Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Ceník Fabia
Mám před sebou nový ceník Škody Fabia platný od 6.1.03 a nevím, jestli mě šálí zrak nebo je to chyba Škody v ceníku.
Fabia Combi pouze za příplatek 10 tis. Kč. Slevnění tedy o 20 tis. ve všech modelech. Vychází tedy levněji o 5 tis. než Sedan. Na webu Škody pořád ceny stejně. Možná je to chyba tisku ...?! -
« Re: havarijní pojištění
Najlepsie je ist na stranku nejakej poistovni, vacsinou je tam online kalkulacia poistneho. Ja som akurat kukal na www.generali.sk, zachvilu mi konci 3 rocna akcia "havarijne poistenie pocas leasingu zdarma" a tak som to tam zadal (cena 400.000Sk, 3 roky bezskodoveho priebehu = bonus 30%) a pri 5% spoluucasti (min 2.000Sk) mi vyratalo rocne havarijne poistne na cca 10.900Sk. -
« Re: Pozáruční servis
Pokud mas zaruku mobility tak ti snad opravi jakoukoliv zavadu+odtah zdarma, nebo ne? (tedy, alespon takto jsem to pochopil) Nicmene jsem tento problem resil minuly tyden u Octavky a rozhodl jsem se odejit od autorizovaneho servisu. Sice si na ne nemuzu moc stezovat (az na cenu), ale mam kousek od baraku firmicku kde opravuji mladi kluci a maji super reputaci. Rozhodl jsem se selskym rozumem. V autorizovanem servisu opravuji jen prosti zamestnanci co si radi neco "uliji" bokem. V male firmicce, kde jsou vsichni spoluvlastnici to nemaji zapotrebi a predevsim jim jde o spokojenost zakaznika. Na zavery je, ale moc brzy a uvidime za par mesicu. -
« 74kW motor a spotreba oleja
Myslim ze tato tema sa tu uz preberala
Tusim niekomu z konferencie menili "gumove stiratka" - tym nazvom si nie som isty.
Mam taky dojem ze po servisnej prehliadke sa mi olej mina rychlejsie ako do prvej prehliadky. Teraz mam 29000 km a olej na minime.
Mozete mi povedat cisla prispevkov z historie kde sa to preberalo prip. komu to menili a ci to pomohlo.
Dakujem -
« není to příliš levné?
Škoda Fabia Elegance 1.9TDI, 74kW, r.v. 2002, najeto 3.700km, stříbrná met., klimatizace, interiér v černé kůži, 2x airbag, palub. počítač, 4x el. okna, el. zrcátka, alu kola, mlhovky, orig. rádio s CD changerem na 6 CD, 2x klíč, cena 395.000 Kč. Viz Annonce na Internetu auta do 500 Kč. Díval jsem se tam na Fabii pana Rozsypalka (Hufa), tahle byla levnější :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!