Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Fabia 1,9tdi
Zdravím, taky mám chip a jsem maximálně spokojen, jede to mnohem líp,líp se to vytáčí, podle tachometru jede něco přes 215km/h Zatím žádné proti, mám najetých 95000km, žádná kouřivost nebo něco jiného. Naopak, když vidím, když se marně snaží nějaký drahý fáro, tak se neubráním úsměvu a radosti. Vzhledem k tomu, že nemám žádné tuningové úpravy, tak je to je dost často. Tím nechci říct, že je to tak vždycky, když je to naopak, tak se mi úsměv dost protáhne a musí to být docela sranda pro toho druhého :o) -
« Re: Pro Hufa a tentohrát konkrétně.
rajt... i ja jsem pro zlepseni... i me se zdalo ze to s KNkem jede o neco lip (subjektivne)...
PS: To s tim "taky musis vsechno vykecat" bylo na HUFa s tema alimentama...
Mam znameho se superbem ktery si dal chip na 1.8T a ten nikdy nechipoval a netunil. 1.8T ho nijak zvlast nenadchla. Pak dal chip a nemuze si to vynachvalit. I ja jsem to zkusil a hlavne nekde kolem 3-5tis otacek je to fakt super. Na 5ku zarve turbo a par vterin je tam 180... Takze tezko rict ;)) -
No práve smarty, že u hufa je ten problém, že jde jen vždycky o subjektivní pocity. Sám víš jaká debata se vedla kolem zvýšení výkonu pomocí "Kitů" a sám jsi možná zažil velký problém s kitem(zadřený motor)proto jsem chtěl být konkrétní a objektivní a napsal jsem tam i ten 6tikvalt u RS který jistě udělá rozdíl v dynamice, zatímco čip může přinést jen menší zvýšení výkonu ale jeho posunutí do vyšších otáček a zvýšení otáček samotných. To potom dělá větší V max. Ale to jsou jen Hufovy subjektivní pocity které nikdo neprokázal. A debat kolem čiptuningu se vede hromady a ne jen tady na tomhle serveru ale i v odborných časopisech a kolem těch kitů jakbysmet. Já opravdu už nevím jak být konkrétnější. Přes všechny výhrady, které k Hufovi mám, jsem jemu i tobě několikrát poradil, takže si nemyslím, že bych byl až tak proti vám dvěma zaujatý, ale právě proto, že jste nějak spojeni s ATXem, tak vaše subjektivní pocity moc neberu. A "stále kvokám a stále kvokám" a vy pořád " Jó nemažete, klepe to" -
« Re: Š Fabia - zklamání nad kvalitou
for mitsi, diamant, našrot : neostava mi nic ine, len suhlasit s mitsi-m (prispevok 11471). Ked som kedysi jazdil na kole za juniorov, tiez sme nesmeli pouzivat "tazke" prevody. Na sutaziach sa to kontrolovalo - (pocet zubov najmensieho kolecka vzadu). Neskorsie prisli "svaly" a seniorske roky a koleno na tazkych prevodoch a hlavne v kopcoch odislo do "bazin". Este dnes pocujem trenera - "daj si lahsi prevod..." Diamant dufam teraz aspon zacne pochybovat o neskodnosti teorie podtacania motora.
-
hele lado, jde o subjektivni pocit z auta, ve kterym najezdis 100kkm a potom sednes do toho samyho s jinym motorem a vis jestli ma lepsi zatah, pruznost atd... (ale sam se divim hufovi ze pri tech vydajich ktery ho nezajimaji uz tu fabcu nema davno zmerenou... - me by to samotnyho moc zajimalo kolik teda ten chip+KN dal - co hufi?) -
« Re: to ladao
to smarty: prodej svoji, myslim, ze 250 by sla prodat, moje zaba ma stejnou a za 250 ji prodame urcite no a 250 doplat a rychle auto objednej, protoze za ty penize je to super svezeni, mimochodem uz se mluvi o tom, ze tato cena bude asi do 40. tydne, dale se ma zdrazovat a je to logicke -
« Re: to ladao
to:smarty Přečti si můj příspěvek 11467 a pak teprve posuď, jesli jsem řekl něco k tématu :-) Teprve potom ta přestřelka mezi mnou a hufem byla už trochu... tedy...jako obvykle mimo téma... :-( Jinak si kup co chceš i Huf, každý jiný, nevím proč bych měl cokoliv, komukoliv závidět, z toho jem už vyrostl, nemyslíš... tedy ani nikdy jindy mě to moc nedrželo, tedy to závidění, jen jsem potom hufovi opáčil stejnou mincí... :-) BTW A jinou reakci jsem od tebe ani nečekal, proto jsem to tam napsal :-D
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!