Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Vodná pumpa
na negativa bude skor vediet povedat nieco HUF, ale odbit sa rozhodne nedaj, mne menili aj remen aj napinaciu kladku a nepomohlo, lenze oni sami nevedia co sa tym je kym som im ja nenaznacil a potom si tam aj tak chceli nechat auto na pozorovanie s cim som nesuhlasil, takze tvrdo do nich -
« to HUF
Ta vadná vodní pumpa je "výsadou" 1.2, jen mě překvapilo, že i VW
ono to budu podla mna uplne identicke diely a zrejme sa jedna o vyrobnu vadu, mozno Pola vyrobene mimo BA tym netrpia.
inak som bol prekvapeny, ze nikto s tym zatial do servisu neprisiel, teda raz vraj niekto prisiel vymenili mu remen a povedali nech to sleduje a uz viac neprisiel, ludia zrejme na to kaslu a myslia ze je to len remen a nechaju to tak -
« Re: to ala
Diky za rychlou odpoved. Nemas nahodou predstavu, jak problematicka je to vymena a jak rychle jsou schopni mi to udelat? S tou vodni pumpou jsem si myslel, ze mam konecne problem vyresem. Budu muset holt cekat, az se to poradne ukaze (snad me to nechytne na ceste k mori). Diky -
« to ala
Pokud je to gufero (simmering zní hrozně :o) ), tak se projevilo dost rychle. Asi špatný kus. Podle popisu to ale bude ono.
Ta vadná vodní pumpa je "výsadou" 1.2, jen mě překvapilo, že i VW. Vodní pumpy u 1.4 16V jsou bezproblémové, tak se moc netěš. Nemusí to být tím. :o( -
« Olej
Prosim o radu. Mam 9 mesicu Fabii kombi s motorem 1.4 16V a najeto 16000 km. Zacal se mi ale objevovat olej na prechodu mezi motorem a spojkou. Po prohlidce v servisu vyloucili netesnost olejove vany a rekli mi, ze mam to zatim sledovat. Myslim si, ze je asi netesny simmering. Mate nekdo zkusenost s jeho vymenou popr. zda mam na ne tlacit, aby to hned udelali. Pred mesicem jsem navic zacal pozorovat podobne priznaky, jako byly popsany u pola (vodni pumpa-huf), takze se bude jednat asi zase o nejaky problem tykajici se novejsich motoru.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!