Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

02.09.03  11:38

« Re: Pro Hufa s krátkou pamětí.

Pánové vyserte se na to vždyť to nikam nevede!!!!
    Je to diskuze o Fabii a ne o řešení osobních problémů. Dík!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.03  11:36

Pánové vyserte se na to vždyť to nikam nevede!!!!
    Je to diskuse o Fabii a ne o řešení osobních problémů. Dík!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.03  10:59

"Zkus si neplést menzu a mensu Ty chytráku :o)))" Ty si Hufe píšeš sám sobě ? A pak kdo je schizofrenik :-) chachacha. Tehdá jsi napsal opravdu v "menze"... tedy...že ano ...v té jídelně a "někdo" si toho všimnul a upozornil na to nejen tebe, ale i ostatní, asi ti měkne mozek...hmmm a v tvém věku ...hmmm...to jsou věci..."Tak konec kočkování páni pistolníci a nyní začneme zábavu z jiného soudku"
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.03  10:34

Zkus si neplést menzu a mensu Ty chytráku :o)))

Pokud zde chceš vehementně řešit nějaké své komplexy, přesuň se někam jinam. Dešťovko. ;o)
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.03  10:16

« Pro Hufa s krátkou pamětí.

Tak nevím kdo z nás dvou je schizofrenik, ale já to rozhodně nebudu. Nevím kdo tady(Ty)psal o sobě že má změřené IQ v "menze" 130 a nějakých pár navíc...opravdu nevím...trpíš ztrátou paměti nebo čím...já myslím... že hlavně blbostí. BTW pro ostatní "menza" je již níže zmiňovaná jídelna VŠ
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.03  09:37

« 2 smarty

Je to tristní, kdo (co) všechno má dnes přístup k internetu... Navíc to má ještě schizofrenii.

Nu což... Politovat, nevšímat, on si najde jinou zábavu (třeba žmoulání své dešťovky pod stolem v kanclu) :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.03  08:48

« Re: to a

Huf: "Není Ti nic? ;o)" Opět španě Hufe. Nás "a" bylo více... minimálně dva...soudím, jeden jsem byl já a další jako obvykle Ty, možná že tedy i tři. Takže správně mělo být "Není Vám nic? ;o)" Jo a k tomu ykvé (IQ) potřebnému k zalogování se za "a" osobně si myslím, že to chce ještě větčí ykvé než je těch tvých 13x změřených v jídelně VŠ potřebných k zalogování se za Hufa, Hufnágla, hufnagla. smarty: nemohl by jsi to přeložit do češtiny, ňák tomu nerozumím. A kurňa už končím, zase jsem oftopik :-) Soráč mizím :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.03  20:32

shut the * up !
  • 00 Reagovat !

foto

01.09.03  15:35

« to a

Není Ti nic? ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.03  15:17

proč na mně tak sereš????????????????,,-o)i)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.03  15:16

Tak hufe kurwa reaguj!!!!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.03  15:15

Ano. Hádáš správně - jsem to já - Primitiv a taky jsem superman! Já jsem superznalec! Proč mi to nikdo nevěři????????????????????????? :o((( kdybych se uměl aspoň normálně zalogovat ale to já při Iq 75 nesvedu.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.03  15:15

« Re: Tak reaguj Hufe na co čekáš ?

Tak dělej, čteš a nereaguješ ? Nemáš slov ? Ani se ti nedivím moulo :-D
  • 00 Reagovat !

foto

01.09.03  15:13

« Tak reaguj Hufe na co čekáš ?

Nu což ?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.03  15:05

No tak si myslím Hufe, že všichni soudní na tomhle serveru se právě přesvědčili na základě tvé odpovědi na příspěvek 11549 kdo z nás dvou je primitiv a jen to neuměle a slaboduše zakrývá a navíc autům rozumí co by se za nehet vešlo a hraje si tady na superznalce a supermana :-D Je mi tě opravdu líto :-((( "Tak co s vámi milý synu, nepotěšil jste mne... ani já vás nepotěším"
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.03  13:08

Jaks poznal že sem primitiv? Mám jen akutní nedostatek sexu tak píšu jak * a navíc ho mám fakticky jako dešťovku :o(((
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.03  13:04

« to a

Sice jsi primitiv, ale stejně Ti odpovím... ;o)

Mám tam 47kW. Je to jen SDI. Zrychlení z 0-100 za 9,2s jsem dokázal za pomocí jiného vozidla.

Nový výfuk opravdu ve středním pásmu otáček trochu přidal. Škoda, že nemám turbo, mohlo by to být poznat ještě víc.

Musím říct, že mě vě škodovce fakt nasrali. Prodat mi SDI za cenu TDI.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.03  12:44

« Re: 3 SMARTY

"a taky byl původně na 1.4 16V a ne na TDI (zbytečně moc dusil)" Tak ti nevím Hufe kolik těch kilowatíku jsi v tom turbotraktoru tedy měl? Ty jsi tvrdil že čipem 96+10% jistých navíc s kitem KN, takže sumsumárum něco kolem 105 kW a ten výfuk byl dimenzován bratru na výkon do 80 max 85kW a supertunér ATX ho montoval na upravené auto. Takže, další omyl neomylného tunéra v řadě za sebou nebo jsi tam měl tak max těch 80-85 kW a k tomu se tam ten výfuk namontoval ? A nebo ten výfuk srazil výkon z nějakých xx kW případně tebou tvrzených xxx kW zase zpět na nějakých xx kW Co ? :-( Kápni božskou jak to je a nekruť se jako děšťovka na chodníku po dešti. Já osobně si myslím, že ani ty ani ATX nemáte ponětí podle čeho se vůbec dají výfuky zaměňovat z auta na auto :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.03  12:25

« Re: 3 SMARTY

to verim, u toho TDI to zvuk asi neudela zadnej. U me to dela krasny (a decentni) brumlani...

co se tice toho kridla myslel jsem ze jsi to udelal kvuli aerodynamice... nahoru bych asi dal neco, by odtrhlo ten proud vzduchu tak aby se za zadnim sklem neviril...

• « 00 Reagovat !

foto

01.09.03  10:42

« 3 SMARTY

To křídlo bylo divné. Auto vypadalo přeplácaně. Nyní mi vzhled připadne pure.

Výfuk se mi začal hnusit. Byl olezlý (diesel - to Ti nehrozí) a taky byl původně na 1.4 16V a ne na TDI (zbytečně moc dusil). Dal jsem tam tudíž plně průchozí Remus (dalekohled). Navíc, jeden kulatý lauf ala WRC zakomponovaný v nárazníku mi na auto sedí designově líp, než podvěšený duplex vypadající z dálky spíš jako lyže. ;o)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…