Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

31.01.03  13:01

« Re: Ceník Fabia

Na Slovensku v cenníku od 20.01.03 je ten rozdiel 14 tis. Sk, predtým to bolo 30 tis. Sk
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.03  09:37

já málem 4 22" monitory od NECa za 850 Kč za kus. Už to jelo PPLkem ke mě, ale dvě hodiny před dodáním je dodavatel stopnul... * :-( normální cena je 22tis bez daně.

Jinak to zní docela dobře. Combík vypádá u Fabie přirozeněji než krátká verze.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.03  08:26

Vyuzij chyby tisku a bez si ji koupit. :-) Takhle jsem jiz koupil leccos :))
  • 00 Reagovat !

foto

31.01.03  08:11

« Ceník Fabia

Mám před sebou nový ceník Škody Fabia platný od 6.1.03 a nevím, jestli mě šálí zrak nebo je to chyba Škody v ceníku.
    Fabia Combi pouze za příplatek 10 tis. Kč. Slevnění tedy o 20 tis. ve všech modelech. Vychází tedy levněji o 5 tis. než Sedan. Na webu Škody pořád ceny stejně. Možná je to chyba tisku ...?!
  • 00 Reagovat !

foto

30.01.03  17:27

« to Huf

Jak jsi se ptal co to bylo, těch téměř 1,9t (resp 1850 kg) A6 Avant 2,5 TDi quattro. Jinak sorry, že jsem neodpovídal, byl jsem mimo ČR.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.03  15:28

« Re: Pozáruční servis

Kdepak, kdepak, mobilita je jenom to, že ti to spraví (mají díly), ale za úplatu. Zdarma je odtah, nocleh příp. náhradní auto na tři dny či co. Jsem na tom úplně stejně jak píšeš, kamarád co s ním dělám veterány, by mi to servisoval.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.03  14:58

« Re: havarijní pojištění

Díky...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.03  12:14

« Re: havarijní pojištění

Najlepsie je ist na stranku nejakej poistovni, vacsinou je tam online kalkulacia poistneho. Ja som akurat kukal na www.generali.sk, zachvilu mi konci 3 rocna akcia "havarijne poistenie pocas leasingu zdarma" a tak som to tam zadal (cena 400.000Sk, 3 roky bezskodoveho priebehu = bonus 30%) a pri 5% spoluucasti (min 2.000Sk) mi vyratalo rocne havarijne poistne na cca 10.900Sk.
  • 00 Reagovat !

foto

30.01.03  10:16

« havarijní pojištění

Zdravím všechny nadšence Fabie,
    chtěl bych se zeptat na Vaši zkušenost a vůbec kolem havarijního pojištění. Kolik se dnes zaplatí na rok za novou Fabii tak v hodnotě 350000Kč? Jaké jsou Vaše zkušnosti. Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.03  09:56

« Re: Pozáruční servis

Pokud mas zaruku mobility tak ti snad opravi jakoukoliv zavadu+odtah zdarma, nebo ne? (tedy, alespon takto jsem to pochopil) Nicmene jsem tento problem resil minuly tyden u Octavky a rozhodl jsem se odejit od autorizovaneho servisu. Sice si na ne nemuzu moc stezovat (az na cenu), ale mam kousek od baraku firmicku kde opravuji mladi kluci a maji super reputaci. Rozhodl jsem se selskym rozumem. V autorizovanem servisu opravuji jen prosti zamestnanci co si radi neco "uliji" bokem. V male firmicce, kde jsou vsichni spoluvlastnici to nemaji zapotrebi a predevsim jim jde o spokojenost zakaznika. Na zavery je, ale moc brzy a uvidime za par mesicu.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.03  09:52

« Re: 74kW motor a spotreba oleja

v tom případě je to velká ostuda ........................
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.03  09:43

zabudol som dodat ze je to benzinovy motor a
    ze uvitam rady a nie komentare
    Dakujem
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.03  09:41

« Re: Fabia RS TDI PD 96kW

nepřeplňovaný dvoulitr...........................
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.03  09:39

takže kromě dieslového smradu spaluje i olej v množství výrazně větším než malém - to je opravdu ekologický motor...........................
  • 00 Reagovat !

foto

30.01.03  09:20

« 74kW motor a spotreba oleja

Myslim ze tato tema sa tu uz preberala
    Tusim niekomu z konferencie menili "gumove stiratka" - tym nazvom si nie som isty.
    Mam taky dojem ze po servisnej prehliadke sa mi olej mina rychlejsie ako do prvej prehliadky. Teraz mam 29000 km a olej na minime.
    Mozete mi povedat cisla prispevkov z historie kde sa to preberalo prip. komu to menili a ci to pomohlo.
    Dakujem
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.03  19:54

« to Petr

Nic nového. Už jsem to viděl. Každý ať si vybere ;o)

Víš, ono to souvisí s mnoha věcma. Jedna z nich je pohoda. Já ji prodat nepotřebuju.
  • 00 Reagovat !

foto

29.01.03  19:27

« není to příliš levné?

Škoda Fabia Elegance 1.9TDI, 74kW, r.v. 2002, najeto 3.700km, stříbrná met., klimatizace, interiér v černé kůži, 2x airbag, palub. počítač, 4x el. okna, el. zrcátka, alu kola, mlhovky, orig. rádio s CD changerem na 6 CD, 2x klíč, cena 395.000 Kč. Viz Annonce na Internetu auta do 500 Kč. Díval jsem se tam na Fabii pana Rozsypalka (Hufa), tahle byla levnější :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.03  14:29

« to a

Jsi jojo. Ten fón je naprosto mimo rozlet airbagu.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.03  14:25

« Re: to gr

A co Airbag ten pak střílí mobil do hlavy?
    To místo se mi nezdá!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.03  14:02

« Re: to gr

Díky. U nás na olomoucku to montují skoro všude níž. Spolujezdec se pak opírá o to nohou a je to moc nízko. Cena 1 200,- bez DPH.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…