Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: to coswort
já jsem to vzal s humorem, ale ty jsi se předvedl jako zakomplexovanej blbeček. měl jsem favorita, felicii, octavii, a teď už si kupuju auta. naštěstí už nejsem taková socka abych musel pořád jezdit v tom nejhorším co se nabízí. fabia je samozřejmě krok ne zpět ale stranou. trochu lepší jízdní vlastnosti a mnohem méně prostoru.
Už jsi se zamyslel nad tím proč se dělá 200 000 octavií a 2 000 000 fordů focus? to je tím že jde o spolehlivá auta. Dle oficielních statistik poruch je focus na 1. místě na světě a octavia na 56. To bude někde na chvostu kvality. Technika je dneska někde jinde např. .víceprvkové nápravy.
Ale toho vy se nikdy nedožijete protože dostanete od koncernu jen odpad. Přešel jsem z octavie na focus protože jeho jízdní vlastnosti, prostor a nyní i kvalita nového motoru Tdci je někde jinde. mimo to má manželka Peugeot 307 a mám ještě cosworth 4x4 2.0 turbo od Wolfa s 300 ks, a to používám když si chci udělat radost a vytřít si * s nějakym takovym blbečkem v naleštěný V RS. Už se těším na uvedení focusu RS. Přeji ti pěknou jízdu v tvojí SUPER kárce. -
« Re: to: huf
to bude muset hufnagl ovšem teoretizovat. Vsadil bych se, že na Bravurisech nikdy nejel, protože takovej * by si na auto nikdy nedal :o)))). Barum jsou typický ekonomický pneu. Moc nestojí a hooodně vydrží. Táta má na Sieře Bravury - auto moc nesedí, jsou hlučný, ale je na nich najeto tak 60-70tis a min. 20tis by ještě vydržet. A Bravurisy maj mít oproti Bravurám ještě větší životnost - tzn. tak 100tis km :o). Pro toho kdo chce především ušetřit je to výborná volba, nesmí ovšem trvat na nějakých špičkových jízdních vlastnostech. Jsou to prostě gumy tak na tu Sierru, na E30 už asi ne a u nový Fabie záleží nejspíš na založení řidiče :o) -
"-- skrytý --" 21.02.03 11:28
« Re: to coswort
Jeden známý jel Fabií za dva dny do Chorvatska a zpátky. Potkal jsem ho když se vrátil s nepříjemně odřeným levým loktem. Tak jsem se ho ptal, jestli to spadnul z kola (jelikož do práce jezdí na kole) a on, že ne, že jen jel Fabií za dva dny 1800km a že to má od opření lokte o "opěrku" ve dveřích...