD 96 kW? To bude ale rychlik, kolikpak to bude stat? Nejake odkazy:
    www.cimbu.cz/motory.htm
    www.skoda.ru/newsView.html?newsID=84
    www.autoexpress.co.uk/news/ae_news_story… /> www.autoshow.ro/forum/viewthread.php?tid… />

V Cesku toho moc neni, zkuste toto:
    www.jyxo.cz/search.php?s=%22Fabia+RS%22<… />

pripadne jeste zadat misto Fabia Fabii.
    Nejake dalsi informace?

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…