Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Fabia RS
Škoda...tajně jsem doufal v 1,8T. Potom bych se nerozmýšlel a utíkal bych ji koupit... Hufe, Tebe bych chtěl poprosit o radu. Mám octavii 1,8T, není však RS. Kde jsi přišel k volantu RS a za kolik. Pokud nechceš odpověď psát do fora, pošli mi ji prosím na racer007@centrum.cz .Děkuji -
« Fabia RS
Jsem zklamán... Designově je to dost chabé. Motor je fajn a 6kvalt taky, ale jinak... Bál jsem se, že budu mít konkurenci, ale obavy jsou zažehnány. :o)
Dokonce to vypadá, že má stejně malé brzdy, jako já. Sedáky a volant stejné, i když čalounění RS je velmi pěkné. Maska v černé nevynikne, možná ve světlejším...
Celkově oproti Ibize Cupra velmi chudobné... -
« rezonanční plnění
"Rezonanční plnění je založeno na ladění délek rezonančních trubek tak, aby sáním motoru buzená frekvence kmitů se při rezonanci rovnala vlastní frekvenci vzduchového sloupce v rezonanční trubce. Při rezonanci dostáváme maximální amplitudy tlaku, které využíváme k plnění válce. Rezonanční plnění dává v rezonanční oblasti relativně malé zvýšení plnicího tlaku 15 - 30 kPa a tudíž i výkonu motoru o 10 až 35%." ... Nevíte jestli něco takovýho používá ve svých motorech škodovka, ... případně máte s tím někdo zkušenosti? -
« Re: Sorry za trochu offtopic
Mne sa stalo nieco podobne vcera tu v BA. Sice ma nenabural ale vyzeralo to takto:
Na jednych semaforoch (pri byvalej Ikei) zastala vedla mna cervena Felicia a zdalo sa mi ze mi vodic ukazuje "fakjua". Nevenoval som tomu pozornost. Kaslat na takych debilov. Potom skocila zelena a vystartovali sme smerom na dvojprudovku ku stanici BA - Nove mesto. Ja som sa pohol normalne ale on ostal stat na zelenej potom sa pohol, rozpumpoval to a predbehol ma z praveho pruhu prezne tak ako keby ma chcel zachytit ale stihol som pribrzdit tak ma minule. Na dalsej krizovatke sa na cervenej otocil do protismeru a viditelne mi ukazal znova "fakjua". Dalej som si to nevsimal ...
Cervena Felicia, SPZ: BA-***FO (cisla som si nevsimol) a v tom 'O' mal ciernou fikskou dokresleny ksichtik.
Co to dnes jazdia za ludia ...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!