Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

22.02.03  09:50

« to coswort

Proč to zní tak nevěrohodně? ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  23:14

« Re: to coswort

já jsem to vzal s humorem, ale ty jsi se předvedl jako zakomplexovanej blbeček. měl jsem favorita, felicii, octavii, a teď už si kupuju auta. naštěstí už nejsem taková socka abych musel pořád jezdit v tom nejhorším co se nabízí. fabia je samozřejmě krok ne zpět ale stranou. trochu lepší jízdní vlastnosti a mnohem méně prostoru.
    Už jsi se zamyslel nad tím proč se dělá 200 000 octavií a 2 000 000 fordů focus? to je tím že jde o spolehlivá auta. Dle oficielních statistik poruch je focus na 1. místě na světě a octavia na 56. To bude někde na chvostu kvality. Technika je dneska někde jinde např. .víceprvkové nápravy.
    Ale toho vy se nikdy nedožijete protože dostanete od koncernu jen odpad. Přešel jsem z octavie na focus protože jeho jízdní vlastnosti, prostor a nyní i kvalita nového motoru Tdci je někde jinde. mimo to má manželka Peugeot 307 a mám ještě cosworth 4x4 2.0 turbo od Wolfa s 300 ks, a to používám když si chci udělat radost a vytřít si * s nějakym takovym blbečkem v naleštěný V RS. Už se těším na uvedení focusu RS. Přeji ti pěknou jízdu v tvojí SUPER kárce.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.03  18:50

« Re: to bluedream

qa to je dobra cena za tie potenzy.. skoda, ze nie je e-pneu.SK :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  18:07

hmm ja s ni jezdim do nemecka a zadnej pocit na levym rameni/loktu nepocituju... asi to bude jak rika huf pytlovinou na classic modelech :)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  17:47

« to K_O_K

Nachomítl jsem se na předváděčku. Holt jsem u zdroje. Otrokovice mám co by kamenem dohodil.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  17:46

« to bluedream

Bridgestone Potenza RE720 na e-pneu za 1903Kč s DPH
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.03  15:15

« Re: to: huf

predtym som mal Conti Eco Contact, som teda na tie pneu zvyknuty, tam je tiez avizovana vysoka zivotnost, tak medzi nimi az taky rozdiel nebude...
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  15:00

V je 240? Tak to byly Bravury taky - dvě verze: do 210 a do 240.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  14:57

No oproti Bravurám budou jistě ve všech směrech lepší, ale pořád je to ekonomická pneu. Tzn. že pokud má takovou životnost jako Barum avizuje (a já věřím že má) tak se to na jízdních vlastnostech prostě musí projevit. Zázraky dělat nelze :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.03  14:52

ak su pre rychlostnu kategoriu V, tak to az take * nebudu.. oproti bravuram sa podla mna dost zmenila aj zmes aj konstrukcia..
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  14:44

to bude muset hufnagl ovšem teoretizovat. Vsadil bych se, že na Bravurisech nikdy nejel, protože takovej * by si na auto nikdy nedal :o)))). Barum jsou typický ekonomický pneu. Moc nestojí a hooodně vydrží. Táta má na Sieře Bravury - auto moc nesedí, jsou hlučný, ale je na nich najeto tak 60-70tis a min. 20tis by ještě vydržet. A Bravurisy maj mít oproti Bravurám ještě větší životnost - tzn. tak 100tis km :o). Pro toho kdo chce především ušetřit je to výborná volba, nesmí ovšem trvat na nějakých špičkových jízdních vlastnostech. Jsou to prostě gumy tak na tu Sierru, na E30 už asi ne a u nový Fabie záleží nejspíš na založení řidiče :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.03  14:31

keby som mohol investovat viac, tak kupim conti premium contact... bravurisy boli za polovicu ceny tych cpc
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.03  14:26

« to: huf

no jasne, to som hned vedel, ze Ta tym tvrdenim o vynikajucom pomere vykon/cena u bravurisov podrazdim :)) Napis teda, ktora pneu je podla Teba v rozmere 195/50 R15 co sa tyka toho pomeru najlsepsia..
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  12:12

« Re: to K_O_K

Aha, tak to jsem si asi spletl tvýho tatíka s nějakým jiným tatíkem :o). Ptal jsem se proto, že mému tatíkovi by se nejakej jetej Passat docela líbil - tak kvůli referencím.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  12:08

« to K_O_K

Je s ním tak spokojený, že (ačkoliv už ho bude mít 3 roky) ani neuvažuje o novém. Fakt je, že už tolik nejezdí a má najeto jen 65tisíc km.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  12:07

« to K_O_K

Tata má Oktávku Laurina a Klému 20V turbo. Rovněž celkem pohodlné autko.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  11:54

« Re: to K_O_K

S některou holkou bych klidně jezdil i v Seicentu a jinou bych ani do Humera nevzal :o). Jinak ne každej si může na delší cestu zapůjčit tatíkovo Pašíka. Má ho tvůj tatík, ne? nebo sem to poplet?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  11:47

« to K_O_K

Je úzká, ne ale dramaticky. Když jezdíš s holkou nekulturistkou, tak to stačí. A to mám sportovní sedáky, které jsou širší.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.03  11:46

« to našrot

Má si koupit lepší auto. Jen * nebo dobrodruh toto městské vozítko takto přetěžuje. A nebo si má koupit Eleganci, kde je interiér vyveden v jiných (nepytlovytých) materiálech.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.02.03  11:28

Jeden známý jel Fabií za dva dny do Chorvatska a zpátky. Potkal jsem ho když se vrátil s nepříjemně odřeným levým loktem. Tak jsem se ho ptal, jestli to spadnul z kola (jelikož do práce jezdí na kole) a on, že ne, že jen jel Fabií za dva dny 1800km a že to má od opření lokte o "opěrku" ve dveřích...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…