Škoda Fabia
« Re: Pro Hufa s krátkou pamětí.
"Zkus si neplést menzu a mensu Ty chytráku :o)))" Ty si Hufe píšeš sám sobě ? A pak kdo je schizofrenik :-) chachacha. Tehdá jsi napsal opravdu v "menze"... tedy...že ano ...v té jídelně a "někdo" si toho všimnul a upozornil na to nejen tebe, ale i ostatní, asi ti měkne mozek...hmmm a v tvém věku ...hmmm...to jsou věci..."Tak konec kočkování páni pistolníci a nyní začneme zábavu z jiného soudku"
« Pro Hufa s krátkou pamětí.
Tak nevím kdo z nás dvou je schizofrenik, ale já to rozhodně nebudu. Nevím kdo tady(Ty)psal o sobě že má změřené IQ v "menze" 130 a nějakých pár navíc...opravdu nevím...trpíš ztrátou paměti nebo čím...já myslím... že hlavně blbostí. BTW pro ostatní "menza" je již níže zmiňovaná jídelna VŠ -
« Re: to a
Huf: "Není Ti nic? ;o)" Opět španě Hufe. Nás "a" bylo více... minimálně dva...soudím, jeden jsem byl já a další jako obvykle Ty, možná že tedy i tři. Takže správně mělo být "Není Vám nic? ;o)" Jo a k tomu ykvé (IQ) potřebnému k zalogování se za "a" osobně si myslím, že to chce ještě větčí ykvé než je těch tvých 13x změřených v jídelně VŠ potřebných k zalogování se za Hufa, Hufnágla, hufnagla. smarty: nemohl by jsi to přeložit do češtiny, ňák tomu nerozumím. A kurňa už končím, zase jsem oftopik :-) Soráč mizím :-) -
« Re: to a
No tak si myslím Hufe, že všichni soudní na tomhle serveru se právě přesvědčili na základě tvé odpovědi na příspěvek 11549 kdo z nás dvou je primitiv a jen to neuměle a slaboduše zakrývá a navíc autům rozumí co by se za nehet vešlo a hraje si tady na superznalce a supermana :-D Je mi tě opravdu líto :-((( "Tak co s vámi milý synu, nepotěšil jste mne... ani já vás nepotěším"

Teď si ale zkus vybavit, proč jsi sem vlastně přišel. Rubrika je o Fabiích, takže pokud Tě zajímá jen a pouze Huf, založ si vlastní fórum s nějakým výstižným nadpisem a tam si řeš své problémy do aleluja ;o)
BTW, na tu menzu/mensu si už vážně nepamatuju. Paměť by asi potřebovala upgrade. Nebo je to jen vyčlenění redundantních informací zbytečně zabírajících cenné místo? Neb nevím...