Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  17:07

« Re: ad výbava Fabie RS

jojo kdybych mohl strelit svou tak bych o to zauvazoval, vazne se mi moc libi ....
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  16:32

« ad výbava Fabie RS

Já bych spíš potřeboval, aby s tama pár věcí vyhodili. Třeba ty mrňavé a úzké 16", originál pružiny a tlumiče nebo komické rádio. Na těchto akcích se ale dá dobře dohodnout s dealerem.

RS potřebuje lepší vzhled (je stále moc vysoká) a pořádná kola (třeba OZ Canyon 17" ebo 18"). Jinak je to paráda.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  16:30

« 2 smarty

Nebude to škoda. Čipovatelnost TDI PD ASZ (neboli 96kW) je asi nejlepší. Navíc, KN Ti u originálu tolik nepřidá. Ten rozdíl se pozná, až když bude chtít víc papat.

BTW, já být Tebou, tak do ní jdu hned. Já si buď počkám na Ibizu Cupru R, nebo si nechám (a patřičně naladím) tatova Laurina. I přes to jsem na chvíli o RS zauvažoval ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  14:57

« Re: Fabia RS

myslim ze tohle chipovat uz bude jenom skoda... ale KN asi jo
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  12:32

« Fabia RS

Ta Fabka za ty penize je opravdu super. A k tomu cip+filtr atd. To muze bejt neco kolem 170 PS a pres 400Nm kroutak. Asi to bude utikat, jenom ta spotreba pneu.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  12:27

udajne asi dlouho... pry se elegance modely ani moc neprodavaji kvuli akcnim modelum
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  12:18

Kdo nevěří, ať tam běží... Viz www.skoda-auto.cz v rubrice auto na přání. Všechno tam je. Nebo o dealerů. Ta cena 495 byla avizovaná už při představení v Ženevě, jen se spekulovalo o výbavě. Ale ta klima, barva, radio, xenony... v ceně! Hmm, Hmm. Záleží ještě jak dlouho ta cena vydrží.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  11:42

To je nejake podezrele, nema tam by 595 tkc ? Neprisel jsem na to, v cem se lisi ve vybave 74kW Elegance a RS. A kdyz 74 kW stoji 521 tKc, ze by 96 kW s 6-kvaltem stala 495 tkc ?
  • 00 Reagovat !

foto

30.04.03  11:11

« Fabia RS

Přesně tak Hufe. Taky jsem se díval. Za 495 tisíc skoro plná výbava včetně klimy, xenonových světel, rádia, metalízy, 16´´ kol, sportovního interiéru ... atd. Ta cena je víc než přijatelná, ve srovnání se 74 kw.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  11:08

« Re: RS

Huf: Ty nevis co... Tak tedy co, Cupra, nebo RS?
    A budes zase tunit motor?
  • 00 Reagovat !

foto

29.04.03  21:15

« RS

Tak jsem se mrkl na Fabii RS. Na www.autonaprani.cz je to pěkně vidět. Asi bych do ní šel.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.04.03  11:12

« Re: Upravená hlava, vačka a řídící jednotka

vinklec: s tym volnobehom je to uplne ok, aj bez upravy boli na volnobehu vibracie, nijak vyznamne sa to nezmeni, so startovanim takisto ziaden problem... ta uprava sa da zvladnut za 1 den, treba sa dohodnut s p.Cepkom.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  06:17

Je to asi tak jak říkal bludream.Po začátku jsem měl spotřebu asi o půl litru větší.Když to honíš co to snese tak zhruba o litr a půl víc.Já mám dlouhodobej průměr 7.1l, což je srovnatelný jako před úpravou - asi stárnu.
  • 00 Reagovat !

foto

28.04.03  21:22

« Díky Všem za radu

S tou pastou na lcd je to opravdu o moc lepší.Ne že by škrábance zmizely uplně ale i tak je to o 100 procent lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.03  18:18

For RV - a jak se Ti projevila spotřeba po úpravě?O kolik vzrostla?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.03  13:57

Já u Feldy 1.6 mám volnoběh maličko neklidnější, ale ničemu to nevadí.Problémy se startováním jsem měl naopak před úpravou(známej problém u tohohle motoru).Na úpravu počítej celej den a dobrý je ing.Čepkovi nahlásit číslo ŘJ dopředu.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.03  11:17

For bluedream-Jak se Ti projevuje při chodu na volnoběh? Ma to klidný chod? Nemáš problémy se startováním? Jak je ta uprava časově naročná jsem totiž z moravy.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.03  09:56

« Re: deflektory

nebude Ti vadit zhorsena aerodynamika?
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.03  21:07

« deflektory

Zdravim vsechny, prosim o radu. Chci si poridit ofuky prednich oken na Fabii, zajimalo by mne jak se to tam montuje - je potreba slozitejsi montaze nebo je to jednoduche? Zatim jsem videl od Parimoru za 1200,- , daji se nekde sehnat levneji?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.04.03  11:32

ja mam presne tu upravu.. kedze som mal 44kW tak este mam naviac upravene sanie z 50kW... som max. spokojny, rozdiel je vyrazne citit od 3500 otacok, hlucnost sa nezmenila (skor znizila, bola vymenena aj rozvodova retaz), spotreba zavisi od toho ako na to slapes (mne sa nezmenila oproti zime, na zimu mam ale uzsie pneu 185/60, tak to eliminuje rozdiel v zimnej a letnej spotrebe), zivotnost sa nezmeni pokial budes vyuzivat to iste spektrum otacok ako pred upravou (coho sa +/- drzim). investicia 24tCZK do tejto upravy sa mi zda ako velmi dobra. ked mas 50kW tak Ta to bude stat myslim 20tCZK. ty istu upravu ma este JV4 a tiez je spokojny. PR a RV maju upravene felicie a tiez spokojnost
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…