Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

04.04.03  17:03

« Re: Kdo mi něco řekne o 1,2 47 KW ?? Díky ......

podle me ziznive posunovadlo do 100kmh
  • 00 Reagovat !

foto

04.04.03  16:53

« Kdo mi něco řekne o 1,2 47 KW ?? Díky ......

Tak očem je těch 47 KW, 12V a 3 válce ?? Jak se s tím dá jezdit ??
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.03  15:07

« to luf

Holt to je daň za to, že u nás mají lidi peníze na auta :o)))

Proto si tak užívám v té vaší krásné asfaltové pustině.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.03  14:11

« Re: to oddie

Huf - tak to si posral! Clio neprejde ani z Blavy po Brno, rozpadne sa este na tych vasich betonovych "dialniciach". :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

04.04.03  14:07

« Tuning

Zde pánové trochu inspirace pro tuning, je vkusný je účelný a je navíc i moc pěkný. Tak pro inspiraci zde:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.03  19:07

« to oddie

Nebude tu žádná hádanice. Navíc myslím, že jsem ho oddělal na okruhu, když jsem ho ve všech zatáčkách používal jako silný protitlak proti zahřátým 225/35R17Y ;o)

Teď jezdím Octavií Business TDI 81kW, jako náhradním vozidlem a nijak nestrádám. Auto budu mít až zítra. Chudák luf, kdyby vzal Clio na okruh, tak se mu tam rozpadne a ještě bude zavazet Felíciím :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.03  12:46

« Re: Nesmyslný doplňky

Tak me teda nejvic dostala ta zelena Octavka kombajn...Ty svetla a zadni sklo, to je dobrej ulet...:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.03  12:33

No čirý světla jsou věcí vkusu,alespoň jsou snad funkční,ale to křídlo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.03  10:59

Taxem se na to mrknul a některým kouskům se směju ještě teď. :o))) Jakou ohavnost je někdo schopnej udělat třeba z fábie ... těm blbounkům tjůnerům asi řekli, že čirá světla teďka letí a tak si je na svý kárky dali všichni ... a nejlepší je to na té fabce z Trnavy - na černém autě - větší hnus aby člověk pohledal.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.03  10:32

« Re: Pár bodu pro škoda auto

A jéje, tady se to zas bude hádat...
    Co je to "kovaná náprava"? Nebudou to kovaná ramena? Asi jo, že jo... No dobrá, a co to jako má společného s čepy? Čepy jsou spotřebák, ty se prostě mění, co je na tom divného? Při Hufově stylu ježdění holt odejdou dřív. Mě taky v Praze dlouho nevydrží...
    Jinak to servo nic moc, to bych teda jako body pro škodovku nedával, když lehne po dvou letech... Aspoň že to vymění zadarmo. Ale když to pak někdo koupí jako starší ojetinu, no potěš.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.03  10:26

« Re: Pár bodu pro škoda auto

Taka bezchybna a spolahliva Skoda s masivnymi kovanymi napravami a musi ist na vymenu capov? A servo v *? Nedavno si sa tu dusoval, ze TDI ma lepsie servo a ze sa nekazi tak, ako na MPi... Moze ti clovek verit aspon "dobry den"? BTW napis zoznam oprav, ktore si na Fabke urobil, nech vidime, ake je to bezproblemove auto.
  • 00 Reagovat !

foto

03.04.03  08:45

« Nesmyslný doplňky

Schválně mrkněte do fotogalerie upravenejch vozů z Brna na news.auto.cz. Je tam žlutá Fábie s křídlem na kufru.Člověk snad nemusí bejt aerodynamik, aby pochopil,že křídlo na tomhle místě je v tzv.úplavu t.j je úplně k ničemu.Navíc vetšina prodávanejch křídel má nulovej úhel nastavení a tudíž žádnej přítlak.Nakonec kdyby nějakej přítlak vyvinuly tak by se zjistilo,že by mohlo upadnout..
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.03  22:23

« Pár bodu pro škoda auto

Tak jsem byl dnes v servisu měnit zplasklé manžety na servu a levý čep řízení (preventivně, když už se bude dělat geometrie a pravý je taky nový). Při demontáži právě těch manžet na mechanika vyprsklo asi 3deci oleje. Servo v háji. Odchyceno v pravý čas.

Kulance - ND zdarma. Celé servo včetně spojovaček bude nové a platím jen práci. Tak se mi to líbí.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 02.04.03  21:49

« Re: Fabia Cabrio

Samozrejme, ze to bol iba zart. Ale aj mna na zaciatku nachytali :o)
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.03  10:05

« Fabia Cabrio

Doufám, že včerejší příspěvek o Fabii Coupe Cabrio byl aprílovým žertem, nějak mi to ke konzervatismu Škody nepasuje.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.04.03  07:53

« Re: časy

Hosi, nejhorsi na tom je, ze ta casomira promerovala pokazde jinak, takze zadne srovnani nebylo mozne!. Kdyz te Preludce namerili poprve 15,6, rikal jsem si ok, ale podruhe 13,5, to je *. Pak prijel jakysi Fiat a namerili mu 10.6sec, zatimco ferrari melo 13. A ten * speaker se jeste snazil jednotlive casy srovnavat, proste totalni humus. Omlouvam se za tak kriticky prispevek, ale aby si clovek zaplatil za kazdy start plno penez a pak mu pokazde zmerili neco jineho a byla to uplna fraska, to si to radsi zmerim na stopkach daleko presneji. Vsak tam taky ti kluci od casomiry porad poletovali a nevedeli co s tim.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.03.03  23:22

« Re: časy

Jasný, ta časomíra nehorázně proměřovala. Byla tam jen, aby bylo možné porovnat jednotlivé soutěžící. Čas cca 15,5s na 400m zhruba odpovídá sériovému provedení Preludu 2.2VTEC, 13,5s je nesmysl.
  • 00 Reagovat !

foto

31.03.03  17:41

« časy

Koukal sem na časy na sprintech a to je docela sci-fi. Docela nereálný časy. Kámoš co tam jel s Preludem 2.2VTEC má na 400 metrech čas vždy kolem 15.5 s , tam zajel podle jejich časomíry 13.5s. :)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.03.03  11:07

« to a

Jo, to máš recht. Proto se na okruh doufám zase brzy vypravím a testnu, za kolik to zajedu bez té tlačenice.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.03.03  10:05

« To Huf

Červenou Ultimu řídil 39-ti letý pán, který ještě nikdy neřídil žádné rychlejší auto - prostě si udělal radost a koupil si auto snů, se kterým se teď učí jezdit. Ten Forman byl v 90% zatáček mimo optimální stopu, protože ho předjížděli rychlejší vozy. Na prázdné trati, kdyby nebyl limitován ostatními by byl jistě lepší. Chápeš? Promiň, trochu jsem vrtal, tvoji Fabku (mimochodem na moc pěkných kolech) jsem v Brně viděl, viděl jsem i Tebe jak jezdíš (mimochodem opět dobře (já asi budu nějaký Tvůj fanoušek)), ale svou rýpavou poznámkou jsem chtěl upozornit na fakt, že všechno je relativní - čas na jedno kolo, údaj o zrychlení a zpomalení a vlastně všechno o čem se tady v MC lidé baví...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…