Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

06.02.03  11:52

« to duch uklízečky

Tak proč mám vždycky, když vidím Juniora, pocit, že to auto nemá kola? :o)))

Jinak máš samozřejmě pravdu, jsou obvodově stejná. Jen když zatížíš tu Tvou pologalusku, tak čapne o 2cm ani nemrkneš :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.03  11:49

« to dabel

:o)))) To je přesné! :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.03  11:38

« Jste mimo

155/80 R13 jsou úplně stejné jako 185/60 R14 a 195/50 R15, resp. jsou z nich o pár mm největší. Tachometry Fabií proměřují tedy včem stejně a to hodně. Těch 215 bylo jen něco kolem 195 a to je dobře. Z bezpečnostního hlediska je proměřování tachometrů pozitivní...............................
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.03  11:24

« Re: to duch uklízečky

Huf: jemu tam nepasuje bezny motor. On jazdi predsa DuchomMotora ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.03  11:24

« to duch uklízečky 2

Když odečteš ve svém poloautě odchylku 15% (protože máš kola z kočárku), tak zjistíš, že jsi ještě větší břídil, než si myslí Tví rodiče :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.03  11:23

« to duch uklízečky

Neuvažoval jsi někdy, že si koupíš za příplatek do Juniora motor? ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.03  11:21

« Re: Rychlostní test

Duch: ... a preto jazdis DuchomSkodyFabieSenior, ze? ;)) No nic, mozno ze raz pochopis, ze jazdit rychlejsie nez 100km/h moze byt niekedy v pohode ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.03  11:17

to imaxim - Když se odečte chyba tachometru 10% tak na dvoulitr nic moc. A to je dobře. Nízká rychlost je základem bezpečné jízdy.............................
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.03  11:11

« to luf

To nebude omezovačem, ale obtokem vzduchu. Ten je u větších aut lepší. Kámoš vytáhl s Cliem na 15" i 205km/h (to jel ale za mnou ve vzduchovém pytli a pak jsem mu stejně ujel) ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.03  10:12

Zrejme podobne mam obmedzovac aj ja - 195 a viacej ani prd. A pritom s tym istym motorom vacsie auto jazdi zase 195 a viacej ani prd. BTW vobec sa to nesprava ako normalny obmedzovac, ze by proste vypinal palivo, ale motor plynule strati silu...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.03  09:43

imaxim: pjekne ;))) Z toho vyplyva, ze sa pretekat nebudeme, lebo mi asi ujdes ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.03  09:36

kolik mas prumernou spotrebu ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.02.03  23:24

Jen k tomu omezovači: oni se totiž většinou dělají v různých otáčkách pro převody do pomala a do rychla - třeba na CariněE 1.6 je do IV.stupně na 7250 a na pětku už na 6250 (což je asi 500 ot. před červeným polem), takže motoru by se kupodivu i na rovině ještě chtělo, ale omezovač ho holt drží i z kopce.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.03  22:17

Zimáky mám GY Ultra Grip GW3 do 210 km/h - mám rád rezervy. Omezovač je až na 6500, z kopce by se hly, ale to mi nepřijde relevantní, já to jel jenom na rovině.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.02.03  19:43

Do kolika km/h máš zimáky..? Na Fabii..? BTW: drží se to na těch otáčkách bez hnutí nebo třeba z kopce by se hly? Taky by je totiž mohl držet omezovač, aby se nejelo dlouho na moc vysoké otáčky.
  • 00 Reagovat !

foto

05.02.03  17:41

« Rychlostní test

Tak jsem dneska cestou do Brna (najeto 50tkm) několikrát zkusil kolik mi vlastně jede (2.0 Combi) a maximálka je 215 km/h, víc ani *, otáčky jsou dobré (necelých 6 tisíc), ale výkon už chybí. Pro rejpaly, bylo sucho a brzy po ránu, nikde nikdo.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.03  17:38

« Re: Sekání rukou

Ignoruju Tě.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.03  12:27

"trošku nepraktická vymoženost Fábie" - nebude to náhodou vymoženost všech aut, které umějí držením klíčku v poloze UNLOCK stáhnout okénka?

Vložku zalít kovem, to se dělá jak? Takže až dojde baterka v DO, tak smůla? A také smůla s přizpůsobením klíčků přes zámky?

• « 00 Reagovat !

foto

04.02.03  13:18

Jo zámky už jsem řešil taky a mě se tam vloupali po rozlomení vložky a spuštění skel (trošku nepraktická vymoženost Fábie), takže jsem vložku nechal zalít kovem a strčit tam zezadu šroub. Doufám že ty hovady nebudou chtít jezdit v zimě s autem bez okna.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.03  12:21

All: Tento system by sme mali prebrat od nasich bratov Arabov, v takom Irane to funguje 100% a je to mnohokrat v praxi odskusane riesenie ;)), ktore prinasa rychle vysledky. Akorat by bolo este potrebne upravit zakon, ze takito hajzlici by nemali narok na "dyk invalydny doochodok" ;))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…