Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  12:06

« Re:

TO 3F:Co vlastně máš na tom motoru za změny ? Vejfuk,svíčky+filtr = + dejme tomu ať nežeru tak 5kW.Omezovač nevím.Máš jiný vačky a program v ŘJ ?Olej Castroj RS 10W-60 Ti nestačí ?To snad potom chladič oleje.Točit tenhle motor nad 7000 ot/min mi připadá jako sebevražda.To Ti ten Tvůj tuner neporadil jakej tam máš dát olej ?
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: to tuner Kecal

Výfuky to má větší než Carrera Turbo a navíc dva, což je pro čtyřválcovou 1.4 opravdu smysluplné, ale jinak jsem už viděl podstatně směšnější kousky. Tento je poměrně přijatelný..........................
  • 00 Reagovat !

foto

« F.f.Fabia poraď

Díval sem se na interiér a máš ho jeden z nejhezčích jaký sem kdy viděl!! jestli mi mužeš dát radu, kde co, chtěl bych ho mít stejný ps: slušně zaplatím! kontakt ludeks@post.cz Díky předem. a Ten výfuk taky, žádný takový krásný sem neviděl, šel by dát i na jinou než kombi? Jinak hodně úspěchů na ten zvuk a okna.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  12:00

O.K. beru zpět, už jsem si to prohlédl pořádně, jenom nechápu proč sis místo tuningu nepřiplatil verzi Elegance s klima a lepším vnitřkem, orig. litými koly atd. Máš aspoň ABS? Nechápu tvůj vkus s výfuky, když Fabia je vzadu koncipována jako auto bez výfuku, jsou skryty pod nárazníkem a speciálně u kombi hodně hluboko po vozem a ty je vytáhneš jak pěst na oko. Pokud sis všimnul Fabia používá chromové doplňky - proč nerezové kliky? Tedy aspoň, že nejsou ala karbon.
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.03  11:59

« Fabia 1.4 50kw či 74kw

Ne je to 1.4 16v díval sem se na fotky a myslím že kotouče na zadních mají jenom 2.0, TDI74kw a ta 1.416v A podle potahů je to buď Elegance nebo Comfort.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  11:55

« Re:

to ff.fabia: je to docela hezky auto, co tam mas za rozmer pneu? A netusis na kolik prisel ten vyfuk? Co zvuk? Jakej to ma? Asi votravuju, ale ten tuning je takovej decentni opravdu prijemnej. Furt to vidim radsi nez * ve vytunenejch dvojkovejch tezatejch golfech.
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.03  11:50

« Bez nadpisu

Já tu netvrdím že mám bůhví co! ale v kategorii malé vozy a nebo nižší třída určitě mám vůz se kterým sem šťastným. A nepřišel sem se tu vychloubat, ale potřebuji radu na ten "olej" pro auta co jsou vysokootáčkové.
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.03  11:47

« Bez nadpisu

A nejsem ten typ řidiče co by si koupil Octavii 20vTurbo které se zhruba má Fabie vyrovná v dynamice. Ale já mám mnohem lepší jízdní vlastnosti!! Podvozek, brzdy, tlumiče, a potom ten krásný zvuk co vydává díky speciálnímu výfuku.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  11:45

Podle tvého šedého interiéru bych si dovolil tvrdit že nemáš žádných 16V ale Classic s 50 KW, ale můžu se mýlit, já mám zafixováno, že tenhle interiér má jenom základ.
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.03  11:44

« Bez nadpisu

No jo vím že tady jsou lidé co jen závidí a od Vás žádnou radu nepotřebuji! Když závidíš že mám silnou 1.4 tak klidně. Já ale nemám peníze na Octavii ani Superb. Tak proto sem zvolil rodinné auto! Fabii a Fabie kombi je ideál! A nezapomeň že má lepší odpor vzduchu než ostatní Fabie. Combi je přímo ideální pro tunnig. Na jaře přijde k tuningu Okna folie černé, a hned potom zvuk.
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.03  11:39

« Bez nadpisu

Vše bylo děláno v mém rodišti kde mám rodinu to je v Mladé Boleslavi, ale pracuji pro firmu v Praze kde bydlím s přítelkyní.Sportovní úprava mé Fabie dělala firma Zitka MOTORSPORT ona se specializuje na tuning a hlavně splnila všechny moje sny pro upravu mého autíčka! vše bylo děláno na zakázku a dle mého přání! od morotu jak sem popisoval, až po podvozek a brzdy konče. a tu cenu Vám zjistím v nejbližší době.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  11:37

« Re: Fabie 1,4 16v

to Beny: Nechápu, že na to reaguješ, ten člověk si dělá * nebo si vymejšlí, vždyť neumí ani česky a navíc tuning jednačtyřky!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  11:34

« Re: Re:

Ano. Toto proměřování má marketingové důvody. V podstatě jsou všichni spokojeni. Z zhlediska bezpečnosti je to dobré. Je lepší, když si podobní tuneři jenom myslí, že jedou rychle, než aby rychle opravdu jeli. Negativním důsledkem je, že na padesátce pak někteří tachododržovači jezdí jen lehce přes 40km/h.........................
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.03  11:29

« Fabie 1,4 16v

Popiš konkrétně, co se na tom motoru dělalo a jaká firma.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  11:11

« Re:

Tachometry značně přilepšují. Pokud máš palubní PC, můžeš snadno změřit odchylku tacho při určité rychlosti. Jeď ustálenou rychlostí a současně vynuluj průměrnou rychlost a v ten okamžik ti tam naskočí skutečná rychlost(PC je přece jen přesnější). Např. mě to ukazuje 150 a ve skutečnosti jedu 141 km/h(dle PC). Druhá věc, to zrychlení se mi taky nezdá Fabie Combi je těžká a ten točák je nízkej. Pokud jsi měřil těch 0-100 podle tacho, tak jsi ve skutečnosti jel cca 90 km/h.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  10:53

« Re:

jinak individua jako je tady ten FujFabia vyndavající katalyzátor nezaslouží slitování. Je to snad ještě horší než chiptunning TDI...........................
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  10:48

« Re:

oba jste jeli sotva 180km/h.........................
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.03  10:46

« Bez nadpisu

Výkon je reálný! a tachometr taky! viz meření sobotní ( já + známý Octavia TDI81kw kousek za Prahou sme jeli a porovnávali tacho. Změny pouze minimální cca 3-5km/h když on jel 190 mě to ukazovalo něco malinko přes 190. Jo jinak Srovnání v dynamice On už od 190 zrychluje jako máčka a mně to táhne dál až pak kolem 200 to začne mírně stagnoat ale pořád mi to zrychluje.
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.03  10:41

« Bez nadpisu

Ano máš pravdu že v nízkých otáčkách to bylo nepříjemné ale to mi za zhruba 2000kč změnily teda zvedly otáčky motoru o 500 víš! Poznáš to tak že auto zabere hned bez prodlevy ale to se u tuningu benzínových motorů dělá skoro vždy to zvedání otáček. Jinak už to není tak líné! jako orig. verze kdy otáčky kolem 1900 byly opravdu dusivé! teď si mohu jezdit 2000 a je to jako dřív 3000 myslím tím to zrychlení na sešlápnutí. Jinak opravdový zátah je cítit kolem 4000 a pak až do 7000 kdy přeřazuji vždy kvůli tomu oleji který už hledám týden a nemůžu nemůžu najít žádnou firmu.
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.03  10:38

« Jako kluci na piskovisti

Predem uznavam, ze mi do toho vubec nic neni (krome toho, ze uz mi to leze krkem), ale nechteli byste uz tech honu na Petra nechat? Ja nevim, kdo z vas ma pravdu, pokud vubec nekdo, ale urcite vim, ze ani urazky, ani arogance, a ani jizlivost vasim argumentum na vaze nepridaji - zato dost naznaci o pisateli. Pokud se vam jeho prispevky nelibi, tak je nemusite cist, pokud jsou to opravdu takove blaboly, tak snad neni problem je vyvratit fakty. MC neni vase o nic vic, nez kohokoliv jineho. Mozna je Petr hloupy a spatny clovek a tady se jenom vyborne pretvaruje a mozna, ze vy jste rozumni a tolerantni lide.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…