Škoda Fabia
« Re: to coswort
Hufnagl - no je fakt, že tenhle "úzkej dojem" jsem měl z Fabie taky. Přitom asi nebude užší než E30, ale ten pocit ztísněnosti tam prostě byl. Naopak v Octavii jsem měl pro změnu "krátkej dojem" :o). Přitom taky neni kratší než E30 :o). Subjektivní dojmy z některých aut holt jsou takové. -
« to coswort
Hele fordíku, ze Tvých podrážděných a primitívních příspěvků je více než patrné, že na nové auto nemáš. Kdybys totiž měl, neměl bys zapotřebí tady ze sebe dělat nasraného hlupáka. Tvá snaha si vysvětlit, že něco, co se pohybuje v cenové hladině, která nepoměrně převyšuje cenu Tvého auta (pokud vůbec nějaké máš) a přitom je to pouze základní verze lidového vozu, je velmi omezená a bohužel tolik typická pro lidi jako Ty... -
« to jsem se zase jednou zasmál
kamarád si koupil fabii a vzal mě na zkušební jízdu. to jsem se zase pocitama vrátil do doby kdy u nás jezdily olcity. dotýkat se ramenem okna a na druhý straně spolujezdce, no to je taková sranda v zatáčkách, že mě nic tak dlouho nepobavilo. -
« Re: Fabia
Není nad celostránkovou reklamu v celostátním deníku :o))). Jinak ten člověk nebyl ani tak zmatený jako příliš slušný. Kdyby se tohle stalo mě, hodil bych prodejci auto na hlavu :o). A to jsem kupoval 14 let starý BMW za 50tis od jednoho garážníka. Ale kdyby mi u něj odešla spojka po 20km koukal by ji vyměnit, protože by bylo jasný že to na mě bylo narafičený (on je ale solida a nic by na mě nerafičil :o). Není nad nejautorizovanější servis ze všech autorizavaných servisů AutoJarov :o) Mimochodem znám člověka co tam dělá a velkou důvěru ve mě nevzbuzuje, však ony i platy jsou tam takové, že kvalitní lidi jen těžko nalákají. -
« Re: Fabia
To Imaxim> taky si myslim, ze byl ten clovek zmatenej, ale zase na druhou stranu bylo mu 61, sel si koupit nove auto. Clovek je stastnej a moc neuvazuje, zvlast kdyz kupujes nove. Je smutny, jak se k nemu Jarov choval. Ja je vzdycky povazoval za fabriku. Shodou okolnosti, kdyz jsem ja koupil novou fabku 1.4, odjel jsem ze servisu (jel jsem pro zenu na chatu asi 50 km od Prahy), hned cestou zpet jsem se tam vracel a resili neco se stabilizatorama, hrozne v tom rachtalo. Ale je fakt, ze se chovali slusne. Chtit po nem úp 24 km, aby zaplatil 6000,- jr opravdu brutal. Chyba se stat muze, ale takhle se chovat je hodne drsny. Po me kdyby chteli abych s nima sel nekam na zkusebni jizdu tak je poslu do pr...... -
« Re: Fabia
Ten příběh to je síla, ale já jsem vůbec nepochopil co s tím autem vlastně bylo a navíc se ten kupující choval dost zmateně a na druhou stranu Auto Jarov naprosto nesolidně a přesně si koledovali o takovouhle reklamu - a navíc to vyjádření k otázkám. Nevím, já komunikuji jenom s dealerským servisem a tam se neodvažují říct ani popel na naše uváděné nedostatky - jenom mi nechtějí měnit zdarma prasklé žárovky.