Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

15.04.03  12:23

« to hokus007

Ahá! Já věděl, že jsem na něco zapomněl...

Oddálil jsem to na konec roku. Původně jsem chtěl koupit mírně jetého Fiata Coupé 20V turbo, ale nakonec jsem zažil rozumu a od jakékoliv ojetiny upustil. Co chystám, neprozradím.
  • 00 Reagovat !

foto

15.04.03  11:41

« ¨To Huf

Ty prodáváš fabku??? Viz www.autotuning.cz -> bazar
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.04.03  10:20

« Re: Meranie

budem si musiet zohnat gps, ale zatial budem povazovat tacho 110 za realnych 100 a cez wknd to pojdem stopnut :))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.04.03  10:18

« tuning vseobecne

Ja osobne verim tuningovym firmam, ktore sa nezaoberaju len ladenim sw, ale stavaju aj zavodne motory a motor-excel je zamerany skor na "hardwarovy" tuning. Vyladit novy sw len pre dany konkretny motor je casovo aj technicky narocne a tak sa mi vobec nezda zvlastne, ak sa to kupuje od firmy, ktora tento proces dobre zvladla.

Ty si tiez nekodujes novy ms office, ked potrebujes posielat svojim klientom ponuky, proste outsourcing je efektivny...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.03  02:48

« Re: to brzdy obecné

Možná bys mohl uvést, s jakým odborníkem jsi konzultoval kvalitu a chování dynamometrů (zejména toho na Jarově) pro měření jednonápravových vozidel s výkonem nad ca 90 kW? Psát, že je někdo *, to udělá jen větší *. Zavolej do 3 firem co dělají v Pze čipy, která brzda je lepší a pak nám napiš.

Ohledně těch čipů, ptali jsme se tam, co to je a nechtěl to říci, prý to má dohromady s dalšími 3-mi firmami, přeloženo do CZ: kupuje to od ... stejného zdroje jako Cimbu. Já žádný zdroj SW (natož nejlepší) nejsem a nikdy jsem nebyl, věříš každé lži kdo co napíše anebo vědomě generuješ lži?

Je také otázka polemiky, kdo je to tuner, jestli ten, kdo pájí EPROMy nebo ten, kdo opravdu něco ladí... Tohle ale patří do jiné rubriky (CHIPTUNING).

• « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 14.04.03  20:20

« Meranie

Ta rychlost je dost osemetna zalezitost. Napriklad na Bridgestone 195/50 R15 mi namerali pri 100 km/h tacho na valcoch 93,8 a na zimnych Michelin Alpin 195/50 R15 iba 90,6. Tak si vyber. Gumy boli pomerne nove (tak do 15.000 km).
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.03  16:41

« Re: prorezivění x lak

Jo uvidim, tata s tim v nejblizsi dobe vyrazi do servisu, tak se uvidi.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.03  15:48

Petre ty si fakt *. To uz je do nebe volajici. Klidne si dal cti Svet Monteru a nebo chod slintat do GX, ale * neser se mezi normalni lidi! Ktere Octavka 1,8T nezajima. Jestli SM a GX jsou reference k presnosti nejake brzdy, tak to asi opravdu nevis ktera bije.
    Jenam vsem jasne ze nejlepsi zroj SW pro 1,8T jsi ty, tak nam to furt neopakuj
    Myslim ze suplik mas prazdny a graf z brzdy jsi ani nevidel...
  • 00 Reagovat !

foto

14.04.03  15:47

« prorezivění x lak

Nepleťte si pojmy. To, co je tu popisováno, je vada laku a na takovou je záruka extra. ťeď nevím kolik, ale asi 3-6let.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.04.03  15:39

« Re: Fabia 1.4 - koroze

keby to nebola nahoda a fabie by fakt po 3 rokoch zacali kvitnut, skoncili by v dnesnej konkurencii, to si nemozu dovolit, ja by som to s tou zarukou kazdopadne skusil, ved mam na to pravo..
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.03  15:37

Je to obycejna zakladni modra. Jsem dost zklamanej, cekal bych lecos, ale tohle zrovna ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.03  14:57

Ma to vydrzet 10 let a zaruka je na proreziveni, ne na zreziveni, takze na zaruku to podle me neni. Alespon na Felicii toto neuznavaji, dokud ten plech neni durch :-( V kazdym pripade je to dost zvlastni, osobne jsem si myslel, ze nastupem Fabie tato nerest Felicii a Favoritu zmizi.

Jaka je to barva na ty postizeny Fabce - je to metla?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.03  13:55

Tak jakou firmu na měření by jsi si vybral??Ty nedoporučuješ na upravu motoru ME?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.04.03  13:37

tak to je podla mna na zaruku... ved to ma vydrzat 12 rokov...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.03  11:59

No na dvou mistech je normalne rezavy bod, takova ta kvetouci rez. Uz to neni modre misto, ale rezave. Dvere nebyly nijak poskozene. Jedno misto je nad oknem, druhe pod nim.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.04.03  10:29

zaujimave... je to iba zmena povrchu laku alebo uz aj jeho farby?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.03  10:28

« Re: Fábia 1.4Mpi - motor excel

Jo, kat jde ven.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.04.03  10:24

« Re: Fábia 1.4Mpi - motor excel

ak by nahodou niekto vedel pri akej tacho rychlosti ma 1.4 mpi s novymi 195/50 realnu rychlost 100, tak by som tie merania cez wknd skusil.. referencnu rovinu asi nenajdem, ale podla mna to ide urobit tak, ze sa urobia 2 merania na tom istom useku v opacnych smeroch a urobi sa z toho priemer.. len potrebujem tu presnu rychlost..
  • 00 Reagovat !

foto

14.04.03  08:42

« Fabia 1.4 - koroze

Panove, otec jezdi Fabii z roku 2000 (jedna z prvnich) a ted se mu objevili zarodky koroze (kvetou) na zadnich patych dverich. Stalo se to nekomu? Jsem dost prekvapenej a tohle bych rozhodne necekal.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.03  01:47

Nevím jak tyhle slabé vozidla, já mám informaci zprostředkovaně od 3 (a více) stran, že na Jarov neměřit ani zadarmo, a proč? Nechte si prý změřit poprvé, podruhé (to samé) a zaručeně nedostanete stejný výsledek, prý má vyjít druhé měření (na tamní brzdě) vždy! horší, nevím, jak to je možné. Prý Srba brzda je dobrá, zeptejte se na brzdu Jarov u SM, GX nebo kdekoliv jinde, kde trochu více rozumějí tuningu a měření výkonu. Myslete si co chcete. A ME? Na 1.8T má montovat kdesi koupené čipy, nikoliv vlastní tuning. Zas tak dobrý v SW to zdroj asi nebude?

Už má někdo v ruce graf z měření před a po úpravě? Předpokládám, že ano, asi se není čím chlubit. Já jsem ještě takové reálné srovnání neviděl a to mám v šuplíku >60 všemožných grafů z brzd.

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…