Škoda Fabia
"-- skrytý --" 15.02.03 16:59
« Re: ?????
eště že nemám Škodu - proti auto teda vubec nic nemám - (dost dlouho jsem s ní celkem v pohodě jezdil ).
kdo se má ale prokousávat tou hromadou hnisu když hledá něco normálního co by mu třeba bylo užitečné.
Myslel jsem teda že v blázinci internet nefasujou -
Pro toho pána co má Fabii (sklo tuning rybí PIRANA speed verzion) no jo když je někdo ... nestane se chytrákem Proč ste si radši nekoupil Octavii 1.6 75kw (klidně ve verzi classik) jelo by Vám to mnohem líp!! a také by to auto vypadalo líp kdybyste tam dal skla nějaké křídlo, lidi neutrácejte peníze bez rozmyslu a do aut s objemem 1.4 ( vždyť nejsme začátečníci!! co od takového auta ste čekali ??? proboha příště se raději poraďte!! -
Pro toho pána co má Fabii 1.4 16v (V RS verzion, speed super akceleration tuning Zidek) Vám radím abyste než zkoušet Tuning na autě s objemem 1.4 :)) chi chi Neřeknu 1.6 s tuningem už jede ale s 1.4 nikdy nic nebude a pojede jak maximálně sériová Octavia 1.6 75kw (na chlup stejně) A prosím pro všechny NIKDY neporovnávejte auta s přeplňováním a bez! Raději to auto netrapte nemáte moc peněz a co kdybyste si pokazil motor! hleďte si manželky a dětí a pohodové jízdy Hodně šťasných kilometrů za volantem i v postely :)) -
« rychlé levné RS+
Pro pána co má tu Fabii(GTI TDI BiTURBO chip+super engine speed diesel 1.9TDI :)) já Vám poradím !! jak levně!! a hlavně získat auto co je od dost dynamičtější než chcíplá (promiňte čiplá) Fabie :)) Kupte si Octavii 20vTurbo 110kw, ve verzi comfort očipujte ji dejte K N filtr, výfuk a pojede líp jak RS!! Úpravou programu řídící jednotky jsme dosáhli zvýšení výkonu ze 110 kW na 132 kW (180 PS), přičemž maximální výkon je k dispozici již při 5 500 ot.min-1 oproti 6 000 ot.min-1 u sériového provedení. Kroutící moment se zvýšil v maximu o 40 N.m na 250 N.m v rozsahu od 2 500 do 4 500 ot.min-1 (viz diagram v příloze).
Dokoupíte za 3000kc Rs nárazník(nalakuje te ho za 1500kc) a myslím!! ze máte auto 0-100 7,7s Vmax 240 jistých !! a ta cena Hmm myslím že Vám radím dobře a máte nové auto dynamičtější než orig 20vTurbi + i Rs Co vy na to??
« Re: To 3F
těch 5,5 opravdu byla jízda na ho...nohu přišpendlenou v jedné poloze a rychlost 80-100.Bez známky akcelerace.Ale SI má taky možná malinko lepší aaerodinamiku(vycházim z tabulkových udaju SI/FABIA 0-100 11,2/11,5 Vmax 191/185)Možná ten motor není zázrak ale oproti F Escort 1,6 16v 94 90PS to je zázrak.F měl strašně dlouhou přev. Na 2 - 100 3 - 140 5 - po hodně dlouhé době 210 tachometrových.Jako by F dělal jedny převody pro celou řadu.A nedostal jsem se pod 9 na dálku ,10,5 nebyl na dálku problem. -
« Re: To 3F
hmm no pri rychlych rozjezdech ve meste se klidne na 9-10 prumerne dostanes (papirove ma 9.7) Jinak za 5.5 prumer jsem snad nikdy nejel, i kdyz vlastne mam pocit ze na dalnici v nemecku kde bylo 100km 120 jsem zajel za nejakych 5.8-5.9 a zazitek z jizdy kulovej... a pro srovnani 1.9SDI ma do 4tis. otacek skoro uplne stejnou dynamiku jako takhle 16V - pravda je to vo necem jinym, ale jen tak ze jsem to zkousel s kamosem a testoval... tocak stejnej, musim tocit od 4.500 do 6000 abych mu ujel -
« Re: Re: Beny_ Tachometry značně přilepšují. Pokud máš palubn
Tak tento postup zkus ve 250km/h, to se mi moc bezpečné nezdálo (v plovoucích Octaviích) ;-)
Jak si rychloměr přepnout na displej Climatronicu jsem psal (týká se pouze Octavie).
Každý tacho proměřuje jinak, kdovíjak to nestavují. Měl jsem v jedné Oktávce 2 panely přístrojů a každý měl jinou odchylku.

ale ty ses asi chytrak sveta co ? :-) zajimalo by me v cem jezdis ty ...