Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Symphony s CD
Bohuzel se da vyndat, prodejci sice tvrdi ye je to zabudovane a ze se to neda ukrast, ale opak je pravdou. Ale alespon to dobre vypada neba to ty okraje jako bezna radia. Jakou ma realnou cenu nove AR Symphony CD, to jako kolik se za zcela nove vyndane z funglovky da dostat vi to nekdo? -
« Re: Re:
vzrobce aut ze nemusi drzet nahradni dily? myslim ze musi na vozidla a modely 5 let zpet. Stejne porad plati predpis o tom, ze pri prodeji vozu musi mit i servis ale to se ma napresrok meniti, nastesti, protoze ty ceny servisu jsou sila, zaruky na auta plati i skrze staty ale to nevim zda neni jen vyhoda vyrobce? Vedel by nekdo odkazy na konkretni predpisy? -
« Re: Pro Hufa a tentohrát konkrétně.
Jo to sedi, stejnej efekt je kdyz jedes v malem aute (napriklad fabie) a ve veklem, tak v tom prvnim mas daleko vetsi pocit rychlosti nez ve velkem. Měření? Tak do toho se radši nepouštět, nebo naměříte něco co vám absolutně zkazí náladu, ostatně proč machýrci typu ... nepotřebují vidět graf, protože je vyděli u tunera... něco na tom přece je... Jináč má tu někdo Fabku RS? -
« Re: Pro Hufa a tentohrát konkrétně.
ATX nabizel kazdemu mereni jenze asi jen do ty doby nez vysly negativni vysledky a jestli to hufovi nenabizel tak tomu moc neverim (to je muj nazor verit muzu cemu chci) spise bych se klonil k tomu ze jim to vyslo dooost blbe papirove a ATX rek Hufovi ze to v realu jede dobre a Huf se s tim spokojil. Anebo Huf tuner opravdu jeste nemel cas dojet na tu brzdu? Nechci se nikoho dotknout ale v tuningu se dost lze a poctivi upravci maji mene kseftu nez ti Prasilovsti. takze ladao nemyslis si tohle sam.
"jedinná směrodatná je v Praze" - ATX by mel jit do politiky tyhle nesmysly mu nekde zere? Kdyz se meri pred a po je to jedno a tohle ti rekne i ten chlapik na Jarove a vysmeje se ti kdyz to budes merit jenom po, tuner to dozajista nerekne. -
« Re: Nejoblíbenější autorádio pražských zlodějů
Na to není jednoduché odpovědět. Nerad bych navnadil nějakého chmatáka, který tenhle chat třeba taky sjíždí. Řekněme, že při určité fyzické síle a znalosti uchycení rádia odhaduju míru zabudovanosti tak na 15 % (pokud za 100 % vezmu nutnost rozkuchat majzlíkem palubku). Když jsem předtím napsal "brutálně", trochu jsem se unáhlil. Na palubce zůstalo jen pár hlubších škrábanců. Ale na druhou stranu, když k tomu člověk přijde, místo "zabudovaného" rádia najde trčet dráty a různě po sedačkách (mezi sklem) nachází zbytky umělohmotných krycích lištiček... Mimochodem: doma jsem se v návodu dočetl, že je to rádio prý elektronicky chráněné nějakým kódem, bez kterého nikdo atd. NIČEMU NEVĚŘIT. -
« Nejoblíbenější autorádio pražských zlodějů
Zdravím všechny a nabízím čerstvou zkušenost s vykradeným autem. Taky si myslíte, že originální a zabudovaná škodovácká autorádia se moc nekradou? Omyl. Dnes ráno jsem přišel k autu a našel vypáčený zámek levých předních dveří (nepovolil), rozflákané okénko tamtéž a místo "zabudovaného" autorádia Symphony s CD brutálně vykuchanou díru. A jak jsem se dozvěděl od policie, právě tahle autorádia se momentálně v Praze kradou úplně nejvíc. Končí většinou v bazaru, kde si je hluboko pod cenou lidi rádi koupí. A proto je taky feťáci kradou. No nic. Jestli můžete, trochu víc si auta s tímhle autorádiem hlídejte. Není bezpečné ani náhodou. -
« Re: Pro smartyho konkrétně.
hmm lado, ja vim kudy u myho jde vzduch :-) A divil by ses jak je to zrovna u tehle 1.4 16v udelany... filtr je v tom plastovym krytu motoru :-) ten ma nasavaci otvor nekde v 2/3 prostoru (brano o predku)... do tohodle kusu plastu jde i hadice z vyfuku od klikovky... jinak v ostatnich i treba v TDI je prave skoro u predniho skla ta krabice, ve ktere je ten standardni papirak. A kudy jde vzduch do tehle krabice by mne zajimalo... -
« Pro Hufa
Nemám je sice od novoty, ale sehnal jsem je za dobrý peníz-9000kč-originály a to jsem ještě prodal staré za 2000kč. Svítí supr, nedám na ně dopustit, jel jsem v nové octávce bez xenonů a hrůza, zdálo se mi, že nic nevidím. Je to velký rozdíl, asi jako mezi 60. a 100watovou žárovkou, teď myslím doma v lustru .o)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Tak koukam ze jsi
1. Zhodil zadni spoiler
2. Mas novej lauf - proc ?