Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

04.03.03  12:05

« to hokus007

Já ho mám z výroby za příplatek spolu se sedáky. Kámoš ho ale teď kupoval od AUTOKOMPLEXe a vyšel ho úplně nový i s airbagem na 8.000Kč.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.03.03  11:57

« Re: Fabia RS

Škoda...tajně jsem doufal v 1,8T. Potom bych se nerozmýšlel a utíkal bych ji koupit... Hufe, Tebe bych chtěl poprosit o radu. Mám octavii 1,8T, není však RS. Kde jsi přišel k volantu RS a za kolik. Pokud nechceš odpověď psát do fora, pošli mi ji prosím na racer007@centrum.cz .Děkuji
  • « 00 Reagovat !

foto

04.03.03  11:16

« Re: Fabia RS

No Hufe, já bych si RS asi představoval spiš jako Tvoji Fábku.Tohle co předvedla Škodovka je polotovar.
  • 00 Reagovat !

foto

04.03.03  09:47

« Fabia RS

Jsem zklamán... Designově je to dost chabé. Motor je fajn a 6kvalt taky, ale jinak... Bál jsem se, že budu mít konkurenci, ale obavy jsou zažehnány. :o)

Dokonce to vypadá, že má stejně malé brzdy, jako já. Sedáky a volant stejné, i když čalounění RS je velmi pěkné. Maska v černé nevynikne, možná ve světlejším...

Celkově oproti Ibize Cupra velmi chudobné...
  • 00 Reagovat !

foto

04.03.03  08:30

« Re

Ne, je to citát a chtěl jsem navodit atmosféru.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 04.03.03  01:58

« Re: rezonanční plnění

FM96.8=Petr ?
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.03  20:44

« rezonanční plnění

"Rezonanční plnění je založeno na ladění délek rezonančních trubek tak, aby sáním motoru buzená frekvence kmitů se při rezonanci rovnala vlastní frekvenci vzduchového sloupce v rezonanční trubce. Při rezonanci dostáváme maximální amplitudy tlaku, které využíváme k plnění válce. Rezonanční plnění dává v rezonanční oblasti relativně malé zvýšení plnicího tlaku 15 - 30 kPa a tudíž i výkonu motoru o 10 až 35%." ... Nevíte jestli něco takovýho používá ve svých motorech škodovka, ... případně máte s tím někdo zkušenosti?
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.03  20:12

« lakovanie prahov

zachytil som na lade cez zimu pravy prah a mam ho poskriabany asi takych 20 cm ale len v tej casti kde je lakovany s takym drsnym povrchom. da sa to nejako opravit alebo je to potrebne prelakovat v servise ako kazdy iny plech?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.03  14:47

« Re: Sorry za trochu offtopic

Mne sa stalo nieco podobne vcera tu v BA. Sice ma nenabural ale vyzeralo to takto:
    Na jednych semaforoch (pri byvalej Ikei) zastala vedla mna cervena Felicia a zdalo sa mi ze mi vodic ukazuje "fakjua". Nevenoval som tomu pozornost. Kaslat na takych debilov. Potom skocila zelena a vystartovali sme smerom na dvojprudovku ku stanici BA - Nove mesto. Ja som sa pohol normalne ale on ostal stat na zelenej potom sa pohol, rozpumpoval to a predbehol ma z praveho pruhu prezne tak ako keby ma chcel zachytit ale stihol som pribrzdit tak ma minule. Na dalsej krizovatke sa na cervenej otocil do protismeru a viditelne mi ukazal znova "fakjua". Dalej som si to nevsimal ...
    Cervena Felicia, SPZ: BA-***FO (cisla som si nevsimol) a v tom 'O' mal ciernou fikskou dokresleny ksichtik.
    Co to dnes jazdia za ludia ...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.03  14:38

Tak jsem jeste hledal v databazi odcizenych vozidel na mvcr a naslo se tam prave 1 a8 cerna, tpm00-01, coz je vsak natolik okata znacka, ze bychom si ji nejspis vsimli (teda spolujezdkyne) :-( Tak nevim...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.03.03  13:36

« Re: 1,2 47 kW v kombiku

ja by som bral tu 1.4-ku... aj napriek vyssiemu povinnemu ruceniu a pouzitej starsej technologii... objem nahradis len objemom :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.03.03  13:34

po servisoch sa podla mna nema zmysel pytat, ak tam nemas svojho cloveka, on ho tam urcite bude mat a asi tusis kam ta posle ak sa budes po tej audine pytat... ak by bol z SK, tak by som ti vedel pomoct ho najst..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.03.03  13:28

podla mna to bol odrb zo strany cajtov.. urcite sa da vyhladavat len podla urcitych znakov.. mozno ma tu ciernu a8 ich kolega alebo kamos.. a na tu statnu zakazku sa hlasim aj ja ak by to fakt nemali :))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.03  12:48

No jestli maji tak "inteligentni" DB tak jim rad udelam nejakej vyhledavac za par desitek tisic :-) ve statnim rozpoctu se to uplne ztrati :)))
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.03  12:38

« 1,2 47 kW v kombiku

Co rikate na tenhle motor do provedeni kombi? Neni lepsi 1,4 50kW kdyby se sehnala. Vezl se nekdo uz s timhkle motorem?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.03  11:53

« to jv4

Pokud to byla rana, která na autě zanechala stopy větší, než opraví kit, tak věz, že A8 je z hliníku a jakékoliv karosářské opravy dělá jen pár dílen v ČR. Zjisti si tu nejbližší a zajeď se tam poptat.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.03.03  11:51

S policii jsem to samozrejme resil, rekli sorry, potrebujeme celou spz, jinak s tim nemuzeme nic delat, "nase db umi vyhledavat pouze, zadaji-li se uplne vsechny udaje" :-(( Svedka mam - spolujezdkyni.. Takze pry na pojistovnu a z havarijniho..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.03.03  11:25

podla mna zistit majitela nie je problem... navyse ak to ma aj on burane.. udaje cierna a8 + 3 znaky z spz + burane, stacia. aku mas skodu? kazdu nehodu so skodou prevysujucou nejku sumu by mala vysetrovat policia, tak by to mali zistit, problem bude mozno v tom, ze potrebujes este nejakych svedkov... alebo ak to bola mala skoda, tak mat kamosa u policie, zistit majitela a ked si to auto opravi, vojet mu to klucom... :)
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.03  10:47

« Sorry za trochu offtopic

Stala se mi neprijemna prihoda. Nejaky inteligentni clovek me umyslne naboural (pote co mi nedal prednost, tesne jsem se mu vyhnul, nasledne me pri predjizdeni ze strany z praveho pruhu naboural). Bohuzel jsem si nevsiml spz, a kdyz jsem videl, ze dotycny na nasledujicich semaforech na cervenou ujizdi, jal jsem se ho pronasledovat, abych zjistil alespon tu spz. Bohuzel...

Je nejaka sance, jak se tomu mohu nyni branit? Dotycne auto neni uplne bezny typ (cerne a8), snad znam 3 pismena z spz..

Diky za rady
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.03  20:04

« Re: Zástěrky

a(nonym)> a kdepak si vyčetl, že vepředu musí být zástěrky ??? Pročpak píšeš opět ?zatím jsem žádné davové psychóze nepodlehl. A jestli neumíš vystupovat pod vlastním nickem, tak si u mně žabař. :-P
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…