Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« To Huf
Cože? Huf a japonec? A k tomu ještě Subaru? Co se stalo? Tak to bych do něj nikdy neřek. To je obrat se vším všudy (i s provozními náklady) o 360°! No, teď už začínám věřit, že za chvíli tu bude i Honda. V této cenové relaci jsem Hufa tipoval na Leona Cupru R nebo Alfu 147GTA. -
« To Huf
Hufe, já Ti taky gratuluju k výběru.Jenom mi Subaru pasuje spíš ke čtyřicetiletýmu tatíkovi,kterej snadno přesvědčí manželku, že je to praktický auto, když má čtyři dveře.K mlaďasovi mi sedí spíš nějakej dvoudvéřovej hatchback (Alfa 147 GTA,Focus RS).Subaru je podle všech testů nejlepší, ale přeci jenom bych se svezl v zmiňovaný trojici,třeba potom zjistíš, že vlastně chceš něco trochu jinýho. -
« RS
Tak jsem si vcera pojezdil v RSku... nejakych cca 200km
Prvni dojem - super... je to sportak a neni to sportak :-) Je to obrovsky (a myslim ze super) kompromis mezi cestovnim autem a lehcim sportackem... Nejde to tocit, coz mi jaksi chybi, ale na to ze mela 1000km najetych, tahla od 2 do 4,5 pekne... podvozek opet skvely kompromis i kdyz asi bych dal v tomhle pripade tvrdsi a jeste asi o cm niz... Spotreba za tech 200km 8.5 ale daval jsem tomu plnej knedl a neni to zajety, takze pohoda. A nejlepsi bylo kdyz mi vsichni uhybali (ona ta zluta ma neco do sebe s tim mohutnym prednim spojlerem a xenonama)
Resultat? Za 495kpenizku bych ji bral vsema deseti.
BTW Nechce nekdo moji aktualni fabcu ? :)) -
« to pikachu
Podle mně je KW jedna z nejlepších firem vůbec a přitom nestojí majlant.
Nejlíp uděláš, když mrkneš na:
www.ak-motorsport.de -> online shop -> performance product -> suspension
www.gewindefahrwerke.de
Jinak, o 530d jsem nikdy nemluvil. Nemyslíš 330Cd? To je sice bomba, ale s WRX si užiju víc srandy za míň peněz.
-
« to all
to all: Prodam Fabii 1,4 74 kW, r.v. 2000, tm. modra metla, vybava comfort, bez klima, najeto orig. 33 tis. km, serv. knizka, je to po moji slecne, ktera jezdi velmi pomalu, bourana neni nikdy. Takze kdyby mel nekdo zajem, tak je za 265 tis. Kc, nova stala pres 400 tis.. Je jak nova ona si ji porad lesti. My chceme nejakou ctyrkolku.
-
« No tak sakra.
Hele vy "a" kašlete na to, z Hufa stejně nic rozumnýho nedostanete a zbytečně zasíráte téma kravinama... A k tématu, máte někdo zkušenosti z odcházející elektrikou na Fabiích. Konkrétně, u naší služební 1,4 40 po 10 kkM odešla ŘJ airbagů a za 14 dní altík. Naštěstí je to v záruce, ale přesto, tohle není obvyklé. Měl někdo něco podobného ? U jiné 1,4 50 po 3kkM nesvítily dálkové a víte co to bylo ? Spínač varovných světel ???? tak chytře je u fabie udělaná elektrika. -
« to a
Jasně. To víš, že ano. Jsi krásný a chytrý.
Teď si ale zkus vybavit, proč jsi sem vlastně přišel. Rubrika je o Fabiích, takže pokud Tě zajímá jen a pouze Huf, založ si vlastní fórum s nějakým výstižným nadpisem a tam si řeš své problémy do aleluja ;o)
BTW, na tu menzu/mensu si už vážně nepamatuju. Paměť by asi potřebovala upgrade. Nebo je to jen vyčlenění redundantních informací zbytečně zabírajících cenné místo? Neb nevím...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!