Škoda Fabia
« Servo riadenie problem
SERVO. Raz ide lahko inokedy zas tazko. Občas mi signalizuje kontrolka poruchu elektroniky serva, ale zhasne po znovunaštartovaní. Keď stojím tak občas počuť že motorček serva sa sám vypína a spúšta, je to spojene aj s preblikavanim svetiel a palubovky.
Bol som v znackovom servise a tvrdili ze tomu autu nic nie je :), mali ste podobny problem?? A co tomu bolo. -
"-- skrytý --" 08.08.03 19:46
« Re: prum.rychlost
smarty: už se staví, prý snad má být do roku 2007 hotový (možná), jenže pokud to bude jako s Mrázovkou, tak počítám tak s rokem 2015... Jinak na a ze z Plzně se dá jet Prahou taky bez stání ve frontě za kamiony na Bar. mostě, takže bys ten průměr mohl mít třeba i o 2 možná i 1 km/h lepší ;o) -
« Re: prum.rychlost
No reknu ti ze sdilim plne tvoji radost z toho ze zmizi tranzitni doprava ze stredu Plzne protoze vas (predpokladam ze jsem si spravne odvodil ze jsi plzenak) uprimne lituju a sam se nemuzu dockat az ten objezd bude. Jedini kdo ten objezd jeste dlouho mit nebude jsou cajzlove. Tam se holt chte nechte musis pokochat nadhernou betonovou priserou pres vltvavu a projet se po jizdni spojce... -
« Fabka by Motorexcel
Pani, tak som mal moznost vyskusat si bluedreamovu Fabku tunenu z 44 na 63kW u Motorexcelu. Musim povedat, ze na mna dost silne zaposobila. Hlavne to, ze motor "nevadne" vo vyssich otackach, ako pred tunenim. Tocilo to elegantne vyse 5000rpm a tahalo to naozaj pekne ;))) Za tie peniaze sa to asi naozaj oplati! -
« Re: Vibrace volantu
panasonic: není důvod, proč tady říkat nepravdu a nějakým způsobem se zastávat tohoto motoru zastaralé konstrukce. Prostě je to fakt. Je pravda, že tehdá jsem jel opravdu naspotřebu a vícekrát se mi to už nepovedlo (teď již vždy tuto trasu okolo 5,4 l/100km). Jestli se nepletu, tak jsem měl tehdy za tu cestu průměrnou rychlost 65km/h. Vzhledem k tomu, že se projíždí centry měst (Přerov, Hulín, Otrokovice, Staré město+Uh. Hr.) a vše "jen" po silnicích 1.třídy a za běžného provozu, tak to není zas tak špatné. ;-) -
« Re: Vibrace volantu
Mam 1.4MPi 50kW Comfort. Merane s PP aj podla tankovania, nemam vo zvyku odhadovat ani kecat. Udaje som mal z poslednej cesty - 500km po Slovensku (RS->BB->RS->BA).
Bratislava - Chorvatsko (Istria) - 4 ludia + box na streche - FULL LOAD - 6.5 l/100km - ale to sa priznam ze som to nehnal, cca 100km/h som siel aj po dialnici.
Tu istu trasu o rok neskor s 3 ludmi, 6,2 l/100km a to som siel nieco nad maximalku ako je povolene takze na dialnici 135-140km/h.
Mal som niekedy aj v .xls vsetky tankovania ale pred mesiacom som sikovne preinstalovaval pocitac a zmazal som si "My Documents" :o[[[[[ -
« Re: Vibrace volantu
udaji na PP lze verit, nekolikrat jsem ho proveroval a zrejme ty "hracky" ukazujou presne.
To s tim V-Power jsem asi prehlid, nemam s tim zkusenost, spotrebu to zrejme ovlivni. 44Kw na 1 tunu vahy - (plne obsazeny jeste mnohem vic), to me proste nejde dohromady, to by muselo jit o extremne uspornou jizdu s ridicem, ktery si znacne dava zalezet na stylu pro uspornou jizdu a i tak je to u obsahu 1.4 44Kw 8 ventilu jen stezi uveritelne. Tyto hodnoty vetsinou dosahuji auta s motory kolem litru pri male zatezi.... matiz, Yaris, Corsa a tak pod.. pripadne motory o neco vetsi s 16 ventily. Je mi to divny. Pokladam se za ridice, ktery umi jezdit usporne, ale s feldou 1.3 ktera je lehci nez Fabie se mi takova spotreba nikdy nepodarila.
« Re: Vibrace volantu
to panasonic: tomu klidně věř! Já mám "ubohej" 1.4 MPI 44kW a na trati Olomouc - Nové mesto nad Váhom jsem měl zatím nejmíň 4,9 l/100km. 2dospělí+1dítě, plný "kufr", před odjezdem ještě pojížďky po Olomouci. Ovšem měřeno "jen" podle PP, takže nějaké +/- možné. Předesílám, že jezdím výhradně na V-Power, takže ta spotřeba je samozřejmě nižší oproti obyč. Jinak s tímto motorem mám celkový průměr 6,1 /100km a to v zimě jsem každou chvíli na horách, takže celkem úspěch. ;-)