Škoda Fabia
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Ja tomu proste nemuzu uverit :-) Je fakt, ze kdyz s tim jedu po rovince stabilne 50 na ctyrku, 70 na petku, ukazuje PP 2,5-3/100. Ale sem tam kopec, rozjezd, tak to lita jak u benzinaku...Takze, uvidim u pristiho doliti, najedu vic kilaku. Ted jsem se na to vylozene klepal, byl jsem desne zvedavej.. >:D -
TommyEngelo : No co, pamatuješ na Poláky, jak brázdili Evropou ve Fiátku 126 >:D Superbem bude svezeníčko, měl jsem loni půjčenýho pašíka 2,8 čtyřkolku, moc jsem ho nešetřil + klima a průměr za cca 500km byl 10/100. Tak si myslím, že při dnešních rychlostních limitech, by to mohlo bejt za devítku :?: -
« Re: Re: Re: Re: Re: Motor 1,9 TDI 74 kW
one-z : Taky si chceš odpočinout od Čechů?! >:D
Tak maximálku zkouset po cestě asi nebudu, kór s plnym autem, ale asi ji trochu za uši dám. Do Německa kvůli tomu nepojedu :-) Když jsem jezdil s 44Kw, tak jsem se taky při pohodový jízdě dostal pod pět, ale dlouhodobej průměr (cca15000) byl opravdovejch 6,9. PP mi pěkně kecal, klidně o 7 deci. -
"-- skrytý --" 25.07.06 19:56
« Re: Re: Re: Re: Motor 1,9 TDI 74 kW
Jedu tam taky >:D
Podle palubáka, když se to nežene kolem 5.1 litru (mimo město s projížděním vesnic, sem tam předjetí, rychlost kolem 90 km/h)
Dlouhodobá 6.3 litru (asi za 1500 km)
A to chceš testovat maximálku cestou do Chorvatska :shock: :?: :D

Já teď tý úžasný spotřeby asi nedosáhnu, protože s tím jezdila i moje drahá 1/2 se svojí "lehkou" nohou.
Dotaz : Nevíte náhodou, jestli do Chorvatska stačí mít SPZ s EU CZ, nebo musim mít vylepenou i oválnou CZ na zadku auta??? Dík