Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

06.06.03  09:02

« Re: to STAVROS

Trochu off-topic, když jseš z Děčína a děláš v dopravě co ti říká DC Sped?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.03  08:37

« Re: 1.4 16V 100PS

to smarty: jestli chces tak se muzem domluvit ma ho moje kocka, ale jsem z Decina. Takze je to v haji.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.03  19:18

« Re: Vodná pumpa

na negativa bude skor vediet povedat nieco HUF, ale odbit sa rozhodne nedaj, mne menili aj remen aj napinaciu kladku a nepomohlo, lenze oni sami nevedia co sa tym je kym som im ja nenaznacil a potom si tam aj tak chceli nechat auto na pozorovanie s cim som nesuhlasil, takze tvrdo do nich
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.03  15:40

« Vodná pumpa

Prejavuje sa porucha vodnej pumpy len zmieňovaným popiskávaním, alebo aj inými prejavmi?
    Môže sa to z nenazdajky rozsypať niekde na ceste? Pred časom som bol tiež v servise a odbili ma tým, že je to od remeňa.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.03  14:46

« to HUF

kvalita POLA vyrobenych na Slovensku nie je bohvie co, predosly model Pola som mal z Nemecka a bolo to vidiet na detailoch.
  • 00 Reagovat !

foto

04.06.03  14:20

« 1.4 16V 100PS

Opakuji znovu vyzvu - je tu nekdo z Brna s timto motorem? Rad bych se s tim projel a porovnal s tim co mi provadi muj motor... dik
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.03  14:20

« to xtra

No jasně, že jsou díly stejné. Jen, pokud je vyrobena vadná série pump a jsou potřeba, tak je hodí do škodovek a ne do VW.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.03  14:02

« to HUF

Ta vadná vodní pumpa je "výsadou" 1.2, jen mě překvapilo, že i VW

ono to budu podla mna uplne identicke diely a zrejme sa jedna o vyrobnu vadu, mozno Pola vyrobene mimo BA tym netrpia.

inak som bol prekvapeny, ze nikto s tym zatial do servisu neprisiel, teda raz vraj niekto prisiel vymenili mu remen a povedali nech to sleduje a uz viac neprisiel, ludia zrejme na to kaslu a myslia ze je to len remen a nechaju to tak
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.03  13:55

« Re: to ala

Diky za odpoved. Jsem zvedav, jak dopadnu s reklamaci v servisu.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.03  12:33

« to ala

To gufero je tak na jeden den v servisu. Vodní pumpa na hodinu.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.03  12:27

« Re: to ala

Diky za rychlou odpoved. Nemas nahodou predstavu, jak problematicka je to vymena a jak rychle jsou schopni mi to udelat? S tou vodni pumpou jsem si myslel, ze mam konecne problem vyresem. Budu muset holt cekat, az se to poradne ukaze (snad me to nechytne na ceste k mori). Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.03  11:31

« to ala

Pokud je to gufero (simmering zní hrozně :o) ), tak se projevilo dost rychle. Asi špatný kus. Podle popisu to ale bude ono.

Ta vadná vodní pumpa je "výsadou" 1.2, jen mě překvapilo, že i VW. Vodní pumpy u 1.4 16V jsou bezproblémové, tak se moc netěš. Nemusí to být tím. :o(
  • 00 Reagovat !

foto

04.06.03  09:05

« Olej

Prosim o radu. Mam 9 mesicu Fabii kombi s motorem 1.4 16V a najeto 16000 km. Zacal se mi ale objevovat olej na prechodu mezi motorem a spojkou. Po prohlidce v servisu vyloucili netesnost olejove vany a rekli mi, ze mam to zatim sledovat. Myslim si, ze je asi netesny simmering. Mate nekdo zkusenost s jeho vymenou popr. zda mam na ne tlacit, aby to hned udelali. Pred mesicem jsem navic zacal pozorovat podobne priznaky, jako byly popsany u pola (vodni pumpa-huf), takze se bude jednat asi zase o nejaky problem tykajici se novejsich motoru.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.03  19:25

« to xtra

Rádo se stalo.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.03  19:23

« to huf

diky hufe! bol som v servise a budu to menit musia objednat diel.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.03  13:22

« Re: Zimni pneu

akykolvek uvedeny v technickom preukaze. ja osobne mam letne 185/60R14 a zimne 165R14 a retaze si treba kupit podla rozmeru pneu, su rozne velkosti retazi.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.03  23:15

« to xtra

Kámoš (taky hufnágl) pracující ve škodovce mi říkal, že je mění jako na běžícím pásu (tedy hodně vzhledem k zatím málo prodaným 1.2 HTP).
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.03  20:38

« Re: to xtra

Turbo :-))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.03  19:26

« Re: to xtra

huf> dik za tip, pojdem zajtra do servisu, dufam, ze to bude ono
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.06.03  16:23

« Zimni pneu

Poradite mi nekdo jaky je optimalni (povoleny) rozmer rafku a pneu na zimu , tak aby sly pouzit s retezy ? Na leto tam mam 195/50/15. Diky .
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…