Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Pro Hufa s krátkou pamětí.
"Zkus si neplést menzu a mensu Ty chytráku :o)))" Ty si Hufe píšeš sám sobě ? A pak kdo je schizofrenik :-) chachacha. Tehdá jsi napsal opravdu v "menze"... tedy...že ano ...v té jídelně a "někdo" si toho všimnul a upozornil na to nejen tebe, ale i ostatní, asi ti měkne mozek...hmmm a v tvém věku ...hmmm...to jsou věci..."Tak konec kočkování páni pistolníci a nyní začneme zábavu z jiného soudku"
-
« Pro Hufa s krátkou pamětí.
Tak nevím kdo z nás dvou je schizofrenik, ale já to rozhodně nebudu. Nevím kdo tady(Ty)psal o sobě že má změřené IQ v "menze" 130 a nějakých pár navíc...opravdu nevím...trpíš ztrátou paměti nebo čím...já myslím... že hlavně blbostí. BTW pro ostatní "menza" je již níže zmiňovaná jídelna VŠ -
« Re: to a
Huf: "Není Ti nic? ;o)" Opět španě Hufe. Nás "a" bylo více... minimálně dva...soudím, jeden jsem byl já a další jako obvykle Ty, možná že tedy i tři. Takže správně mělo být "Není Vám nic? ;o)" Jo a k tomu ykvé (IQ) potřebnému k zalogování se za "a" osobně si myslím, že to chce ještě větčí ykvé než je těch tvých 13x změřených v jídelně VŠ potřebných k zalogování se za Hufa, Hufnágla, hufnagla. smarty: nemohl by jsi to přeložit do češtiny, ňák tomu nerozumím. A kurňa už končím, zase jsem oftopik :-) Soráč mizím :-) -
« Re: to a
No tak si myslím Hufe, že všichni soudní na tomhle serveru se právě přesvědčili na základě tvé odpovědi na příspěvek 11549 kdo z nás dvou je primitiv a jen to neuměle a slaboduše zakrývá a navíc autům rozumí co by se za nehet vešlo a hraje si tady na superznalce a supermana :-D Je mi tě opravdu líto :-((( "Tak co s vámi milý synu, nepotěšil jste mne... ani já vás nepotěším" -
« to a
Sice jsi primitiv, ale stejně Ti odpovím... ;o)
Mám tam 47kW. Je to jen SDI. Zrychlení z 0-100 za 9,2s jsem dokázal za pomocí jiného vozidla.
Nový výfuk opravdu ve středním pásmu otáček trochu přidal. Škoda, že nemám turbo, mohlo by to být poznat ještě víc.
Musím říct, že mě vě škodovce fakt nasrali. Prodat mi SDI za cenu TDI. -
« Re: 3 SMARTY
"a taky byl původně na 1.4 16V a ne na TDI (zbytečně moc dusil)" Tak ti nevím Hufe kolik těch kilowatíku jsi v tom turbotraktoru tedy měl? Ty jsi tvrdil že čipem 96+10% jistých navíc s kitem KN, takže sumsumárum něco kolem 105 kW a ten výfuk byl dimenzován bratru na výkon do 80 max 85kW a supertunér ATX ho montoval na upravené auto. Takže, další omyl neomylného tunéra v řadě za sebou nebo jsi tam měl tak max těch 80-85 kW a k tomu se tam ten výfuk namontoval ? A nebo ten výfuk srazil výkon z nějakých xx kW případně tebou tvrzených xxx kW zase zpět na nějakých xx kW Co ? :-( Kápni božskou jak to je a nekruť se jako děšťovka na chodníku po dešti. Já osobně si myslím, že ani ty ani ATX nemáte ponětí podle čeho se vůbec dají výfuky zaměňovat z auta na auto :-) -
« Re: 3 SMARTY
to verim, u toho TDI to zvuk asi neudela zadnej. U me to dela krasny (a decentni) brumlani...
co se tice toho kridla myslel jsem ze jsi to udelal kvuli aerodynamice... nahoru bych asi dal neco, by odtrhlo ten proud vzduchu tak aby se za zadnim sklem neviril...
-
« 3 SMARTY
To křídlo bylo divné. Auto vypadalo přeplácaně. Nyní mi vzhled připadne pure.
Výfuk se mi začal hnusit. Byl olezlý (diesel - to Ti nehrozí) a taky byl původně na 1.4 16V a ne na TDI (zbytečně moc dusil). Dal jsem tam tudíž plně průchozí Remus (dalekohled). Navíc, jeden kulatý lauf ala WRC zakomponovaný v nárazníku mi na auto sedí designově líp, než podvěšený duplex vypadající z dálky spíš jako lyže. ;o)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Je to diskuze o Fabii a ne o řešení osobních problémů. Dík!!!!