Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Fabia RS
Škoda...tajně jsem doufal v 1,8T. Potom bych se nerozmýšlel a utíkal bych ji koupit... Hufe, Tebe bych chtěl poprosit o radu. Mám octavii 1,8T, není však RS. Kde jsi přišel k volantu RS a za kolik. Pokud nechceš odpověď psát do fora, pošli mi ji prosím na racer007@centrum.cz .Děkuji -
« Fabia RS
Jsem zklamán... Designově je to dost chabé. Motor je fajn a 6kvalt taky, ale jinak... Bál jsem se, že budu mít konkurenci, ale obavy jsou zažehnány. :o)
Dokonce to vypadá, že má stejně malé brzdy, jako já. Sedáky a volant stejné, i když čalounění RS je velmi pěkné. Maska v černé nevynikne, možná ve světlejším...
Celkově oproti Ibize Cupra velmi chudobné... -
« rezonanční plnění
"Rezonanční plnění je založeno na ladění délek rezonančních trubek tak, aby sáním motoru buzená frekvence kmitů se při rezonanci rovnala vlastní frekvenci vzduchového sloupce v rezonanční trubce. Při rezonanci dostáváme maximální amplitudy tlaku, které využíváme k plnění válce. Rezonanční plnění dává v rezonanční oblasti relativně malé zvýšení plnicího tlaku 15 - 30 kPa a tudíž i výkonu motoru o 10 až 35%." ... Nevíte jestli něco takovýho používá ve svých motorech škodovka, ... případně máte s tím někdo zkušenosti? -
« Re: Sorry za trochu offtopic
Mne sa stalo nieco podobne vcera tu v BA. Sice ma nenabural ale vyzeralo to takto:
Na jednych semaforoch (pri byvalej Ikei) zastala vedla mna cervena Felicia a zdalo sa mi ze mi vodic ukazuje "fakjua". Nevenoval som tomu pozornost. Kaslat na takych debilov. Potom skocila zelena a vystartovali sme smerom na dvojprudovku ku stanici BA - Nove mesto. Ja som sa pohol normalne ale on ostal stat na zelenej potom sa pohol, rozpumpoval to a predbehol ma z praveho pruhu prezne tak ako keby ma chcel zachytit ale stihol som pribrzdit tak ma minule. Na dalsej krizovatke sa na cervenej otocil do protismeru a viditelne mi ukazal znova "fakjua". Dalej som si to nevsimal ...
Cervena Felicia, SPZ: BA-***FO (cisla som si nevsimol) a v tom 'O' mal ciernou fikskou dokresleny ksichtik.
Co to dnes jazdia za ludia ... -
S policii jsem to samozrejme resil, rekli sorry, potrebujeme celou spz, jinak s tim nemuzeme nic delat, "nase db umi vyhledavat pouze, zadaji-li se uplne vsechny udaje" :-(( Svedka mam - spolujezdkyni.. Takze pry na pojistovnu a z havarijniho.. -
"-- skrytý --" 03.03.03 11:25
podla mna zistit majitela nie je problem... navyse ak to ma aj on burane.. udaje cierna a8 + 3 znaky z spz + burane, stacia. aku mas skodu? kazdu nehodu so skodou prevysujucou nejku sumu by mala vysetrovat policia, tak by to mali zistit, problem bude mozno v tom, ze potrebujes este nejakych svedkov... alebo ak to bola mala skoda, tak mat kamosa u policie, zistit majitela a ked si to auto opravi, vojet mu to klucom... :) -
« Sorry za trochu offtopic
Stala se mi neprijemna prihoda. Nejaky inteligentni clovek me umyslne naboural (pote co mi nedal prednost, tesne jsem se mu vyhnul, nasledne me pri predjizdeni ze strany z praveho pruhu naboural). Bohuzel jsem si nevsiml spz, a kdyz jsem videl, ze dotycny na nasledujicich semaforech na cervenou ujizdi, jal jsem se ho pronasledovat, abych zjistil alespon tu spz. Bohuzel...
Je nejaka sance, jak se tomu mohu nyni branit? Dotycne auto neni uplne bezny typ (cerne a8), snad znam 3 pismena z spz..
Diky za rady