Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Tempomat
tempomat mam ve Fabii HTP 47KW dodany v ramci vybavy a mam s ním jen dobré zkušennosti. S tou spotřebou je to diskutabilní, na rovince a do mírného kopečka spoří a to tak (dle mého názoru), ze doceka slusne, ale do kopecka se moc nehodí, tak je lepší jet na "živo". -
"-- skrytý --" 04.02.06 12:00
« ...ty nejlepší!
Auto bez tempomatu bych nechtěl, není vhodný jen na dálnice, já jej používám všude, i ve městě...pokud nespěcháš, hodíš pade a o víc se nestaráš...a šetří palivo. Fabia má pedál plynu dost citlivej...mám 1.2 47kW
Takže fakt doporučuju! :P -
« Re: hm
myslím, že NENÍ SLUŠNÉ sem cpát firemní reklamu.
to za a)
za b) - když už, tak si LASKAVĚ nechte vypracovat stránky od někoho, kdo tomu alespoň trošku rozumí - máte tam nefunkční odkazy a HLAVNĚ - HLAVIČKA STRÁNKY JE ŠPATNĚ - nezobrazuje to češtinu správně. ....(možná v IE, jinak v alternativních systémech nikoli) .....
s pozdravem Mirek -
standa1 28.12.05 23:17
« Re:
Mám služební, krátkou 1,2 47kW, 10 tkm, nic necvaká, zato mi už prdlo okno - malá ranka kamenem, ale blbě na kraj skla! Mám 175/95 a trochu mi vadí málo podepřené nohy za koleny, sedačku mám až dole (největší sklon sedáku) a vzdálenost tak abych dosáhl na šaltpáku. Pak mi vadil "utopený" pedál plynu, občas jsem při spěchu chytal podrážkou boty za brzdu. Vyřešil to cca 1,5 cm silný kus tvrdé gumy přilepený na pedál plynu. Motor si sedá, už se s tím dá i předjíždět.

tak se to porát potí jak *.Nemám s fábií zkušenost a dostal jsem služební,najeto 200 000km,1,4mpi,44kw,r.v.2002.Na to co má za sebou
tak bych nevěřil že to ještě pojede a na víc docela dobře(samozřejmě co
bych očekával od motoru 44kw).Díky za každou rozumnou radu!!!!