Škoda Fabia
« Jste mimo
155/80 R13 jsou úplně stejné jako 185/60 R14 a 195/50 R15, resp. jsou z nich o pár mm největší. Tachometry Fabií proměřují tedy včem stejně a to hodně. Těch 215 bylo jen něco kolem 195 a to je dobře. Z bezpečnostního hlediska je proměřování tachometrů pozitivní............................... -
"-- skrytý --" 05.02.03 23:24
« Re: Rychlostní test
Jen k tomu omezovači: oni se totiž většinou dělají v různých otáčkách pro převody do pomala a do rychla - třeba na CariněE 1.6 je do IV.stupně na 7250 a na pětku už na 6250 (což je asi 500 ot. před červeným polem), takže motoru by se kupodivu i na rovině ještě chtělo, ale omezovač ho holt drží i z kopce. -
« Re: Sekání rukou
"trošku nepraktická vymoženost Fábie" - nebude to náhodou vymoženost všech aut, které umějí držením klíčku v poloze UNLOCK stáhnout okénka?
Vložku zalít kovem, to se dělá jak? Takže až dojde baterka v DO, tak smůla? A také smůla s přizpůsobením klíčků přes zámky? -
« Re: Sekání rukou
Jo zámky už jsem řešil taky a mě se tam vloupali po rozlomení vložky a spuštění skel (trošku nepraktická vymoženost Fábie), takže jsem vložku nechal zalít kovem a strčit tam zezadu šroub. Doufám že ty hovady nebudou chtít jezdit v zimě s autem bez okna. -
« Re: Sekání rukou
All: Tento system by sme mali prebrat od nasich bratov Arabov, v takom Irane to funguje 100% a je to mnohokrat v praxi odskusane riesenie ;)), ktore prinasa rychle vysledky. Akorat by bolo este potrebne upravit zakon, ze takito hajzlici by nemali narok na "dyk invalydny doochodok" ;))

Jinak máš samozřejmě pravdu, jsou obvodově stejná. Jen když zatížíš tu Tvou pologalusku, tak čapne o 2cm ani nemrkneš :o)))