Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  09:22

« Re: to coswort

Hufnagl - no je fakt, že tenhle "úzkej dojem" jsem měl z Fabie taky. Přitom asi nebude užší než E30, ale ten pocit ztísněnosti tam prostě byl. Naopak v Octavii jsem měl pro změnu "krátkej dojem" :o). Přitom taky neni kratší než E30 :o). Subjektivní dojmy z některých aut holt jsou takové.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  07:49

« to coswort

Hele fordíku, ze Tvých podrážděných a primitívních příspěvků je více než patrné, že na nové auto nemáš. Kdybys totiž měl, neměl bys zapotřebí tady ze sebe dělat nasraného hlupáka. Tvá snaha si vysvětlit, že něco, co se pohybuje v cenové hladině, která nepoměrně převyšuje cenu Tvého auta (pokud vůbec nějaké máš) a přitom je to pouze základní verze lidového vozu, je velmi omezená a bohužel tolik typická pro lidi jako Ty...
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  07:15

« já taky

Kolik dáš na bench, korbo? ;o)
  • 00 Reagovat !

foto

21.02.03  00:00

« to jsem se zase jednou zasmál

kamarád si koupil fabii a vzal mě na zkušební jízdu. to jsem se zase pocitama vrátil do doby kdy u nás jezdily olcity. dotýkat se ramenem okna a na druhý straně spolujezdce, no to je taková sranda v zatáčkách, že mě nic tak dlouho nepobavilo.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.03  20:59

« to bluedream

Nemyslím, že je u Bravurisů poměr výkon/cena až tak vynikající...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.02.03  15:45

« Re: motor-excel story revival

uz mam aj 15" alu disky, pneu tam pojdem dat Bravuris 195/50 (pomer cena/vykon podla mna vynikajuci)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.03  15:12

rv> pravdu dis, ME je "mala" firma, ale p. Cepek vi, co dela... Nechci do toho zase investovat moc, takze patrne posledni upravkou (na motoru) by byl asi ten vyfuk/svody..

bluedream> vitej mezi supersporty :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.02.03  13:55

11.3. idem do ME.. tak som zvedavy ako sa mi pojde z Prahy naspat do Ba :)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.03  13:55

Sorry,tak Chovanec má:[odkaz] jsi začal u ME,tak u nich zůstaň.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.03  13:43

Dělal to svýho času Chovanec www.cmt.cz,ale nevím jestli ještě funguje,ale ing.Čepek Ti to snad udělá taky,používají se k tomu díly vyvinutý pro feldu KIT car.Je to převrtání na průměr tuším 78 nebo 80.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.03  12:28

rv> aha; sorry, bylo to samozrejme na tebe :-) Btw, rikal jsi neco o zvyseni obsahu, nekdo tohle nabizi?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.03  11:05

« Re: Fabia

Není nad celostránkovou reklamu v celostátním deníku :o))). Jinak ten člověk nebyl ani tak zmatený jako příliš slušný. Kdyby se tohle stalo mě, hodil bych prodejci auto na hlavu :o). A to jsem kupoval 14 let starý BMW za 50tis od jednoho garážníka. Ale kdyby mi u něj odešla spojka po 20km koukal by ji vyměnit, protože by bylo jasný že to na mě bylo narafičený (on je ale solida a nic by na mě nerafičil :o). Není nad nejautorizovanější servis ze všech autorizavaných servisů AutoJarov :o) Mimochodem znám člověka co tam dělá a velkou důvěru ve mě nevzbuzuje, však ony i platy jsou tam takové, že kvalitní lidi jen těžko nalákají.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.02.03  10:57

ale mal pravdu v tom, ze ked davam za nieco 300000, mali by sa ku mne spravat slusne a korektne, hlavne, ked z tych penazi ziju...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.03  10:20

To Imaxim> taky si myslim, ze byl ten clovek zmatenej, ale zase na druhou stranu bylo mu 61, sel si koupit nove auto. Clovek je stastnej a moc neuvazuje, zvlast kdyz kupujes nove. Je smutny, jak se k nemu Jarov choval. Ja je vzdycky povazoval za fabriku. Shodou okolnosti, kdyz jsem ja koupil novou fabku 1.4, odjel jsem ze servisu (jel jsem pro zenu na chatu asi 50 km od Prahy), hned cestou zpet jsem se tam vracel a resili neco se stabilizatorama, hrozne v tom rachtalo. Ale je fakt, ze se chovali slusne. Chtit po nem úp 24 km, aby zaplatil 6000,- jr opravdu brutal. Chyba se stat muze, ale takhle se chovat je hodne drsny. Po me kdyby chteli abych s nima sel nekam na zkusebni jizdu tak je poslu do pr......
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.03  09:54

Nee,1.6 Felda.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.03  09:46

Ten příběh to je síla, ale já jsem vůbec nepochopil co s tím autem vlastně bylo a navíc se ten kupující choval dost zmateně a na druhou stranu Auto Jarov naprosto nesolidně a přesně si koledovali o takovouhle reklamu - a navíc to vyjádření k otázkám. Nevím, já komunikuji jenom s dealerským servisem a tam se neodvažují říct ani popel na naše uváděné nedostatky - jenom mi nechtějí měnit zdarma prasklé žárovky.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.03  09:27

bluedream> Ty mas 1.6 na fabce? Co je to, jake je to, jak to jede? O 15" prave nyni take premyslim, ze bych to poridil na leto..
  • 00 Reagovat !

foto

20.02.03  09:26

« Fabia

Teda panove, cetli jste vcerejsi MF Dnes? To je brutal co ten chudak s Fabkou zazil. To bych nikomu nepral. Melo by to byt tady: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.03  09:21

No asi Čepek zjistil,že to má přínos.Každopádně se mu nechá věřit.Ona ta moje 1.6 se chová jinak,tam zase pomůže hladkej středovej díl vejfuku,kterej u 1.3 a 1.4 v podstatě nepřinese vůbec nic.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.03  09:11

Bezpochyby, jednak originály jsou levné, navíc auto opravdu sedí a dále auto dělají kola! A máš co měnit zima - léto.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…