Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

02.08.03  21:20

« Re: Vibrace volantu

Odpověď Austinovi:Ono i řidiči co u Vás jezdí mají vlastní auta-pokud chápeš!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.03  22:13

« Re: Re:

jestli bude, jak píšeš, věc neopravitelná, tak máš samozřejmě nárok na výměnu ale vsaď se že budeš jednat ne jenom s prodejcem ale i s výrobcem, já už jsem vrácení auta jednou řešil. Bylo to z první série a pro chybu na přední nápravě to nemělo vůbec přijít do prodeje a reklamaci se zákazníkem řešil výrobce, já jsem vlastně jen zprostředkoval kontakt. Mám zkušenost s jednou takovou reklamací, kolik asi Ty když jseš tak vševědoucí?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.03  18:52

pekna blbost - at si o tom rozhoduje treba svatej Petr, to muze bejt zakaznikoj ukradeny - reklamace se uplatnuje u prodejce a ten ji ma povinnost vyresit dle zakona, neudela-li to ve stanovene lhute, porusil zakon a lze ho zalovat!
    Pekna blbost - o vraceni rozhoduje zakon a ne jakou naladu ma zrovna vyrobce. Je-li vec neopravitelna je ze zakona pravo na vymenu za novou vec nebo vraceni penez.
    Blbosti tu pisel dost... to je teda fakt!
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.03  21:19

už není pravda že by výrobce musel držet náhradní díly, to neplatí snad už od roku 1993 a ta reklamace v Globusu?
    Tam bude podmínka že každej prodejce musí mít smluvní servis ale podobně to funguje už teď, auto si koupíš třeba v Praze ale reklamovat ho můžeš třeba v Brně a eště navíc se pěkně svezeš :O))
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.03  21:15

« Re: Symphony s CD

ježíšímariá, já s tím dělám denně a říkám Vám: originální přípravek je proužek plechu, samozřejmě je to dobře vylisovaný, má to pěkně udělaný držátka, stojí to alespoň 300,- ale pořád to je jenom kus plechu, v žádným případě to nejsou drátový packy. Ty Tvoje drátový packy má třeba Blaupunkt.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.03  17:08

Jenže je rozdíl dle obchodního a dle občanského zákoníku! navíc ti koncoví prodejci to nemají ani omylem jednoduché.Oni totiž auto kupují dle obchodního,ale třeba p. Novákovi ho prodávají dle občanského...tudíž on musí dodržet 30dní,kdežto výrobce či distributor ap. NE!!!A jsou závady,které oni řeší.Jenže zase je ještě jiná věc,pokud ten servis zdarma zapůjčí náhradní vozidlo,tak už nemusí dodržet těch 30 dní.Může se totiž stát že závada je sice odstranitelná,jenže se čeká než dojde díl z Japonska...Navíc je blbost že píšeš,že se to výrobce netýká!On je např. povinen po určitou dobu "držet" náhradní díly,musí zaručit že v ČR je schopen to někdo opravit ap.Navíc mnoho firem (např. v el. spotřebičích) sice ono zboží prodává,ale je tady pouze jeden servis.Výrobci takhle oddělují prodejní a servisní kanál.Už vidím jak od příštího roku budou lidi chodit reklamovat auta do Globusu kde je koupili :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.07.03  17:07

pupak a další: Tak ten plech si dovolím nedoporučit. Výsledek (v podobě uvolnění autorádia a jeho vysunutí) je nejistý, naopak poškození plastů kolem těch děr téměř jisté. Jsou na to totiž speciální drátové packy, které má každá autodílna instalující autorádia a k řadě autorádií (když je člověk kupuje v obchodě s elektronikou) se dokonce přikládají jako originál příslušenství.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.07.03  10:48

A ty, Pupáku, se vrať na plovárnu a nedělej vlny tady na fóru.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.03  21:06

v tý Tvojí firmě musej bejt všichni řidiči snad úplně blbí a ten kdo u Vás rozhoduje o autech ten je asi parmanentně nalitej. Dejte si pozor aby Vám u Opelú např. naspadla za jízdy tyč řízení do klína a dřív než neshořej při tankování aby náhodou nezačali rezavět
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.03  21:00

do těch zářezů po stranách zastrč proužek plechu až na doraz(asi 3-4cm)a pak už to jde vyndat.Výrobce je myslím Grundig. CD měnič se dá sehnat buď z originálního příslušenství nebo cokoli jinýho od Grundig nebo Blaupunkt.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.03  20:55

pěkná blbost, o vrácení peněz nebo výměně auta rozhoduje výrobce, i když Ty samozřejmě jednáš s prodejcem
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.07.03  11:58

« Re: Fabie -> Astra

Viados: neplaším, rejpu... ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.07.03  11:51

« Re: Fabie -> Astra

Zase neplaš, oddie. Do firmy koupěj určitě nějakej základ, na 90% to bude 1,4 16V, možná tak ještě 1,6 16V nebo 1,7 DTI. A ty olej nežerou. Olej žere 2.0 DTI, co mám já. Ale jako firemní jsem tenhle diesel ještě neviděl ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.07.03  08:50

Austin: no, jen počkej, to bude z bláta do louže. Spotřeba benzínu bude stejná, ale zvedne se vám spotřeba oleje :)))) No, i když, asi bych se taky radši vozil v o chlup větší Astře, než ve Fabii, nevím. U služebního auta je to asi fuk, a jako soukromé bych si nekoupil ani jedno.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.07.03  08:43

Ano jednou ses rozjel z kopce 160 a pak už jen 90tkou. protože máme ve firmě mnoho fabií, kde se nestřídají řidiči, a všchny fabie žerou jak trysková letadla, mají najeto 30 až 120 tis, různé obsahy ale vše benzín, pod 8 litry není nikdo.
    Všichni tleskají že přecházíme k oplu, protože nám dodá astry za ceny fabie.
    U několika fabií jsme měnili řízení, u jedné i dvakrát.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.03  20:56

S hlediska bezpečnosti jsou širší pneu výhodou,brzdění jízdní vlastnosti a pod.
    I s touhle motorizací jede Fabie bez problémů 160km/h.Na městské vozítko celkem dost.Průměrnou spotřebu za posledních 1000km mám 5.6 l/100km.
    To zhruba jedno deci rád oželím.Pokud jedu 150km/h
    např.v TDI což podle Vás zrejmě městské vozítko není nebo v 1.2 12v tak to nějak poznám?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.03  19:50

Sorry, ale pak se pomatli ve Skodovce. V uvedene motorizaci je Fabia mestske vozitko a pak bohate staci 14/165. Vyznam 15/195 u trivalce 40/47 kW mi opravdu unika, maximalne to tak zvysuje spotrebu.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.03  18:18

Chytrolíne,to byla základní výbava u Fabie Creation pro všechny motorizace(i 1.2 40kw).Osobně mám
    195/50 Bridgestone u Creationu,co se Ti na tom zdá divného?Jinak po 4500km s volantem problémy
    nemám.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.03  16:19

To je fakt dost divoka kombinace (kola 15"/195) a k tomu trivalec 1.2 12V, to snad trumfne i pojem jako "vytuneny Golf". Mas spoilery a mracitka?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.03  09:36

Mam podobny problem, ne na Fabii, ale na Stilu. Pokud si pamatuji, zacalo to delat po prehozeni zimnuch gum na letni. Vyvazovat jsem to nechal nekolikrat a furt nic, tak si rikam, jestli nedoslo k prehozeni gum mezi sebou. Ted pockam asi na zase na zimni a pokud to bude delat i tak, tak se vrhnu na servis.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…