Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: to jv4
Myslim, ze spokojen budes (zvlaste, jestli mas 44kw), je to znat celkem dost. Do 2.kroku doporucuji jit, pokud ti nebude vadit zvysena hlucnost; sam jsem ale spokojen.. Zivotnost bude urcite zalezet na tvem jizdnim stylu a na tom, jak se o motor budes starat.. -
« Re: to jv4
Merit pred ani po jsem nezkousel, ale zkusit to muzu (samo, ze jen po) - bude to vsak naprosto amatersky se stopkama... (upozornuji predem kvuli pochybovacum :-) Navic nevim, kde najdu dostatecne dlouhou referencni rovinu...
vinklec> Samozrejme jsem mluvil o kompletni instalaci, resp. 1.krok=hlava+vacka+sani+rj, pak 2.krok=svody. Co by udelaly samy o sobe svody nevim..
-
« Re: Laděný svod výfuku
Mam ho asi mesic. Vykon: vyrazne to zlepsi kroutak v celem rozsahu otacek, zejmena vsak nizsi a stredni ot, subjektivne je to poznat dost (nijak jsem to vsak nemeril). Komfort: auto je celkove hlucnejsi (trochu plechovejsi zvuk), a zejmena pri vetsi akceleraci se tak v 2,5-3,5tis. projevuje "prskani a syceni" (nekomu to vsak muze pripadat jako sportovne). Cenu nedokazu moc posoudit, bylo mi receno, ze je to vyrobek spickove kvality, renomovani vyrobci maji pry cenu 2x vyssi :). Nazor si vsak udelej sam.. -
"-- skrytý --" 09.04.03 09:27
« Re: Prave zpetne zrcatko mensi
MatuS: ano. Ale nejen motorkáře, a nejen při podobném manévru. Prostě, jakmile sedneš do auta, a rozjedeš se, tak můžeš do někoho nabourat, a popřípadě jej i zabít. Vést debaty o tom, co kdyby a jak, mi příjde dost na ho...
Neměl jsem ani moc chuť na to odpovídat, píšu to spíš proto, že jsem předevčírem přišel o auto. Jiný řidič celkem suše odbočil z levého pruhu doprava do jakéhosi vjezdu, aniž by se podíval, jestli třeba v pravém pruhu náhodou někdo nejede. Měl jsem tu smůlu, že jsem tam náhodou zrovna jel já, poslal mi to ani ne 10 metrů před nos... Jakpak by asi v podobné situaci dopadl motorkář? -
« vibrace motoru 1.4 Mpi
Při zastavení na křižovatce pozoruji přenášení nepravidelných vibrací motoru na volant a sedadlo . Při dotazu v servisu mi bylo sděleno , že to je neduh fabie .Při jízdě s motorem 1.9 TDI jsem tyto vibrace nezaznamenal.Má někdo podobnou zkušenost. -
matuS 09.04.03 03:59
« Re: Prave zpetne zrcatko mensi
troska som sa hrabal v zadu v tejto rubrike a nasiel som tento oddieho prispevok a musim zareagovat: "Každopádně, mnohem radši případně naberu bokem někoho zhruba stejně rychle jedoucího, než abych otočený dozadu vletěl do kufru někomu, kdo se z ničeho nic rozhodne to zadupnout"
ale co ak je ten niekto druhy na motorke? takto ho mozes aj zabit!!!
to je to smutne, vacsina vodicov vobec nerata s tym ze su na ceste aj motorkari (alebo aj cyklisti) :-( preto musime byt na motorkach 3x ostrazitejsi...
a moj nazor: vsade profesionali radia otacat hlavou... ja, priznam sa, hlavu neotacam. tak ako ostatnym mi to nevyhovuje ist niekolko sekud bez pohladu dopredu. ale zato si viem nastavit zrkadla tak, aby som videl aj vedla auta. najlepsie je to na c5, ona ma aj prave zrkadlo asfericke, takze je vidiet aj to co ide pri prednych dverach.
nechapem ako si vacsina ludi nastavuje stranove zrkadla - tak ze vidia aj zadok auta. naco?! kolegovia co tu jazdia na motorke to iste - nedavno som si nachvilu pozical ich motorku a v zrkadlach si vidim ramena...naco? ved ja viem ze tie ramena tam su, tak ako viem, ze za mnou tie zadne dvere na aute idu...
inac hlavne tu v australii je vidno, ake je to zle, ked naozaj _kazdy_ moze jazdit. dostat vodicak je uplne jednoduche, jazdi tu kazdy * a kazdy starec (aj slepy aj hluchy)
min tyzden sa stala nehoda na prechode, 70 rocny vodic zrazil (a usmrtil) 90rocnu chodkinu!!! takto to vyzera, ked sa stretne 160 rokov na ceste... a najvacsia perla - policia bude skumat, ci je prechod pre chodcov vhodne umiestneny!!! btw ten prechod je umiestneny na asi 400m rovine, cize min 150metrov mas uplny prehlad co sa na prechode deje - idealna poloha. V noci svieti nad prechodom silna zlta lampa (poulicne su biele neony, takze ten rozdiel je absolutne vidiet)... proste sila -
matuS 09.04.03 03:40
« Re: Nesmyslný doplňky
RV> napisal si to pekne - podla tvojho vkusu je to kridlo skarede. to je OK, mozno jemu sa paci :-)
to mas ako s Hufom - jemu sa ten jeho remus duplex paci. podla mna to absolutne kazdi dojem s inak pekne upraveneho auta (este tam kazia dojem aj tie mracitka vpredu, ak tam este su). takze tak. kazdy mame iny vkus.
ja som kridlo toho spominaneho manika ani nevidel, ale aj ked je skarede, myslim ze je lepsie ak ziaden pritlak nevytvara. btw ten hufov remus tiez nepridava na vykone a ma ho tam :-)