Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.02.03  09:00

« Re: motor-excel story revival

protihlukovy matros som si tam aj ja dal, celkom to pomaha.. teraz este uvazujem nad hlinikovymi diskami + 195/50 R15... vyplati sa mi do toho investovat?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.03  08:55

bluedream> Spotreba asi stejna - kdyz jedes s lehkou nohou, pak si myslim, ze asi i klesla; pokud ale palis na dalnici 180+ pak to celkem zere :-( Ad hlucnost - mam nejakej protihlukovej matros na kapote a do 150-160 je to celkem dost tiche (nejen muj poznatek)..
    rv> ted ME nabizi svody za 11tis a podle krivky to vypada, ze to celkem pekne zvysuje kroutak ve vsech otackach.. jeste popremyslim :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.03  07:56

Já jsem se svýho času ptal na svody ing.Čepka a ten mi řekl,že za ty prachy se ten přínos nevyplatí.V nerezu cca.20000 Kč.To už bych bejt Tebou přemejšel o obsahu 1520 ccm.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.03  17:07

ako spotreba, hlucnost po tej uprave? podla mna by sa to zmenit nemalo... myslim, ze za 31600 SKK (23800 CZK) je to dobry obchod, ak uvazim, ze v case ked som fabiu kupoval bol rozdiel medzi 44 a 50kW verziou 20000 SKK..
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.03  16:21

Mam upravu 44->65 a musim rict, ze to skutecne poznat je docela hodne (viz. byvala diskuse o max v>200 :-). Oproti 50kw je tam jeste vymenene sani, takze si domu odneses jeste jako present sve stare.. Btw, nema ci nepremysli nekdo o uprave svodu od ME?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.03  13:08

Tak jsem se docela trefil, je to kolem příspěvku č.7894.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.03  13:02

Já mám úpravu od ME na svojí Feldě 1.6.Absolutní spokojenost a profesionální přístup.U Fabky to tady někdo měl přímo v týhle rubrice,asi tak loni touhle dobou.Přečti si starší příspěvky.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.03  11:07

« motor-excel story revival

Vcera som pisal sms Ing. Cepkovi, ze ci sa da urobit 65kW aj zo 1.4MPI 44kW, on mi odpovedal, ze uprava 44kW za 19.800,- ma vykon 62kW, 65kW sa da urobit za 23.800,- Uvazujem nad tym, ze sa vykaslem na nove auto a pojdem do tejto upravy.. Ma to niekto na svojom aute? ake su skusenosti?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.03  05:35

« Re: huf a irsko

Huf> jeden "takyznamej" jel do Dublinu, nezdal se mi uz u nas, ale tam skoncil na LSDcku nebo necem takovem. Mam dojem, ze to byl ten pravy duvod, proc tam jel. Fetuje se tam tezce, makat se tam nemaka ... rozmysli si, chlapce, rozmysli, na sve stesti dobre pomysli! :-)
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 19.02.03  01:11

« huf a irsko

tak to ti tam prajem vela stastia. z tych irov, co som spoznal tu, su vsetci daleko vacsi trotlici ako su ozici, tak to uz je co povedat. budes to mat urcite vesele.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 19.02.03  01:09

« Re: FABIA 1,2-47kW nebo YARIS

novak> kamarat tu ma sluzobny 1.4 yaris, jazdi s klimou stale a neni problem. dokonca to ma nizku spotrebu. taha to dobre, a to zevraj australske modely mavaju vykonnejsie klimatizacie.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.03  22:27

« to octaviaRS

M3
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.03  21:19

« Re: to huf

Na vkusu zavisi hodne, souhlasim. Ale podvozkove jako oktavka to zase tak neni, to bych takhle neporovnaval... Na sportovni svezeni je BMW lepsi nez S80, ale jinak Volvo v ostatnich smerech (cena, spotreba, pojistka, pohodli, pruznost motoru...) vitezi nebo je cca na stejne urovni ;-) A hlavne s S80 nejezdi kdejaky pasak z E55...(a kdyz BMW, tak uz radsi M5 nebo nejlepe AUDI RS6...to by byla moje volba v tomto segmentu - mit na to...)Co bys volil ty? ;-))
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.03  20:51

« Nisan 350Z

V Evropě bude 350Z, jak už to chodí, poněkud dražší než v USA, a jeho ceny se budou pohybovat v rozmezí 29.000 až 38.000 Euro (v přepočtu cca 870.000 až 1.140.000 Kč).
    Jízdní vlastnosti
    Silný motor, samosvorný diferenciál zadní nápravy a stabilizační systém VDC zaručují vynikající a bezpečné jízdní vlastnosti. Při váze 1447 kg vůz dosáhne 100 km/h za 5,5 sekundy a rozjede se až na 250 km/h.
    A to ještě není všechno: v létě 2003 se dostane na trh i kabriolet! Nyní si můžeme jen přát, aby se 350Z dostal i na český trh.
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.03  20:24

« Novej sporťák kolem 800 000 Kč

Měl by přijít na trh ale nevím už co to bylo! Snad Mazda Toyota? V americe se snad již prodává!
    Neporadíte co to je?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.03  20:19

« Re: FABIA 1,2-47kW nebo YARIS

Kup si míto toho Getze bude to levnější, vybavenější, propracovanější a novější auto!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.03  19:48

« to octaviaRS

Nu závisí zde i na vkusu. Navíc, ten motor dělá hodně. Podvozkově mi ale Volvo nesedí. Připomíná mi oktávku. Možná proto je Ti bližší. Mám raději dobré jízdní vlastnosti ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.03  19:21

« Re: to Huf

To s tebou nemuzu souhlasit. Jezdim prilezitostne s S80 T6 a v porovnani s BMW 540 (cena/vykon/komfort) je volba jednoznacna (S80)... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.02.03  18:56

« FABIA 1,2-47kW nebo YARIS

pánové, už jste jel někdo ve Fabii s tímto motorem? Musím koupit nějaké přibližovadlo mojí polovičce. V užším výběru zůstává FAbia s tímto motorem nebo litrový YARIS 50kW. Vše je zhruba za stejné peníze, Fabia je větší a má ABS. Jí se zase pochopitelně líbí YARIS. Utáhnou vůbec takové motory klimu? není jízda se zapnutou klimou v létě s takovým "motorkem" utrpení? Díky ua názory.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.03  15:00

« Re: to oddie, meda:

oddie - to souhlasím, koupi tak drahýho auta si taky neumím představit. To aby se s nim pak člověk bál i jezdit, když si uvědomí, že na to dělal celej rok :o)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…