Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

04.09.03  09:41

« To Huf

Cože? Huf a japonec? A k tomu ještě Subaru? Co se stalo? Tak to bych do něj nikdy neřek. To je obrat se vším všudy (i s provozními náklady) o 360°! No, teď už začínám věřit, že za chvíli tu bude i Honda. V této cenové relaci jsem Hufa tipoval na Leona Cupru R nebo Alfu 147GTA.
  • 00 Reagovat !

foto

04.09.03  08:40

« To Huf

Hufe, já Ti taky gratuluju k výběru.Jenom mi Subaru pasuje spíš ke čtyřicetiletýmu tatíkovi,kterej snadno přesvědčí manželku, že je to praktický auto, když má čtyři dveře.K mlaďasovi mi sedí spíš nějakej dvoudvéřovej hatchback (Alfa 147 GTA,Focus RS).Subaru je podle všech testů nejlepší, ale přeci jenom bych se svezl v zmiňovaný trojici,třeba potom zjistíš, že vlastně chceš něco trochu jinýho.
  • 00 Reagovat !

foto

04.09.03  08:04

« RS

Tak jsem si vcera pojezdil v RSku... nejakych cca 200km

Prvni dojem - super... je to sportak a neni to sportak :-) Je to obrovsky (a myslim ze super) kompromis mezi cestovnim autem a lehcim sportackem... Nejde to tocit, coz mi jaksi chybi, ale na to ze mela 1000km najetych, tahla od 2 do 4,5 pekne... podvozek opet skvely kompromis i kdyz asi bych dal v tomhle pripade tvrdsi a jeste asi o cm niz... Spotreba za tech 200km 8.5 ale daval jsem tomu plnej knedl a neni to zajety, takze pohoda. A nejlepsi bylo kdyz mi vsichni uhybali (ona ta zluta ma neco do sebe s tim mohutnym prednim spojlerem a xenonama)

Resultat? Za 495kpenizku bych ji bral vsema deseti.

BTW Nechce nekdo moji aktualni fabcu ? :))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.03  10:06

« to pikachu

KW má zastoupení i u nás.

www.podvozky.cz

Jen ceny jsou vyšší...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.03  09:59

« to pikachu

Podle mně je KW jedna z nejlepších firem vůbec a přitom nestojí majlant.

Nejlíp uděláš, když mrkneš na:

www.ak-motorsport.de -> online shop -> performance product -> suspension

www.gewindefahrwerke.de

Jinak, o 530d jsem nikdy nemluvil. Nemyslíš 330Cd? To je sice bomba, ale s WRX si užiju víc srandy za míň peněz.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.03  09:37

« Re: to vinklec, ruprecht

Pardon, podvozek KW a napsat ...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.03  09:36

Taky gratuluju k výběru, i když původně jsem Tě tipoval na 530d (nic proti WRX!!). Zajímal by mě ten podvozek KV, můžeš o něm něco npsat?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.03  09:06

Huf: gratuluju k vyberu, ses nejak polepsil ve vkusu :-) Jo acka, to je dobra smecka, skoda komentovat :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.03  14:26

« Bez nadpisu

jo a jeste sada kol letnich na hlinikach - stilauto, zvlastne seda barva + sada zimnich kol na plechacich v cene
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.03  13:51

« to STAVROS

Škoda, že až teď. Kámoš před měsícem a něco koupil přesně tuto, akorát najeto 80tisíc a bohužel ji vzal v AAA... Vymrdal se jak nikdy.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.03  13:49

« to vinklec, ruprecht

Kupec je místní. Cena je cca 330tisíc.

V plánu je Impreza WRX lehce přiladěná. Stříbrná (modrá se mi jeví zprofanovaná). Podvozek KW.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.03  13:48

« to all

to all: Prodam Fabii 1,4 74 kW, r.v. 2000, tm. modra metla, vybava comfort, bez klima, najeto orig. 33 tis. km, serv. knizka, je to po moji slecne, ktera jezdi velmi pomalu, bourana neni nikdy. Takze kdyby mel nekdo zajem, tak je za 265 tis. Kc, nova stala pres 400 tis.. Je jak nova ona si ji porad lesti. My chceme nejakou ctyrkolku.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.03  13:26

« Re: to all

A za kolik ji prodáváš? Je to opravdu velice pěkné auto. Jen takový decentní tuning (exterier) je mnohem hezčí než to mít něčim přeplácany. Prohlížel jsem si ho v Kunovicích na srazu. A co teď máš v plánu si koupit? Z jakého kraje je ten kupec?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.03  13:22

« Re: to a

Jakej kundolap poridis ted? Predpokladam ze skoda uz to nebude :-)
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.03  12:23

« No tak sakra.

Hele vy "a" kašlete na to, z Hufa stejně nic rozumnýho nedostanete a zbytečně zasíráte téma kravinama... A k tématu, máte někdo zkušenosti z odcházející elektrikou na Fabiích. Konkrétně, u naší služební 1,4 40 po 10 kkM odešla ŘJ airbagů a za 14 dní altík. Naštěstí je to v záruce, ale přesto, tohle není obvyklé. Měl někdo něco podobného ? U jiné 1,4 50 po 3kkM nesvítily dálkové a víte co to bylo ? Spínač varovných světel ???? tak chytře je u fabie udělaná elektrika.
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.03  12:20

« to all

Jinak Vám tu oficiálně sděluji, že Fabka má kupce (moc moc vážného) a nejpozději 3.října jde z domu. Bylo to dobré auto... ;o(

... ale ne dost :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.03  12:18

« to a

Jasně. To víš, že ano. Jsi krásný a chytrý.

Teď si ale zkus vybavit, proč jsi sem vlastně přišel. Rubrika je o Fabiích, takže pokud Tě zajímá jen a pouze Huf, založ si vlastní fórum s nějakým výstižným nadpisem a tam si řeš své problémy do aleluja ;o)

BTW, na tu menzu/mensu si už vážně nepamatuju. Paměť by asi potřebovala upgrade. Nebo je to jen vyčlenění redundantních informací zbytečně zabírajících cenné místo? Neb nevím...
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.03  12:09

« Hufe!

Kurňa už mně neštvi! Uznej že jsem taky chytrý a ne jen anonymní zakomplexovaný chudák!!! Dělej!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.03  12:03

« Re: to vinklec

Co Ti vadí? Jsem *, ale je to moje věc!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.03  12:02

« to vinklec

Však to vidíš... Někdo má holt hlavu v nepořádku. Já už si ho stejně nevšímám.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…