Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  10:35

« Re: 1.4 16v vRS

To ti tam narvali turbo, nebo je ten motor vyladěnej tak, že je nepoužitelnej pro běžnej provoz (neboť se kucká v nízkejch otáčkách a táhne od 3000 ot vejš.) A ty výkony co uvádíš jsou podle mne nereálný (jak jsi je měřil, stopky a tacháč => chyba cca 20%)
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.03  10:33

« Bez nadpisu

ps: Tento tutnig a cena auta vychází velmi výhodně! kdosi tu psal že ho tento motor nebaví. Přestavba stojí do 30 000kč a hravě poráží škodovácké motory až do 1.8T(110kw) a o nafťácích totéž! Nesrovnávám ale SuperB! pouze Fabie(kde nemá konkurenci a nejrozšířenější auta Octavie)
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.03  10:29

« Bez nadpisu

Zajímalo by mě jen Pokud tu někdo má podobný ostrý Tuning, jeho dojmy a hlavně maximální rychlosti včetně zrychlení. Jezdím často Praha - Brno(Plzeň) a mnoho řidičů jen kouká když jedem na Brno a jedu kolem 200-230 ps:Ale nelze takto jezdit úseky delšího rázu(ani použití oleje Castrol Rs nezaručuje optimální mazací schopnosti v takto vysokých otáčkách. Proto hledám další tunig a to Firmu která prodává závodní oleje pro vwelmi vysokootáčkové motory. Nechci totiž ničit motor. Poraďte
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.03  10:25

« 1.4 16v vRS

Zdravím všechny :-) patřím mezi Fabisty vRS MOJE auto viz [odkaz]%20foto.htm , mám 1.4 16v sportovní 2xvýfuk (na stranách), sportovní filtr, sportovní svíčky, nové fýfukové potrubí (zvetšené od motoru) bez katalizátoru a vyplý omezovač otáček. Teď k výkonu cca 90kw, točák cca 144, podle oveřených metod zvyšování výkonu (aby si někdo nemyslel že ten výkon je jen tak pláclý). Maximální rychlost činí 200km/h kdekoliv kromě stoupání , na rovince a z kopce přesahuje !!! 220!! a atakuje ručičkou 230km/h zrychlení z 0-100 na pouze 2° stupně převodu je během 8,5 vteřin! omezovač otáček je vyplý, ale nelze překračovat rychlost 100 km/h nebezpečí pro motor a otáčkoměr je teměř mimo rozsah červeného pole! Cena tohoto tuningu Vám sdělím až někdy projdu faktury práce a materiálu. Zatím
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  09:46

« Re: 1.4TDi

A nebylo by lepší tu cinkající 1.9D vyhodit z nabídky úplně ? Bych jí dával maximálně do pick-upů. Kde se nemusí brát ohled na turbo.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  09:28

cena mezi 1,9 D a 1,9 TDI, takze cena strasna.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  08:58

ano, bude. Je to další "ekologické" vozidlo strýčka Piecha. Odhad ceny není složitý - mezi 1.9D a 1.9 TDi...............................
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.03  08:51

« 1.4TDi

Tuhle jsem jel na Moravu na hory a videl jsem Cernou Fabii s Fkovou znackou. Pokud me zrak nesalil, mel vzadu 1.4TDi. Bude se to do Fabky davat? Tusi nekdo ceny?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  08:19

« Re: Poraďte opěrku do Fabie

skoro v kazde prodejne auto-doplnku !

Pro KOHOSI zkusenosti s 1.4 16V 74kW... No tento motor me fakt uz nebavi a co nejdriv ho rad vymenim za TDI 66kW (pokud mozno bych chtel 81ku ale 66 taky v pohode)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  07:01

« Re: to přezrálý Muf ;o)

jo, petanku, jako svetove znameho a erudovaneho tunera te prece absence senzoru tlaku nemuze vyvest z rovnovahy - senzor sezenes a namontujes, ne ?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  06:59

« Re: to přezrálý Petr ;o)

taktak petanku. Na mereni tlaku v pneu nepotrebujes mit ani nic extra specialniho. Teda krom svyho special notebooku a kabelu, bez tech to proste nejde :-))) Stejne jsi frajer, ja te tak zeru, az se mi chce zvracet ....
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.03  22:27

« Re: Fabia RS break

Ale houby podmínky jsou daleko mírnější snad stačí vyrobit 20 nebo 10 sad!
    Ten SuperB bude jezdit s audinama, bmw, mercedesy, oply atd?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.03  20:13

« Re: Fabia RS break

Nevím kdy přesně,ale za předpokladu že bude v akci WRC verze v polovině roku a ta může být uvedena až po vyrobení tuším 2500 delších fabii = RS(viz peugeot),tak brzo.Ale možná se pletu
  • 00 Reagovat !

foto

09.02.03  20:13

« Poraďte opěrku do Fabie

Existuje vůbec něco? Jaká a za kolik? A hlavně kde?
  • 00 Reagovat !

foto

09.02.03  20:08

« Škoda bude závodit

se Superbem!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.03  01:23

« to petr

Rencek = RVI

Škoda, že jsou Tvé znalosti tak monotematické ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.03  00:00

rencek? Neznam. Upřesni, jaké vozy z koncernu VW (vyjma audiny) mají senzor tlaku pneu.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.03  00:00

Jen pro upresneni, mily fija chtel abych merit pneu-tlak. A ja na to ze to jde jen u audin, diagnostika koncernu Volkswagen A.G. (tedy VAG) jde jen na koncernovych vozech. Jedine to zkusit pres genericky protokol obd2, pokud ma auto ISO1941 interface (to jest vyjma 2 automobilek vsechny).
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.03  10:27

« to přezrálý Petr ;o)

Tlak v pneu měří kdejaký Rencek. BTW, jsi paraniodní (ve Tvém případě to ale chápu). ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.03  00:00

« Re: pro dabliky a ATX

dablik: Jejda promiň, ne nevidím do všetkých motorov, kablík jsem nebastlil, vidím že dabel vi vse jeste lepe nez ja sam (co jsem a nejsem bastlil :-) A tak jasam, jak tu nekdo pise zasvecene informace o presnosti tacho a ukazatele teplomeru apod. Dobra tedy, nebmyslim ze vseci jsou hlupaci to jiste ne, ale jen nekteri, kdyz jim 4x pisi ze rucka teploty ukazuje 90 v rozsahu 75-105 a ani to nedokazi vzit jako informaci :-).

Nahradil ATX a já? Jen to ne! U mě je tento mladý pán podvodník a doufám, že se tato skutečnost ve finále prokáže u soudu a když mě tento mladý a jistě perspektivní člověk (podniká již 10 let na ŽL v autoopravě a dodnes nemá vlastní provozovnu ani stálé zaměstnání - divné?) nenávidí a pomlouvá a štve proti mě nedozrálé mladé hošany to mě už netankuje. Ale to jen aby bylo jasno.

Pokud jde o "kabel", koncim s kabelem a prestante me spojovat s cipem domrsenou Octavkou, ta s diagnostikou nema co delat, jezdim i v jinych autech, to si vyprosuji :-o

imaxim: sebestřednost? Ohh:-) Chtel jsem vyvolat konfrontaci pro overeni nekterych udaju, ale tady je to fakt pohodova tlacharna, az na par dobrych vyjimek, takze asi ano, takze ma omluva pro Tebe.

Pro ostatni: auta me uz prestala zajimat a casu take malo, takze at Vam Fabie slapou jako hodiny a at ta Fabia RS je co nejdrive, stejne si myslim, ze to bude diesel :-)

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…