Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Servisy - Hradec Králové
Chci se zeptat, jestli máte někdo nějaký zkušenosti s autorizovanými servisy Škoda v Hradci Králové. Já jsem se svojí Fabií vybral AUTOPALACE a nevím, nevím jestli jsem zvolil správně. Dal jsem auto do orpavy s tím, že je uvnitř cítit benzín. Oprava byla provedena v ceně 1000,. Kč, z toho 200,-Kč materiál. To všechno beru, je to atorizovaný servis. Teď se mi to ale objevilo znovu a nevím, jestli nemám zvolit jiný servis. Předem díky. -
« CO S NABOURANYM AUTEM
Pred mesicem jsem havaroval. Poskozeni zhruba toto: predni a zadni naraznik, kapota, dva blatniky, dvere, prah, zadni a mozna i predni poloosa - vse na vymenu krome prahu, ktery se musi zacelit
Policie mi zavolala odtahovou sluzbu a ta mi nabidla servis, kde auto daj pry do poradku tak, ze nikdo nic nepozna. pricemz pouziji nahradni dily ze starsich aut, aby to nebylo tak drahy
souhlasil jsem, zalostny pohled na otluceny auto - hlavne at to hned zacnou opravovat
v servise skodu a celkovy naklady odhadly na 60 000 Kc. Dobre, to je v pohode. Rekli, ze to bude trvat asi mesic. Dobre, souhlasil jsem. Po ctrnacti dnech jsem jim zavolal, jak to pokracuje. Rekli mi, ze jeste ani nezacali, ze na rovnaci stolici nebo jak se to jmenuje, je zatim obsazeno. Za dalsi tyden mi rekli, ze tam maj nejakyho mercedesa, ale ze pristi tyden uza urcite zacnou.
Moje otazka zni - co si myslite o tomhle zpusbou jednani a mate poneti, jestli v praze existuje servis, kde by to slo rychleji a solidneji? Jenze s tim, ze sezenou ty dily z vrakoviste.
Obavam se, ze se mnou vsude budou jednat stejne. Nechci novy drahy dily, tak si musim pockat, nebo nekdo znate lespi servis?
Roman
-
"-- skrytý --" 14.03.03 17:18
« Re: to oddie
Koukám, ses moc nepoučil. Já myslel, že tě aspoň trochu trkne, když ty tvoje doplňky při pokusu prodat nikdo neocenil (a hlavně nezaplatil). Takováhle přestavba, to jsem zbytečně vyhozený prachy - abys pak ve finále zjistil, že to stejně není to pravé ořechové, a aby auto ještě víc ztratilo na ceně...
Ale tvoje prachy - tvoje auto - tvůj problém, radit ti nechci. Jestli se do toho fakt pustíš, jsem docela zvědavej na průběh těh úprav, a výsledek... -
"-- skrytý --" 14.03.03 11:27
« Re: MOTOR EXCEL
RV: to je len ten moj nick trochu zavadzajuci :-) o light blue som tiez uvazoval, len bola este drahsia ako cierna, tak vyhrala cierna.. inak ako casto tam menis olej? ing. Cepek mi odporucal menit po 10kkm ak s tym jazdis sportovejsie.