Škoda Fabia
« ad výbava Fabie RS
Já bych spíš potřeboval, aby s tama pár věcí vyhodili. Třeba ty mrňavé a úzké 16", originál pružiny a tlumiče nebo komické rádio. Na těchto akcích se ale dá dobře dohodnout s dealerem.
RS potřebuje lepší vzhled (je stále moc vysoká) a pořádná kola (třeba OZ Canyon 17" ebo 18"). Jinak je to paráda. -
« 2 smarty
Nebude to škoda. Čipovatelnost TDI PD ASZ (neboli 96kW) je asi nejlepší. Navíc, KN Ti u originálu tolik nepřidá. Ten rozdíl se pozná, až když bude chtít víc papat.
BTW, já být Tebou, tak do ní jdu hned. Já si buď počkám na Ibizu Cupru R, nebo si nechám (a patřičně naladím) tatova Laurina. I přes to jsem na chvíli o RS zauvažoval ;o) -
« Re: Fabia RS
Kdo nevěří, ať tam běží... Viz www.skoda-auto.cz v rubrice auto na přání. Všechno tam je. Nebo o dealerů. Ta cena 495 byla avizovaná už při představení v Ženevě, jen se spekulovalo o výbavě. Ale ta klima, barva, radio, xenony... v ceně! Hmm, Hmm. Záleží ještě jak dlouho ta cena vydrží. -
"-- skrytý --" 29.04.03 11:12
« Re: Upravená hlava, vačka a řídící jednotka
vinklec: s tym volnobehom je to uplne ok, aj bez upravy boli na volnobehu vibracie, nijak vyznamne sa to nezmeni, so startovanim takisto ziaden problem... ta uprava sa da zvladnut za 1 den, treba sa dohodnut s p.Cepkom. -
« Re: Upravená hlava, vačka a řídící jednotka
Já u Feldy 1.6 mám volnoběh maličko neklidnější, ale ničemu to nevadí.Problémy se startováním jsem měl naopak před úpravou(známej problém u tohohle motoru).Na úpravu počítej celej den a dobrý je ing.Čepkovi nahlásit číslo ŘJ dopředu. -
"-- skrytý --" 25.04.03 11:32
« Re: Upravená hlava, vačka a řídící jednotka
ja mam presne tu upravu.. kedze som mal 44kW tak este mam naviac upravene sanie z 50kW... som max. spokojny, rozdiel je vyrazne citit od 3500 otacok, hlucnost sa nezmenila (skor znizila, bola vymenena aj rozvodova retaz), spotreba zavisi od toho ako na to slapes (mne sa nezmenila oproti zime, na zimu mam ale uzsie pneu 185/60, tak to eliminuje rozdiel v zimnej a letnej spotrebe), zivotnost sa nezmeni pokial budes vyuzivat to iste spektrum otacok ako pred upravou (coho sa +/- drzim). investicia 24tCZK do tejto upravy sa mi zda ako velmi dobra. ked mas 50kW tak Ta to bude stat myslim 20tCZK. ty istu upravu ma este JV4 a tiez je spokojny. PR a RV maju upravene felicie a tiez spokojnost