Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.05.03  16:27

« Re: to Huf - OMP

ceny su fakt dobre :)) ma zmysel kupovat dosky OMP na povodne kotuce?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.03  20:51

« to imaxim

Teflonové hadice? Pokud je tam chceš, kup si je. Moc tomu ale nepomohou.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.03  10:44

TomB. Ceny jsou myslím, v pohodě i Huf říkal něco o tom, že kopletní předek ho přišel na sedmičku, ale kontakt můžu dát až v pondělí, jsem na víkendu bez svého notebooku.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.03  10:09

imaxim> chlape, odkud máš takový ceny? Ty jsou moc pěkný. Mě stála sada předních desek F. DS 2000 cca 4.500,- Kotouče od Bremba se pohybovaly obdobně, ale ta cena za desky je podezřele nízká. Tom B.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.03  08:47

« Re: rada...

Nekupuj si vůbec Škodovku. Uděláš líp
  • 00 Reagovat !

foto

21.05.03  14:45

« to Huf - OMP

Zdar, mám nabídku na tu OMP sadu, tlačí mi i teflonové hadice pro lepší přenos tlaku, uvažoval jsi o tom? Pro info nabízené ceny, díky za komentář.
    2.999,- TF1/VW207 - teflonové hadice/sada
    > 4.890,- TFS/2074 (288/25/34,5) - kotouče přední/pár
    > 2.890,- TFS/2075 (232/9/39,5) - kotouče zadní/pár
    > 1.890,- OT/7188 - destičky přední/pár
    > 890,- OT/7102 - destičky zadní/pár
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.03  21:12

« Re: Test přesnosti rychloměru Fabie

Jestli máte někdo GPS přijímač, tak si můžete zjišťovat aktuální rychlost velice přesně. Zkoušel jsem to s několika auty a vždy tachometry ukazovaly o něco více. Např. u jedné oktávky místo tachometrových 150 rychlost byla jen 140.
  • 00 Reagovat !

foto

12.05.03  10:49

« 1,4TDI

Tak jsem koukal na autonaprani a už je v nabídce
    i tento vznětový agregát.Ve verzi kombi přijne inu
    na 386900,-Kč.Kdo ví ale jak to jede?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.03  10:34

« pro Novacka

Jestli jste jeste to auto nekoupil : pokud to bude nakonec ta fabia, nekupujte ji radeji v automedii na lesne. Mame od tam felicii a pokud prictu i zkusenosti znamych, bezte jinam. Pokud nakonec koupime fabii combi, i kdyz bydlime na lesne, asi ji koupime radeji jinde. Nechce se mi to ted psat. Pokud byste chtel vedet neco blizsiho o tomto autorizovanem prodejci, dejte vedet.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.03  10:30

« Dotazy

Stojí MSR + ASR za ty 4000kč? A co ten paket pro spatne cesty za 5300 (nehodlam fabii prodat po 3 letech). A co loketni operka vzadu za 2500 (v 90% tam nikdo sedet nebude, popr. jen na kratkou vzdalenost - jen 2x za rok dlouha a nekolikrat delsi cesty) A co ty vyhrivane trysky ostrikovace za 600kc? Kdybych objednal vsechno (+ 15" lita kola atd.), tak za ty penize koupim uz jine auto (treba almeru).
  • 00 Reagovat !

foto

08.05.03  16:06

« rada...

jaky motor byste doporucili?? chci si koupit ojetou fabii tak kolem 250tis. Kc ... premyslim o 1.4 16V nebo silnejsi TDi (nebo PD.. ??) Nejake rady..?? predem diky!!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.03  09:36

« Re: Fabia RS

Myslite ze uz ma promenlivy servisni interval ?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.03  09:16

« Koroze

Jak jsem u nedavno psal o korozi zadnich dveri na Fabii r.v. 2000, tata byl v servisu a cele 5. dvere mu vymenili. Ani se necukali. Prej je s timhle zatim druhej.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.03  07:58

« Re: deflektory

to VlastikD: Jaký má klima všechny nevýhody?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.05.03  14:08

"levněji", to tě Huf sprdne, já když si řeknu o slevu, kterou prodávající nepokrytě nabízí, tak je ze mě hned nepoctivec a zneužívatel a tak dále :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.05.03  11:56

« to VlastikD

Pravdu díš. Recht máš. Jen klima. Podotýkám, že třešínkou na dortu je automatická regulace.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.05.03  10:57

Ofuky se jenom nasadi, velice jednoduse. Ja to ale nedoporucuju, protoze to temer vubec nepomuze. Jedine reseni je klima i se vsema nevyhodama.
  • 00 Reagovat !

foto

30.04.03  21:41

« trošku to asi bude i tím

že Škodě jako takové klesaly prodeje,takže se potřebuje zase ukázat.A je to jen dobře pro kupující :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  17:38

to si myslim taky, mluvil jsem s borcem prodejcem a rika ze si ale nemysli ze by se cena mela menit. uvidime
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  17:30

"Záleží ještě jak dlouho ta cena vydrží" -

pravděpodobně do vyexpedování prvních 2000 kusů.

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…