Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

07.02.06  09:36

« Mlžení oken

Pánové,mám dotaz.Nevíte někdo z jakého důvodu se mi mlží šíleným způsobem za vlhkého počasí okna u Fabie!! :'-( Ventilace se zdá být otevřená(je cítit smrad z venku) a i když pustím na plno topení a klimu,
    tak se to porát potí jak *.Nemám s fábií zkušenost a dostal jsem služební,najeto 200 000km,1,4mpi,44kw,r.v.2002.Na to co má za sebou
    tak bych nevěřil že to ještě pojede a na víc docela dobře(samozřejmě co
    bych očekával od motoru 44kw).Díky za každou rozumnou radu!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

05.02.06  21:51

« Bez nadpisu

mrkněte na [odkaz] auta za opravdu super ceny
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.06  15:36

« Re: Tempomat

tempomat mam ve Fabii HTP 47KW dodany v ramci vybavy a mam s ním jen dobré zkušennosti. S tou spotřebou je to diskutabilní, na rovince a do mírného kopečka spoří a to tak (dle mého názoru), ze doceka slusne, ale do kopecka se moc nehodí, tak je lepší jet na "živo".
  • 00 Reagovat !

foto

05.02.06  11:01

« tempomat

tempomat vo fabii 1.9TDI mam. kupil som ho za 4500sk aj s montazou asi pred dvoma rokmi. maximalna spokojnost. hlavne preto lebo jazdim prevazne dialnice.
    o tom ze to setri spotrebu nie som presvedceny ale pohodlne to urcite je.
    mozem odporucit.
  • 00 Reagovat !

foto

05.02.06  10:02

« Sviečky

Mam najazdenych 60tis. km na 1,4 50kW. Chcel by som menit sviečky. Ake mate skusenosti so sviečkami Denso, Brisk, alebo poradte čo tam dat.
    Ma niekto skusenosti z prechodu z 1.4 50kW na 1.2 47kw. Možte porovnať ?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.06  12:00

« ...ty nejlepší!

Auto bez tempomatu bych nechtěl, není vhodný jen na dálnice, já jej používám všude, i ve městě...pokud nespěcháš, hodíš pade a o víc se nestaráš...a šetří palivo. Fabia má pedál plynu dost citlivej...mám 1.2 47kW
    Takže fakt doporučuju! :P
  • 00 Reagovat !

foto

03.02.06  22:16

« Tempomat

Máte někdo zkušenosti s tempomatem na Fabii?
  • 00 Reagovat !

foto

24.01.06  15:13

« tohle byly lepší RS

:D [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.06  22:38

« Fabia RS

:idea: Prosím o vaše zkušenosti s tímto vozem. Koupit novou nebo zánovní RS? A co xenony po 2-3 letech, musí se vyměnit? Když novou, tak s jakou extra výbavou? Kde jsou nejlepší ceny (slevy) :?: :x
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.06  08:58

« Re: hm

myslím, že NENÍ SLUŠNÉ sem cpát firemní reklamu.
    to za a)
    za b) - když už, tak si LASKAVĚ nechte vypracovat stránky od někoho, kdo tomu alespoň trošku rozumí - máte tam nefunkční odkazy a HLAVNĚ - HLAVIČKA STRÁNKY JE ŠPATNĚ - nezobrazuje to češtinu správně. ....(možná v IE, jinak v alternativních systémech nikoli) .....
    s pozdravem Mirek
  • 00 Reagovat !

foto

14.01.06  23:11

« hm

mrkněte na [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

10.01.06  06:51

« Re: Re:

alespoň 1x za hodinu a taky na něj musíš sem tam trošku poklepat, aby ti ráno naskočil na první ťuknutí >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.06  16:12

« Re:

Já jsem motor neotáčel ?? :-))) Tak je to jasné !! Kolikrát je potřeba ho za noc otočit ??
  • 00 Reagovat !

foto

09.01.06  15:58

« Bez nadpisu

moje 1.4TDI stala o vikendu venku, dnes rano -16 a nastartoval jsem na prvni otoceni motoru ... 8)
  • 00 Reagovat !

foto

09.01.06  14:07

« Zimní problémy.

Když je minus 15 jako dnes a manželčina 1,4 stojí venku pár dní , tak se už neroztočí. Je to normální u všech ??
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.06  08:19

« Re:

[odkaz]
    Stranka nefunkcni ve Firefoxu. Predtim nez zacnete cpat reklamu do diskuzi si udelejte poradne stranky. Timto lidi akorat odradite.
  • 00 Reagovat !

foto

08.01.06  22:01

« Bez nadpisu

• « 00 Reagovat !

foto standa1

standa1 28.12.05  23:17

« Re:

Mám služební, krátkou 1,2 47kW, 10 tkm, nic necvaká, zato mi už prdlo okno - malá ranka kamenem, ale blbě na kraj skla! Mám 175/95 a trochu mi vadí málo podepřené nohy za koleny, sedačku mám až dole (největší sklon sedáku) a vzdálenost tak abych dosáhl na šaltpáku. Pak mi vadil "utopený" pedál plynu, občas jsem při spěchu chytal podrážkou boty za brzdu. Vyřešil to cca 1,5 cm silný kus tvrdé gumy přilepený na pedál plynu. Motor si sedá, už se s tím dá i předjíždět.
  • 00 Reagovat !

foto

28.12.05  20:40

« ABS

No jo,kamjsemdalvoči.
  • 00 Reagovat !

foto

27.12.05  13:15

« Bez nadpisu

Pozor, příplatek 3000,- je příplatek za ASR do auta, které už ABS má (Ambiente). Příplatek za ABS je 17900,-.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…