Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

24.03.03  22:42

« Re: to HUF

Dík, jsem rád, že sis mě všimnul. Se svezením nevidím problém. S těma sazema to není nic hrozného, ale když člověk ví na co se má dívat tak si toho všimne.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.03  22:22

« to karizma

Někdy mě musíš svézt. Třeba mě Honda nadchne. Fakt jsem na ní zvědavý.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.03  22:21

« to karizma

Tos byl Ty? Pěkný Type-R :o)

Fakt? Přeháníš.
  • 00 Reagovat !

foto

24.03.03  21:31

« To HUF - konstatování

Tak jsem dnes jel chvíli za Tebou po Zlíně a můžu říct, že v podstatě při každém jen lehčím přidání plynu Ti z vyfuků vylétne viditelný obláček sazí.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.03  21:17

« to našrot

No, o půlnoci asi ne, ale je fakt, že pokud se vyloženě něco nebuduje nebo pokud není nehoda, tak je pohoda.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.03.03  21:06

« Re: Prave zpetne zrcatko mensi

Když přejíždím o více než o pruh vedle vlevo nebo ob pruh vpravo, do kterých ještě nemám mrtvý úhel, a zrovna si nepamatuju, jak za mnou vypadá provoz (což se děje jen když jsem unavený) tak se neohlížím, jen se opravdu podívám do zrcátka (běžně v provozu je jen "podvědomě" vnímám) - a to už periferně vidím prostor, do kterého jedu a do kterého zrcátko nevidí. Jinak to ohlížení za normálního provozu se myslím moc stíhat nedá - chce to mít pořádně nastavená zrcátka. Osobně moc lidí, kteří by si pořádně nastavovali zrcátka neznám a ti se "ohlížejí" skoro pořád a občas mám s nima docela strach.

BTW: k tomu provozu jinde - řekl bych, že není tolik zahraničních měst (myslím např. EU), kde by se jezdilo hůř než v Praze - jinde je ten provoz tak nějak předvídatelný. A už vůbec se nedá mluvit o tom, že by byl nějaký problém jezdit po mnohaproudých silnicích v emérice - tam je to vysloveně naprostá pohoda, ovšem na druhou stranu taky docela nuda.

huf: ještě mi tak přijde - v Brně jsem byl sice naposled v létě, v pracovní den a když srovnám letní provoz v Praze a v Brně, tak v Brně mi to přišlo asi taková pohoda, jako jezdit Prahou o půlnoci...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.03.03  20:55

« Re: Okna

Já je teda myju jarem - chce to udělat trochu méně ředěnou směs, aby bylo celé okno "zabublinkované" a pak setřít gumovou stěrkou na okna (čim širší, tím lepší). No a za provozu na okno ničím nešahat, aby se na něm nedělaly šmouhy - to bych vždycky střílel, když mi někdo začne "kreslit" na přední okno, protože něco vysvětluje ;o)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.03.03  16:26

« to jv4: aky olej do upravenej 1.4MPI?

ty mas rovnaku upravu ako ja, aky olej tam davas? ja tam mam zatial castrol powertec 10W/40, ale xcem tam dat castrol TXT 5W/40. Robim dobre? Inak menis olej kazdych 10000km? co potom s intervalom prehliadok po 15000? dik za info
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.03  16:13

« to Smarty

Já mám P7000. Jsou fakt v pohodě. Dost dobré.
  • 00 Reagovat !

foto

24.03.03  15:45

« Mytí motoru

Umýváte někdo po zimě motor? Někdo to doporučuje, jiný zase ne. Prý je to riskantní a voda se dostane hlavně všude kde nemá (elektronika, kabelů apod.)
    Díky za Vaše zkušenosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.03  15:13

« Re: Okna

Klasicka okena, tu pouzivam aj na monitory, uplne vazne. Zatial som nic lepsie nenasiel, ziadny specialny pripravok. Ale ak niekto o niecom vie tak budem rad ked da info.
  • 00 Reagovat !

foto

24.03.03  14:38

« Okna

Umite nekdo poradit, jak a cim co nejlepe vycistit okna zevnitr tak, aby se pokud mozno co nejmin mlzila a byla pruzracna?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.03  14:06

Tomu se rika odborne "Pragocentrismus" :)))

Ma nekdo zkusenosti s pneu Pirelli P5000 nebo P7000 ?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.03  13:31

Nechcem tvrdit ze sa treba obzerat a nech sa kazdy obzera, len tvrdim ze to aspon v mojom pripade nie je nebezpecne a mne to viac vyhovuje. Ved nech si jazdi kazdy ako chce ... potom to aj tak vyzera.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.03  13:29

Jo, Prazsky provoz to je hold nieco ine ako kde my vsetci jazdime. Sorry, ale ozriet sa neznamena otocit hlavu o 180 stupnov, to ani nedokazem. Prestav si ze ju dokazem otoccit o cca 40 stupnov, plus vytocim moje oko - teda kukadlo a napriklad lavim si vidim cez plece dozadu do mrtveho uhlu zrkadla a pravi zvladam sledovat co sa deje predomnou. Aj to sa da, predstavte si. Kludne sa smejte ze som ako chameleon. Ale ide o prax a sorry, jazdil som aj v Praze, aj Kolin, Franfurt, Amsterdam, Mnichov, Atlanta, Miami, Chicago a mam pocit ze v Praze nie su bezne 7 prudove cesty ani na spojkach ... a ked niekto pred tebou zaflekuje tak je to aj tvoj problem, hold treba predvidat. Keby mal prave on aspon taky prehlad ako ja tak by ti to urcite neurobil.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.03  12:35

« Re: to smarty

nahodou to bylo u Virginu a skoro nikdo tam nebyl :)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.03  12:16

« to smarty

Ty praséé!

Chcát na Champs Elisees je svatokrádež! Ty Rollsy, drahé obchody, banky a chcající smarty...
    :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.03  12:06

no tak hlavne kdyz clovek neboura ne :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.03.03  11:16

Jo, přesně, je to o přehledu. A pokud mám přehled, co se děje kolem mě, nepotřebuju se ohlížet, toť zase můj názor.
    Každopádně, mnohem radši případně naberu bokem někoho zhruba stejně rychle jedoucího, než abych otočený dozadu vletěl do kufru někomu, kdo se z ničeho nic rozhodne to zadupnout. A že to není nic výjímečného, vidím denně - zrovna včera a zrovna na jižní spojce mi to v připojovacím pruhu někdo takhle zadupnul, protože usoudil, že ten 100 metrů vzdálenej kamion je moc blízko na to, aby mu tam vjel...
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.03  11:12

« Re: to smarty

Me bylo nejhur kdyz jsem se nemohl vymotat z Montmartru a silene se mi chtelo ... Soustredit se na jizdu a jeste drzet mocak :))) nakonec jsem to nevydrzel a pustil to na Champs Elise u stromu :))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…