Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

26.03.03  11:45

« Re: to smarty

hmm no me jde spis o subjektivni pocit :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.03  10:25

« Re: to jv4

hlava, vacka, sanie, chip, vyfukovy zvod od motoru... seriova 44kW mala aj bez uprav vyssi vykon, tak 47-49kW, takze tych 69kW je realnych... ja mam 65kW bez toho vyfukoveho zvodu..
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.03  10:18

to jv4: to je opravdu nejak hodne, takovy narust vykonu. Asi to bude ted sportak, ne? Hlavne az se nejde potkame, tak mej se mnou soucit.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.03  10:03

To je nějak moc ne? Osmiventil bez turba vytunit o 25 kW?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.03  09:03

Huf> MotorExcel. 44kw->69kw, neni to merene, ale myslim, ze to docela odpovida. Celkem cca. 30tis.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.03  21:21

« to xmysak

Zdar. Už jsem to tu psal, ale asi se Ti nechce hledat... :o)

Taky mám Fabku TDI. Krátkou, čiplou, dobře obutou a na sportovním podvozku. Brzdy vůbec nestíhaly. Po pár experimentech jsem zkusil sportovní OMP (kotouče i desky) a je to fakt paráda. Nedá se to se sérii vůbec srovnat. Taky jsem zkoušel sportovní kotouče HPR od firmy QH a byly to proti OMP dost *. Jen lehce lepší, než origoš. Pokud je OMP 100% (vzhledem k velikosti atd.) a originál 40%, pak HPR je 50%. Snad jsem to napsal srozumitelně.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.03  21:17

« to jv4

Kdo Ti dělal tu úpravu motoru? Za kolik a o kolik? Dík.
  • 00 Reagovat !

foto

25.03.03  18:47

« jaké brzdy?

zdravím, mám dlouhou fabii 1,9tdi a zdá se mi, že by to chtělo nějaké lepší brzdy, máte s tím někdo zkušenosti? Dík
  • 00 Reagovat !

foto

25.03.03  18:44

« jaké brzdy?

• « 00 Reagovat !

foto

25.03.03  13:54

« Re: to jv4: aky olej do upravenej 1.4MPI?

bluedream> treba Mobil1. V ME ho nabizeli tusim á 280/l.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.03  11:30

« Re: to smarty

ako objektivne merat 0-100? pomocou gps?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.03  10:14

« to smarty

A zkoušels změřit pár parametrů? (0-100...)
  • 00 Reagovat !

foto

25.03.03  10:07

« 1.4 16V 74kW

Cay je tu nekdo z Brna kdo ma tenhle motor a svezl by mne jenom tak pro porovnani. Zajima me jestli je ten muj motor tak linej jak se mi zda nebo jestli je to normalni :))
  • 00 Reagovat !

foto

25.03.03  09:51

« Nikhaj

Slavos, Nikhaj je Kajtov bratranec!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.03  09:42

aka znacka toho 5W50? Nikde som to nemohol najst, akurat 10W60...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.03  09:26

Ad olej: ted jsem dal na doporuceni ing. Cepka 5W50, menim obycejne driv nez po 15, spis tak 10-12 tis. Auto uz mam po zaruce, takze je asi spis na me, jak se o to staram...

Ted jsem si jeste nechal udelat vyfuk - celkem pekne narostl kroutici moment v nizsich otackach, predtim to tahalo teprve tak od 4tis., ted to jde pekne uz odspodu. Ale narostl take vnitrni hluk, zejmena v 2500-3000 tis. ot.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.03  08:22

« Re: Okna

Taky nemam rad, kdyz se s nekym vezu a on si utira predni zamlzeny okno hadrikem - udelat mi to nekdo v mym aute, tak ho vystrcim za jizdy na mraz ;-) Ja jsem zkousel Clin proti zamlzovani a byl celkem dobrej, akorat v zime se mi delala vevnitr na skle trochu namraza, coz se mi pred aplikaci Clinu nikdy nestalo.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.03  06:24

Vidíš,já na ten olej úplně zapomněl.Já dávám syntetiku 5W/40 Penzoil za 210 Kč/litr a měním každejch 10000 km nebo rok a půl.Jinak jestli budeš měnit olej každej rok tak stačí bohatě nějaká polosyntetika.Mně ing.Čepek akorát říkal, že se mám pokud možno vyhnout domácím značkám-mají prej nestabilní aditiva.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.03  22:59

« Re: to HUF

Úroveň kouřivosti nemůžu u Tebe posoudit: a) nevím jaká byla před čipem b) viděl jsem Tě jen v městském provozu c) neviděl jsem Tvé auto zesadu při plné zátěži. Fakt ale je, že kouří spousta nových aut už v sérii: Passat, Audi, BMW.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.03  22:50

« to karizma

Asi jo. Na čiplého diesela to ale jde, to musíš uznat.

BTW, teď si nechal dělat kámoš čip na TDI 66kW v Octavii kombi a nárůst kouřivosti je markantní.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…