Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

18.03.03  14:11

« Re: Fabia 1.2 HTP Junior

Nedali, ten bonus nedává prodejce, ale automobilka. Prodjece mi slíbil centrál a o dalším bych se s ním dohadoval.
    +++++
    Někteří mi doporučujete ojetinu. Tak se ptám, jetá fabka (max do 50 t. km) se dá koupit asi za 180 t. a více. Zajímalo by mě, jestli je lepší motor 1.4 MPI nebo 1.2 HTP (než jsem v tom jel, myslel jsem si, že 1.4, teď váhám) a taky od kterého data výroby se hodí Fábii koupit, aby již byly odstraněny dětské nemoci, které se u prvních sérií projevovaly. Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.03  14:01

Novacek: a co 30tis. bonus na Classic, to by Ti nedali?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.03  13:55

No to je další specialita škodovky. V ceníku je cena za junior 259t., ale dají ti 30t. bonus. To ale v ceníku není a v Brně na Lesné mi o tom řekli, až když jsem se na to zeptal, protože v tisku běžně inzerujou fábii od 229t. Možná to bylo jen nedopatření, ale možná taky kdo neví, odjede aütem za 260t. Ale tomu se mi nechce ani věřit, asi to bylo jen nedorozumění. 219t. to samý auto stálo v nějaký akci, byl o to ohromnej zájem a docela dlouho se na to čekalo, ale to už není. Osobně se obávám, že až si lidi zvyknou na ten nový motor, přestanou dávat zmíněný bonus 30t a to samý auto koupíš za ceníkových 260t.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.03  13:35

Má už někdo ve Fabii ten 1,2HTP,12 valve,47kW.Jak
    to jede a za kolik(spotřeba)??
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.03  11:52

Podmienil som bezpecnu kupu ojetiny rocnou zarukou, ktoru davaju niektori predajcovia. Inak ojetiny som kupoval aj na Slovensku, takze trh (pravdepodobne este horsi ako cesky) relativne poznam ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.03  11:50

když trh s ježděnými auty v Německu, odkud čerpáš své poznatky a u nás v ČR se asi nedá moc srovnávat. Zde je dobrý každý, kdo je lepší než AAA a to je snad opravdu každý..........................
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.03  11:46

Co ja viem co mohli ubrat ;)) napriklad zadne brzdy, ved predne to ubrzdia ;)))) No jo, za 220 litrov dostanes asi len fakt malinke auticko, na druhej strane za tie peniaze sa dostavas zase k dileme jazdene-nove ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.03  11:43

Další věci odebrané? jaké? nic dalšího už tam není....... Byl to akční model. Tuším, že pouze bílá barva a bez možnosti mim. výbavy. Ale to jen tuším. Každopádně Fabia 1.2HTP byla za 219900 Kč dobrá volba, ale na netu už o tom nic není. Možná u jednotlivých dealerů.................................…
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.03  11:36

Duch: okej, tak sme sa nakoniec zhodli ;))) Co to bolo to "easy"? Boli tam aj dalsie veci odobrate, alebo ako?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.03  11:35

taky jsem se tam teďka díval a je fakt, že Junior easy za 219900 už tam není. Tak nevím? Junior za 259900 je blbost. To fakt nebrat. Pokud by byl rozdíl 20tis. máš pravdu. To je už opravdu zanedbatelné. 60ti tisícový rozdíl byl o něčem jiném...................................…
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.03  11:29

mispul: dakujem za info, osobne leasingy nesledujem, kedze som stary "ojetinar" ;))

Duch: samozrejme, ze rozdiel 50 litrov je pre bezneho cloveka velky, ale prave sa pozeram na skodovacku stranku, kde som nasiel: Junior 1.2 259900 CZK, Classic 1.2 279900CZK. Rozdiel 20 litrov. Myslis, ze tych 20 litrov nestoji za to mnozstvo veci naviac?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.03  11:25

Minimální rozdíl? Clasic je za 280tis. Junior Easy za 220 (nebo už 230?). Rozdíl je tedy 60, resp. 50tis. Pro někoho to až ta minimální být nemusí..................................…
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.03  11:24

dabel: To teto debaty neminim nijak vyrazne zasahovat, jen bych te chtel upozornit, ze leasing existuje uz nejakou dobu i bez navyseni! (Vlastni pripad) tzn., ze cele auto me nakonec bude stat stejne jako za hotovy + cca 1000,- odkupni cena. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.03  11:21

Hm, urcite Junior nesplna kompromis, ktory si napisal. Z ponuky Skody (ine znacky nejdeme rozoberat, kedze sme v tomto temate) ho skor moze splnit ta zakladna Fabia Classic 1.2, kedze rozdiel v cene je minimalny. Rozdiel je prave v kriteriu "najmodernejsi", lebo Junior je ocesanou zakladnou vybavou na urovni aut spred takych 20 rokov.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.03  11:16

po dlooouhe dobe jsem zasedl jako ridic do feldy bez posilovace a musim se priznat ze teda to je fakt mazec. A to jsem se malem vyboural pri zvyku ze i v male rychlosti staci jen tak jet rukou po volantu kdyz zatacim. Takhle jsem malem naboril obrubnik ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.03  11:16

dabel - Ne. Ideální je co možná nejkvalitnější a nejmodernější nové auto za co nejnižší cenu. A to Junior na 220tis i za cenu jistých kompromisů splňuje. Pokud by byl za 230tis s posilovačem tak proč ne, ale není...............................
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.03  11:03

Duch: ospravedlnujem sa za chybne "citovanie", proste som to zle precital ;))

Z Tvojich nazorov mam pocit, ze idealne auto pre Teba je Skodna 105, tam by si chrochtal blahom: predok uplne lahucky, ked tam neni ani motor, vybava absolutne nulova atd. Ale to by sme sa posunuli o 40 rokov dozadu... Ked das za auto stvrt milosa - co podla mna nie je az tak malo - tak ocakavas, ze niektore veci to proste mat bude a ze Ti to ulahci sofersky zivot. Nevravim o takych hracickach ako ESP, ale aspon ti zakladni pomocnici.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.03  10:51

« to uklízečka

Čím víc čtu Tvé názory, tím nižší mám o Tobě mínění. Škoda, že Tě nemohu vidět naživo :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.03  10:51

dabel - necituješ přesně. "posilovač s takto lehkým motorem". Jde i o rozložení hmotnosti na nápravy, ne jen o absolutní hmotnost auta, která je u juniora možní stejná jako u Clia s dieselem, ale na př. nápravě je vše jinak..... Jinak mám skoro dva metry (bez 10ti cm), do 140ti kilo mi tak 60 chybí, ale s točením volantem problém opravdu nemám.................ani při parkování.....................
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.03  10:38

Duch: "posilovac s takto lehkym autem"... kolko vazi Junik? Myslim, ze viac nez Filcka... Mozno, ze si vazba, 2 metre a 140 kilo svalov a krutis jednym prstom, ale vacsie manevre su pre nas - beznych ludi - dost fyzicky narocne. Posilovac je asi jediny extra doplnok, ktoreho by som sa nechcel uz vzdat ;)) Mal som auto, kde jedina extra vybava bola posilovac a vlastne mi nic ine ani nechybalo ;))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…