Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« to a
Kdyby se mi tam pořád nemotalo tolik šetřičů pneu, byl by můj čas taky jinde. Impreza STI měla 2:55, červená Ultima 2:56. Chápeš? V nejbližší možné době tam pojedu znovu a na prázdné trati to jistě bude lepší. 90% zatáček (kde jsem byl jako doma) jsem byl limitován ostatními. -
« Re: to xmysak
já se tam jedu jen podívat, chci se podívat, co by se mi líbilo a co ne, za chvíli vyjíždím. Mám 1.9tdi stejnou barvu jako Ty, ale combi, zatím jen 74kw ale to se určitě změní :o)) Jsem rozhodnutý si to chipnout u cimbu, vzhled ještě uvidím, snad se rozhodnu dneska. Ty gumy budou asi 205, ale nevím ještě jaký typ, musí být nějaká rozumná cena, sjedu dvoje za sezonu. -
« to xmysak
Já jistě ano. Těším se na okruh, jak se budu plantat pod nohy silným vozům :o)))
Ale snad aspoň v zatáčkách nebudu brzdit provoz :o)
16" Spider za 3tisíce /ks s DPH? Pokud se Ti líbí, ber je. Jen, pokud budeš chtít drsný vzhled, tak to bude chtít 20mm podložky. Jinak jsou kola utopená v blatnících a efekt 16" se ztrácí v mlze. Obutí 195/45 nebo 205/45R16 pohoda. Co máš za motor? -
to xmysak: ja mam na Mazde 215/45/17 a jsem opravdu spokojeny. Auto drzi jako pribity a vypada na nich super. Komfort je temer stejny jako na 205/55/16.Jeste jsem nezaznamenal. ze by kolo dosstalo na dire nejakou vetsi ranu. A to ze tech der u nas mame dost. Sestnactky nevypadaji na vetsich autech typu Laguna, Passat, Mondeo nic moc. Ty sestnactky budou na Fabku pekny. A ty Spider se mi libej. U Hufa se mi libily vic nez dnesni sedmnactky, ale je to vec nazoru. Zkus se podivat na netu na lita kola Stillauto, maji zvlastni kourovy nadech. Jsou cenove velice prizniva a kvalita je na vynikajici urovni. -
Myslel jsem si to. Dík za to číslo, zítra tam hned zavolám. Chci si tam dát 205/45R16, to by mohlo být akorát.Každý mě od toho odrazuje, že stačí malá díra a guma je fuč, ale když Tobě vydržely sedmnáctky :o) Akorát vozím v autě dost těžké kartony, co s tím? Nebude to dřít, když to naložím? Prý existujou nějaké pružiny nebo dorazy,které to nepustí dál, než mají... -
« Re:
pristela > malby sprejem na cokoliv delaji sprejeri a jmenuje se to grafitti ;-). Ale Tobe spis jde o airbrush - to jsou malby takovych tech kozatych babes a ruznych jinych potvor na kamiony, choppery, helmy atd. Pokud prozenes kterykoliv inetovy vyhledavac a das mu hledat slovo "airbrush" nebo "+air +brush" tak bys toho mel najit hafo.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!