Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Vibrace volantu
Mam podobny problem, ne na Fabii, ale na Stilu. Pokud si pamatuji, zacalo to delat po prehozeni zimnuch gum na letni. Vyvazovat jsem to nechal nekolikrat a furt nic, tak si rikam, jestli nedoslo k prehozeni gum mezi sebou. Ted pockam asi na zase na zimni a pokud to bude delat i tak, tak se vrhnu na servis. -
"-- skrytý --" 27.07.03 09:39
« Symphony s CD
Nevite nahodou nekdo jestli a jak se da vyndat tohle radio ? Jsou tam takove tenke zarezy na kazde strane , ale jestli je to urcene na vyndani radia netusim . Taky bych se rad dozvedel co je to za znacku a za kolik se k tomu da sehnat menic ? Diky . -
« Re: Re:
pokud se zavada - ta sama opakuje 3x (2x opraveno) nebo je to zavada prvni, ale je neodstranitelna - je ze zakona moznost zruseni kupni smlouvu, vraceni penez a nahrada jine skody zpusobene zavadou, viz obchodni zakonik.
Neni nutny ani pravnik, staci potvrzeni autor. servisu o vyrobni vade a neodstranitelnosti zavady. Na vyrobce se neni nutne obracet, nybrz na prodejce. U vyrobce si to preci nekupoval, to je vec prodejce at se pak obraci na koho chce. Prodejce je povinen vratit penize a to do 14 dnu.
Neucini-li tak, pribudou mu pak jeste soudni poplatky. On tak ucini, protoze to dobre vi.
Chce to vsak pocinat si dost razantne a nedat se zastrasit. S pristupem ponizeneho sluzebnicka se pak clovek dozvida same "ne to nejde... to nelze a td". Chce to precist si par paragrafu a ty pak uplatni ... hodne stesti.
....skodovku bych si proste nekoupil, neverim jim... -
« Vibrace volantu
Tak mam auticko od patku v servisu. Vymenili vsechno na predni naprave co se toci, ale nepomohlo to. Dalsi postup musi pry konzultovat s vyrobcem. Doufam, ze do konce tydne budu vedet vic. Pokud se jim ta zavada odstranit nepodari, budu pozadovat nejakou satisfakci, nebo vraceni penez. At je to jakkoliv, nove auto musi byt po vsech strankach v poradku. Mel jsem predtim Felicii a tam bylo rizeni i po 100tkm OK... -
« Re:
Vitej v klubu. Tohle je takova svinarna ze jsem z toho nestastnej. Pokud ti to pomuze tak :
Navstevy v servisech...
1. Nic jsme nezjistili ale kola jsme preventivne vyvazili - 500Kc (jo pane zaruka je jen pul roku nebo 10.000km) --- klepe dal
2. Jo asi to klepe vyvazime vam kola (po ukazani dokladu ze byly vyvazeny prej prevazi zdarma) --- klepe dal
3. No prohodili jsme kola zkuste to --- klepe dal
Zmenil jsem servis
1. No nic je to v pohode
2. Zavolal jsem reditele servisu - No asi to klepe nebojte dame to dohromady --- klepe dal
3. Jo to muze byt i poloosami !!! zkusime s tim neco udelat --- na rozsudek cekam ale asi tusite jak to dopadne.
Mezitim jsem kontaktoval Boleslav a oni prej ze od toho jsou jejich ,,znackove,, servisy.
Obrazek si udelejte sami ale auto za 330 000 ikdyz je to FABIA by sakra melo jezdit a ne stat v servisech.
Pokud jsi jiz zavadu odstranil dej vedet cim to teda bylo u tebe... -
« Re:
Nechci Tě nějak vystrašit, ale slyšel jsem o jednom člověku v okolí, že měl dá se říct podobnou závadu - vibrace ve volantu. nepomohlo vyvažování kol, ani kompletně nová kola )disky s pneu). Došlo to tak daleko, že servis odeslal auto na pozorování do Boleslavi. Výsledek bohužel neznám - zda mu auto vyměnili, nebo odstranili závadu.