Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

04.02.03  12:16

« Sekání rukou

Jo jo. Ve Švédsku, kde se takto majetková trestná činnost dlouhou dobu řešila, je dodnes velmi nízky počet krádeží (pokud vynechám Stockholm a Malmo, kde je víc cizinců, než švédů)

Plně souhlasím, že je to velmi kvalitní řešení.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.03  12:05

« Re: to dabel

dabel: máš pravdu, useknout - a pro jistotu u samý *....
  • 00 Reagovat !

foto

04.02.03  11:23

« asimov

Když se chtěl nějakej blbec svézt v mém bývalém žigulíkovi a nenastartoval, protože tam nebyl zrovna rozdělovač, tak ulámal v interiéru co se dalo. Ovšem nejlepší bylo, že mi přišla obsílka za to, že sem špatně parkoval v tu samou noc, co se to stalo. Jojo někteří policajti sou fakt frajeři. Chudák policistka na dopravním si vyžrala moji zlost :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.03  11:20

Vytržený zámek ze dveří už jsem řešil taky. CO-čko, kit, lak, a žádný zámek už tam není, takže už není co vytrhnout :))) Odemykání bylo stejně na DO, takže ten zámek tam byl na prd.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.03  10:50

No ja som za to, takymto hajzlikom useknut ruku (ako kaze Koran ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.03  10:48

« to dabel

Ó díky.

Rádio ale není to nejhorší. Nejhorší je to, že mi zkurvili dveře se zámkem. Bude se to muset klepat, kitovat, lakovat...

Kdybych tam měl ty špatné zámky, jako mají starší oktávky, tak to bylo v pohodě...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.03  10:28

« Re: Super paráda, odvaz, pohoda

oddie: skoncil si podobne ako ja ;)) mne vykradli dnes uz neboheho Talbota 2x... vzdy mali zalusk na radio (original z roku 1980, asi do panoptika ;))), ale bolo zozadu chytene sroubom, tak len dycky odtrhli dzindziky z neho ;)) Takze prvykrat vzali lekarnicku, trojuholnik a mapu Viedne, po druhykrat len lekarnicku, lebo tam nic ine ani nebolo ;)))

huf: uprimnu sustrast Tvojmu radiu :(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.03  10:25

Heh, dobré. Tak už i u vás, kde dávají lišky dobrou noc? Hm, mě vykradli auto kdysi dávno, ještě žigulíka. Nevím, proč do něj lezli, když tam nebylo ani to rádio. Nicméně mi z toho tehdy ukradli aspoň lékárničku, skripta a kartáček na zuby...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.03  10:08

« Re: 2 letá prohlídka

Na to samé co roční, resp. je identická s 30.000 km. Rozhodující jsou celkové kilometry, 60 tkm = filtry a svíčky, 90 tkm + rozvody. Roční prohlídka jsou jenom pohledové kontroly.
  • 00 Reagovat !

foto

04.02.03  08:45

« 2 letá prohlídka

Pánové, jen tak zur info: na kolik cca vyjde dvouletá prohlídka? Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.03  00:00

« Re: Fabia RS TDI PD 96kW

2.0 motor mela i
    Octavia Kit Car 2.0L (1996 ccm) - 250kW/8000ot a 237Nm/6500ot.

a
    Octavia WRC 2.0 20V (1999 ccm) - 221kW/6250ot a 501Nm/3250ot. - tedy podle oficialnich parametru Skodovky.

2.0 motor ve Fabii uz je nekolik let a tak to tezko muze byt ono prekvapeni :-) I kdyz, na Fabii 2.0 asi jen tak jina Fabka nema. Pridat ji turbo a bude to raketa.

• « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 03.02.03  19:13

« Re: Felicie-Fabie

Priprava pre autoradio je uz v standarde Classica. Takze kable by mali byt pekne v zvazkoch a vyskove repro v dverach. Jedine, ze by to bol nejaky akcny model a tu pripravu na radio tam doplnil predajca.
  • 00 Reagovat !

foto

01.02.03  11:15

« Felicie-Fabie

Tak jsem dostal novou služební Fábii combi. Po asi 70tis.km ve starší Feldě combi (50kw MPI) s konečným stavem asi 230tis.km jsem pln očekávání usedl za volant. Teda nejdříve jsem to omrkl zvenku. Štítek 1.4 MPI na 5.dveřích prozrazoval, že to formule asi nebude. Chybějící označení výbavy (Clasic), boční lišty, centrál a přední mlhovky, což felda měla mě trochu zklamalo, ale Škoda (a naše firma) určitě ušetřila (viz i montáž kravál dělající posuvné přepážky - M1). Po první jízdě jsem ocenil nízkou hlučnost (to ta přepážka ještě nerachtala), výborný podvozek, účinnost a přesnost řízení. Jen to řazení, i když přesné, jde na můj vkus trochu ztuha. Motor nepřekvapil ani příliš nezklamal. Prodleva na sešlápnutí plynu je větší než u Feldy, ale dá se s tím jezdit. Vyšší hmotnost je na akceleraci opravdu znát, i když se motor ochotně točí až do omezovače. Takže celkové hodnocení je vcelku uspokojivé. Při montáži HF naším mechanikem jsem se rozhodl vyměnit namontované autorádio (Sony na kazety) za vlastní s CD. Jaké bylo ale překvapení, když kabely k předním repro nebyly ve svazku, ale volně nataženy občas připáskovanou obyčejnou dvojlinkou! Chybějí i výškáče (otvor vyplněn molitanem), ale nějaké výšky to hraje, takže asi jiné (dvoupásmové)repro a asi ani anténa není originál (kabel volně natažený pravým sloupkem, menší sklon patky a napájení zeslil. není po kabelu ale souběžně vedeným vodičem jako u Feldy). Že by i příprava pro rádio už byla za příplatek?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.03  00:00

HUF: to je naprosto normální - poprvé nám ukradli panel z rádia v Bratislavě před "okresným súdom", podruhé ukradli opět panel a rádio rozflákali, protože ho neuměli vyndat (přitom jen stačí trochu myslet a dá se jedním lehkým škubnutím vytáhnout s celým středovým panelem) před poslaneckou sněmovnou v Praze... Takže teď sháním nějaké levné (tedy mírně jeté) rádio asi na CDčka do 3tis... nebo koupím Panasonica na MP3jky nového za 4... ale nevím.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.03  00:00

...ještě mě napadlo, pokaždé vymlátili okénko u spolujezdce, ale podruhý si po vymlácení okýnka ani nedokázali otevřít dveře, takže to museli být zatracení diletanti.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.03  23:33

Panel byl na rádiu... Holt má doměnka o bezpečném maloměstě vzala za své. Už nikdy v autě přes noc nic nenechám.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 31.01.03  23:17

A mal si na radiu aj predny panel, alebo ten bol v bezpeci? Dufam, ze ja o svoju 909-ku tak skoro (najlepsie vobec) nepridem. Bez panelu mu je DO aj tak nanic.
  • 00 Reagovat !

foto

31.01.03  21:30

« Super paráda, odvaz, pohoda

Tak jsem dnes ráno přišel k autu, odemknu a vidím... Spolujezdcovo okno vysypané dovnitř na sedadlo (bylo skoro celé, držela ho fólie). Říkám si: A sakra. Prasklo. Včera jsem to k večeru umýval, pak asi přituhlo a sklo puklo.

Potom si ale všímám dalšího "detailu". Proč mi chybí autorádio? ... sekundu mi to trvalo a...

Blik. *! Je pryč! Loupež!

Policie to po sléze sepisovala a jeden z nich (fajn místní chlap), kopl do plíšku, který ležel u auta. "Jé! Co to je? Není to Vaše?" A bylo. Ten chudák zoufalý (asi neměl na automaty) se snažil dobýt dovnitř vylomením zámku po vzoru starých octavií. Nepovedlo se (ale poničil ho solidně). Tak obešel auto, vyrazil sklo a mé krásné JVC KD-SH99R (na MP3 - kdo zná, ví že je to špička) bylo rázem ten tam.

Sklo už mám nové - servis zafungoval naprosto skvěle. Zavolal i likvidátora z pojišťovny a celé to vyřídil.

Rádio jsem si už taky objednal, novější model (909).

To celé se stalo v rodinné čtvrti, ve slepé ulici, pod oknem, za kterým spím. :o(

Na závěr krátká zpráva pro dotyčného zloděje hlupáka:

Měl bys dopilovat styl. Byla to dost fušeřina. Nechals tam vole šrajtoflu, DO k rádiu a krásnou tuningovou škrabku na led :o))) Taky to páčení zámku vypadá na diletanta. Přijď to zkusit znovu tak za týden. Bude nový zámek i rádio. Máš šanci si napravit renomé, blbečku...
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.03  14:29

« Re: Ceník Fabia

Tak žádná tisková chyba. Po dnešním dotazu u dealera je to nová marketingová akce Škody. Příplatek za Combi jen a pouze 10 tis. Kč.
    Tak neváhejte a nakupujte!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.03  13:32

« Re: Ceník Fabia

dulezitej je cenik na prodejne ... :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…