Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

21.04.03  22:11

« Re: to laguna

Přesnost měření těchto radarů je při rychlosti nad 100 km/h ± 3%, při menší rychlosti ± 3 km/h. Pokud špičkovat kdo dřív po D1 - rekordy.sergej.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.03  20:44

« to harryp

Celou ne. Občas se něco vyskytne. Pak dám ale na tempomatu "RES" a jedu dál.

Přesnost Laguny neumím posoudit. Beru tuto naměřenou rychlost lehce s rezervou.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.03  20:16

« Re: Test přesnosti rychloměru Fabie

to je celkem dost "malý" rozdíl... a ještě k tomu k dobrému :-) jen jestli Laguna blbě neměřila :-))) Jedeš celou cestu z Prahy těch 200?Nějak se mi to nikdy nepodařilo,vždycky jsem narazil na nějaký průser po cestě..
  • 00 Reagovat !

foto

21.04.03  17:09

« Test přesnosti rychloměru Fabie

Tak jsem si dnes na D1 nechal za 1.000,-Kč přeměřit tacho ;o) Jel jsem ráno (prázdná dálnice) stále tempomatových 200km/h. Pak jsem zahlédl hnědou lagunu, ale už jsem na to sral. Bylo pozdě. Naměřili mi 195km/h...

Proměřování jsem teda čekal větší.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.03  07:32

« Re: fabia 1.4 TDI PD

Je to TŘÍVÁLEC 1,4 TDI. Testoval to letos Autohit v Seatu Cordoba. Prý celkem dobrý, až na ty vibrace.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.03  14:11

« Re: fabia 1.4 TDI PD

Ještě se neprodává,ale v Paříži již byla představená.Nenašel jsem o ní nic víc,ale byla by to rozymná volba.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.03  07:58

« Re: To: všechny rychle se cítící Fabie

to STAVROS: Podívej se prosím na grafy upraveného Mpička - hlavně krouťák, zamysli se a možná pochopíš že nejde o vůbec o vysokootáčkový motor. Hlavně jde o to jestli jsi vůbec chopen se na to objektivně podívat.
  • 00 Reagovat !

foto

19.04.03  17:32

« Dotaz

Nevíte náhodou jak je žešen štít budíků?Kolik stojí ten čelní plast?
  • 00 Reagovat !

foto

18.04.03  23:13

« fabia 1.4 TDI PD

víte někdo o tom, že se to dělá? a proč se to tu neprodává?
  • 00 Reagovat !

foto

18.04.03  23:03

« raketa 1,2 HTP

Ahoj ladiči.
    Přečtěte si v Auto hitu č.9 jaký úžasný motor Vám Škodovka přichystala. Tříválec (asi se zhlídla ve Wartburgu) 1,2 HTP - 40kW, úžasných 106 Nm, to přímo volá po tuningu.Možná byste s toho dostali i 46kW jako měl před 15 lety Favorit.Jinak k dalším skvělým vlastnostem patří vibrace. Nedivím se, že Škodovce klesl prodej v ČR o 10,6 %. Vlastně se divím, že neklesl víc.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  19:10

« to hokus007

No dovol!!! Jaký oblak? ;o)

Pokusím se přijet. Sice mám moc skoly, ale snad jo.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  17:47

Nazddar Hufe, přijeď příští středu. Jsou tam jízdy od 1830-1900. Chtěl bych tu Tvoji fabku vidět konečně zblízka. vždycky Tě jenom zahlédnu a zmizíš v oblaku dýmu:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  11:52

Okruh není jen o motoru. Já jsem tam dusil (tím nemyslím výfukovými plyny) i poměrně silnější vozy. Upravená 1.4 by se tam zase až tak trápit nemusela.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.03  11:23

« Re: Dotaz možná hloupý

imaxim: v prahe som autom malo, nie je tam kde parkovat a metrom je to rychlejsie, ale pokial by bola motivacia, prisiel by som :)) aky motor mas?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  11:21

to Huf: ale bacha na ty nabrouseny vysokootackovy motor-excelacky 65 kw jedna ctyrky.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.03  11:19

ale keby som prisiel s 1.4 fabiou na okruh, bolo by to prinajmensom komicke :)) ked budem mat hondu S2000, ozvem sa :)) ide mi o to, ze ponukam realny test upraveneho motoru oproti neupravenemu, povodne vykonnejsiemu, da sa to uplne bezpecne testnut, po svetlach nasleduje dlha dialnicna rovinka, takze je to uplne v pohode..
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  11:15

to: bluedream: A ty se vyskytuješ někdy i v Praze, když jsi to tu tunil? To bych se sešel, kontakt by ti dal dabel, sem ho dávat nebudu.
  • 00 Reagovat !

foto

17.04.03  11:11

« To: všechny rychle se cítící Fabie

Chlapi! Neuvažovali jste někdy o těch "jízdách pro veřejnost" na brněnském Masarykově okruhu? Já tam určitě pojedu. Jistě je to lepší, než dělat nějaký streetrace.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.03  11:05

dabel: za pokus by to urcite stalo, ale ako vidis, nikomu sa do toho nexce :)) sameho by ma to zaujimalo, ako by tie zavody dopadli..
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.03  11:02

blue: preco by to nemalo zmysel? Z toho, co som tuna cital, mam pocit, ze na rozjazde by si mu mal zdrhnut ;))) ked dole vobec netaha ;))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…