Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Sviečky
Na 1,2 47kW som nejazdil. Na 1,2 40kW som spavil 90tis km. Plná spokojnosť, raz odišlo zapaľovacie trafo (išla na dva valce) >:D , spotreba okolo 6,0 l/100km, sviečky menili raz v servise ale ani neviem čo tam dali za značku len viem že to bolo príšerne drahé. Potom rok pauza a teraz som spravil pár km na 1,4 44kW, má najazdených 95tis. km. Prvé dojmy sú také isté, čo sa týka dynamiky, spotreba je však kdesi inde 7,4 l/100km, je síce zima ale nečakám že to spadne na 6l. Štýl jazdy rovnaký, aj mesto aj dialnica, rýchlosť tak do 120km/h, ale žiadne extrémne vytáčanie. -
« Re: Mlžení oken
Pravděpodobne budes mit spatnou (nebo zaseklou) klapku vnitřního obehu vzduchu. Zkus si na mirit proud vzduchu jinam nez na sklo, zapni vetrak na vysoký stupen ventilace a zmackni tlacitko vnitřního oběhu vzduchu. Změnil se zvuk "funení"? Pokud ne, je to ono, pokud ano, je to neco jineho.
Smrad z venku se do auta může dostat i jinudy.... -
« Mlžení oken
Pánové,mám dotaz.Nevíte někdo z jakého důvodu se mi mlží šíleným způsobem za vlhkého počasí okna u Fabie!! :'-( Ventilace se zdá být otevřená(je cítit smrad z venku) a i když pustím na plno topení a klimu,
tak se to porát potí jak *.Nemám s fábií zkušenost a dostal jsem služební,najeto 200 000km,1,4mpi,44kw,r.v.2002.Na to co má za sebou
tak bych nevěřil že to ještě pojede a na víc docela dobře(samozřejmě co
bych očekával od motoru 44kw).Díky za každou rozumnou radu!!!! -
« Re: Tempomat
tempomat mam ve Fabii HTP 47KW dodany v ramci vybavy a mam s ním jen dobré zkušennosti. S tou spotřebou je to diskutabilní, na rovince a do mírného kopečka spoří a to tak (dle mého názoru), ze doceka slusne, ale do kopecka se moc nehodí, tak je lepší jet na "živo". -
"-- skrytý --" 04.02.06 12:00
« ...ty nejlepší!
Auto bez tempomatu bych nechtěl, není vhodný jen na dálnice, já jej používám všude, i ve městě...pokud nespěcháš, hodíš pade a o víc se nestaráš...a šetří palivo. Fabia má pedál plynu dost citlivej...mám 1.2 47kW
Takže fakt doporučuju! :P -
« Re: hm
myslím, že NENÍ SLUŠNÉ sem cpát firemní reklamu.
to za a)
za b) - když už, tak si LASKAVĚ nechte vypracovat stránky od někoho, kdo tomu alespoň trošku rozumí - máte tam nefunkční odkazy a HLAVNĚ - HLAVIČKA STRÁNKY JE ŠPATNĚ - nezobrazuje to češtinu správně. ....(možná v IE, jinak v alternativních systémech nikoli) .....
s pozdravem Mirek