Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

30.03.03  22:14

« to a

Kdyby se mi tam pořád nemotalo tolik šetřičů pneu, byl by můj čas taky jinde. Impreza STI měla 2:55, červená Ultima 2:56. Chápeš? V nejbližší možné době tam pojedu znovu a na prázdné trati to jistě bude lepší. 90% zatáček (kde jsem byl jako doma) jsem byl limitován ostatními.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.03.03  21:54

« Re: to xmysak

Nazdar Hufe, dnes tam jezdil Forman (12-ti hodinnový závod) a jezdil pravidelně čas 3:00:4... a to se nakláněl jako lodka ve větru...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.03  19:23

hmm, slušný, já se jen koukal, některý kousky byly dost dobrý,ale myslel jsem, že jich tam bude víc, myslím fabií. Za kolik ted jezdíš, myslím spotřebu, s chipem a sedmnáctkama? Já mám dlouhodobý pruměr 6.1 a to mám 185/65 R14 a to bez chipu
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.03  13:56

« to xmysak

Já sjel půl pneu dnes na okruhu. Čas 2:56
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.03  10:21

já se tam jedu jen podívat, chci se podívat, co by se mi líbilo a co ne, za chvíli vyjíždím. Mám 1.9tdi stejnou barvu jako Ty, ale combi, zatím jen 74kw ale to se určitě změní :o)) Jsem rozhodnutý si to chipnout u cimbu, vzhled ještě uvidím, snad se rozhodnu dneska. Ty gumy budou asi 205, ale nevím ještě jaký typ, musí být nějaká rozumná cena, sjedu dvoje za sezonu.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.03  21:48

« to xmysak

Já jistě ano. Těším se na okruh, jak se budu plantat pod nohy silným vozům :o)))

Ale snad aspoň v zatáčkách nebudu brzdit provoz :o)

16" Spider za 3tisíce /ks s DPH? Pokud se Ti líbí, ber je. Jen, pokud budeš chtít drsný vzhled, tak to bude chtít 20mm podložky. Jinak jsou kola utopená v blatnících a efekt 16" se ztrácí v mlze. Obutí 195/45 nebo 205/45R16 pohoda. Co máš za motor?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.03  19:34

ve škodovce jsou ted do konce měsíce za 2928kč a to si myslím je dost dobrá cena, nee? Nikdy jsem velké kola neměl, tak se pořád ptám, at neudělám nějakou blbost :o) Jedete někdo zítra do Brna? Já asi jo
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.03  14:00

I mně se víc líbiy ty Spidery..
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.03  08:58

i me se vic libily ty Spidery nez ty 17ky tedka. Ale si je muj vkus "vicepaprskovej"
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.03  07:42

to xmysak: ja mam na Mazde 215/45/17 a jsem opravdu spokojeny. Auto drzi jako pribity a vypada na nich super. Komfort je temer stejny jako na 205/55/16.Jeste jsem nezaznamenal. ze by kolo dosstalo na dire nejakou vetsi ranu. A to ze tech der u nas mame dost. Sestnactky nevypadaji na vetsich autech typu Laguna, Passat, Mondeo nic moc. Ty sestnactky budou na Fabku pekny. A ty Spider se mi libej. U Hufa se mi libily vic nez dnesni sedmnactky, ale je to vec nazoru. Zkus se podivat na netu na lita kola Stillauto, maji zvlastni kourovy nadech. Jsou cenove velice prizniva a kvalita je na vynikajici urovni.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.03  21:25

« to xmysak

Mně nedřou 225/35R17 při plném obsazení. Toto budiž Ti odpovědí. Kola byc ale volil jiné. Za ty prachy koupíš stejně pěkné 7-7,5x16". Ty RS budou dost utopené.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.03  18:41

Myslel jsem si to. Dík za to číslo, zítra tam hned zavolám. Chci si tam dát 205/45R16, to by mohlo být akorát.Každý mě od toho odrazuje, že stačí malá díra a guma je fuč, ale když Tobě vydržely sedmnáctky :o) Akorát vozím v autě dost těžké kartony, co s tím? Nebude to dřít, když to naložím? Prý existujou nějaké pružiny nebo dorazy,které to nepustí dál, než mají...
  • 00 Reagovat !

foto

27.03.03  10:51

« Škoda veterán web

Ode dneška běží naostro můj web o rekonstrukci Škody 450 (Felicie) na www.skoda450.cz, troufám si tvrdit, že množstvím informací a designem je bezkonkurenční. Ještě zbývá upravit mail, takže s případnými reakcemi vyčkejte pár hodin.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.03  21:50

« to xmysak

Kola z RS (16") jsou hlavně moc úzké. Mají pouze 6,5". To je dobré tak na 205/45R16 - víc ne. 195/45 je pro takový ráfek ideální.

Já chtěl 17" a široké, aby na nich pneu nevypadala nebubřelá, ale spíš naopak-
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.03  21:48

« to xmysak

www.sweb.cz/hufnagl

Stály necelých 7 tisíc komplet.

Kontakt na distributora pro ČR je tu:

Jan Raichl

Vaclavkova 724

29301 Mlada Boleslav Czech Rep.

Tel.0042032620198

Fax.00420326721502

Tam Ti řeknou, kde jdou koupit ve Tvém okolí.
  • 00 Reagovat !

foto

26.03.03  19:59

« chiptuning fabia 1,4MPI 50kW

Máte prosím někdo nějaké zkušenosti s upraveným chipem od firmy CIMBU? Jaký vysledek je po úpravě??
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.03  19:19

tak ještě jednou, už jsem našel Tvoje stránky. Chci si pořídit kola z Octávky rs, myslím, že jsi je měl taky, aspon jsou na té fotce. Proč jsi je vyměnil? Zdály se Ti malé? :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.03  18:35

čau, dík, ještě bych se rád zeptal, kolik stály a kde jsi je sehnal? :o) Co máš za podvozek a kola, nemáš fofo? Nebo ho tady taky někde najdu? :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.03  15:54

« Re:

pristela > malby sprejem na cokoliv delaji sprejeri a jmenuje se to grafitti ;-). Ale Tobe spis jde o airbrush - to jsou malby takovych tech kozatych babes a ruznych jinych potvor na kamiony, choppery, helmy atd. Pokud prozenes kterykoliv inetovy vyhledavac a das mu hledat slovo "airbrush" nebo "+air +brush" tak bys toho mel najit hafo.
  • 00 Reagovat !

foto

26.03.03  12:25

« Bez nadpisu

Ahojte. Neviete mi poradit pod cim najdem info o malbach sprrejom napr. na kamiony?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…