Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
"-- skrytý --" 12.03.03 10:35
« MOTOR EXCEL
Tak som bol vcera u p. Cepka. Ked som k nemu prisiel do garaze, mal tam rozrobenych asi 15 motorov, hned som vedel ze som na spravnej adrese :)) Mal som aj ja pocit, ze je to profesional, ktory vie co robi. Okrem upravy (hlava, vacka, sanie, chip) vemenil aj diely, ktore boli opotrebovane, takze vlastne aj generalka motoru. Dojem z jazdy naspat z prahy v porovnani s cestou tam: Motor ma vo vyssich otackach kultivovanejsi zvuk ako doteraz, dynamika sa zlepsila v celom rozsahu otacok, teraz som mohol ist plynule 160 aj do dialnicnych kopcov, doteraz to umieralo na 140. Ked som musel v tom kopci zabrzdit, tak za 4 a krasne tahal, doteraz za 4 v tychto pripadoch nepomahalo... takze za 24tCZK max. spokojnost. mozem odporucit. -
« to xmysak
Mám za rok a 10 měsíců najeto 86tisíc km. Pohoda.
Pneu? Nevím. Pokud se nehoda nebude odvíjet od použití těchto pneu (což asi ani dost nemůže), tak to nikoho moc nezajímá. Jen, pokud půjdeš do větších kol, tak (pokud ho ještě nemáš), si nech udělat čip. Jinak budeš moc zklamaný, kolik velká a široká kola ubírají na dynamice. -
« Re: palubní počítač
Do Fel. se prodávaly zvlášť, do FA se bude jednat o výměnu panelu přístrjů, ten stojí do Oct. ~8KKč, zjišťuj tímto směrem (v servisu nebo na vrakovišti). Palubkou se vymění IMMO a tedy problém PIN a přizpůsobení. Zaplatíš jiný panel přístr. + práci, stojí to za těch 9000 Kč? -
« kolik máte najeto na TDI?
Zdravím všechny, zajímalo by mě, kdo má najeto nejvíc na fábii TDI? Já mám auto 8 měsíců a mám 55.000 km. Zatím vše ok, je v pohodě. Chci si koupit větší kola, ale nevím, co by se stalo, kdybych třeba boural a měl tam sedmnáctky, byl by problém? V TP jsou napsány max 15" dík za radu. -
« Fabia Combi 50.000 km
Tak jsem se svou Fabií 2.0 dosáhl další mety, za tu dobu mě jenou vykradli a z poruch mi jenom začalo hučet levé zadní ložisko - výměna v záruce, ta nyní končí, jsem dost spokojený, že jsem těch kilometrů natočil za rok tolik, aspoň se prověřila. K výbavě mi v servisu časem doplnili tempomat a handsfree, jinak jsem doplnil chromové žebrování masky, polepy sloupků a nalakoval kliky, to mi přijde skoro jako resty výrobce. Jinak naprostá spokojenost, teď jsem akorát lehce řešil spotřebu přišla mi, že se zvedá cca 8l, ale zkusil jsem teď jet pár stovek km civilněji - nepřekračovat 120 na běžných silnicích a spadla na 7l, takže na to asi moc šlapu. Trochu lituji při tom průběhu km, že jsem nevzal TDi, ale tehdy byly skvělá nabídka na tohle auto, nemá cenu asi o tom spekulovat. -
« Re: Sorry za trochu offtopic
Pochopitelná reakce, když přijdeš o těch potenciálních pár desítek tisíc :-)
Jendo Kokši (Smarty) vzešlý ze žhavé noci svých rodičů ... za devět měsíců dne 27.4.1980, co jsi vykoukl na svět v Jihlavské porodnici... (citace z tvého webu, pravopis moc nemáš rád), ty programátor (málo vytížený?, sic. To já nevědět. Jinak sranda, no flame :-) -
"-- skrytý --" 07.03.03 10:35
« Re: bezpecnostne sroby
sice tam nemam originalne alu... tie moje imho vyzeraju urcite lepsie :-) a schvalene su pravdepodobne tiez, preco by aj nemali byt, ked v aplikacnej tabulke je uvedena aj fabia a vsetky rozmery sedia... len tie sroby neviem ake tam dat... -
« Re: Sorry za trochu offtopic
jv4: a myslíš, že ten policista rozumí databázím? :-) Pokud vůbec tuší, o co jde, pak se chtěl jen zbavit nepříjemné práce. Zkusil bych se obrátit na Polici na někoho odbornějšího, nevím, jak by to při jejich ochotě prošlo (a nebo mít známého u Policie), určitě to jde filtrovat dle alespoň 3 znaků (otázka je zda to jde i na tom terminálu co má policejní služebna), znáš-li alespoň korektní pořadí znaků a zn. vozu.