Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: to kicki
CO se tyce VYHODNOSTI - to uz je otazka jina (rec byla o kvalitach). A z toho plyne ze JEDINA dnes vyhodna skodovka je Fabia RS...
Dival jsem se jen tak kvuli necemu do ceniku skodovky a jake bylo moje zdeseni, kdyz jsem shledl cenik Fabie TDI, ELEGANCE !!! misto 15ek hliniku, tak 14ky, elektrika jen na prednich sklech, atd atd atd, vetsina vybavy (jako treba vyhrivany sedacky, zrcatka) co byla seriove v Eleganci, se musi hodne doplacet, coz teda skodovka posrala a vubec si takhle nepredstavuju nejvyssi model. Opravdu sam krome RS uz bych do skodovky nesel... -
« to kicki
Neber to zle ja jsem chtel jenom rict, ze je plno jinych aut nez dnes jiz okoukana Skoda Fabia, napr: Mazda 2, Toyota Yaris-s ABS a klimou za 280 tis., Nissan Almera-nyni v akci za 335 tis.-za ty penize vynikajici vuz, atd. Ta Almera je spise konkurent Octavie, takze volba je jasna. Chtel jsem ti jenom poradit, tak nemusis hned stekat a s tim kdo me zivi nechapu? -
« Re: to Viados
srovnavat plechovicku Yaris s oktavkou ? To jsi trosku nekde jinde ne? srovnavej srovnatelny fabia vs yaris... A jak uz tady nekdo podotkl, yaris vypada jak auti pro teplouse... (nic proti nim)...
A jestli ty jsi se zmohl na to koupit si yaris tak to teda smekam a opravdu se povazuji pred tvou velikosti za idiota co se zmohl jen na starou skodovku :-) -
« Re: to Viados
to HUFNAGL si idiotot a kecal a to skutecne, jestli neco plave tak leda tvuj mozek..... a to poradne. Nejspis jsi s tim autem v zivote nejel a jenom tady kecas uplny hovadiny a pekne si honis triko. Tady koncim, cist tady uplny kravoviny a poslouchat uplny idioty jejihz celozivitnim stestim bylo koupit si starou skodovku, tedy dale nehodlam.
Yaris sedi jak prisitej i ve 140 a jede jak po kolejich, kdyby tohle skodovka nekdy dokazala tak by se asi tamnejsi konstrukteri zblaznili radosti, staci si sednou do Koktavky....
Myslim, ze to nema cenu argumentovat protilidem, co nic jineho nezkusili, ale vsechno znaji rozhodne nebudu! -
« To RV
Samozřejmě do města stačí s přehledem 1.2 40kw,ale
přece jenom s klimou osobně bych volil výkonnější.
Na předjíždění je přece jenom lepší 1.2 47kw který
přece jenom jde čiperněji do vyšších otáček.Osobně
s vykonnější verzí při předjíždění skoro vždy podřazuji pak je předjetí i s tímhle motorem dost
svížné.Rozmezí použitelných otáček je u 47kw verze
o dost větší než u 40kw a s klimou která ubere dost výkonu se motor musí točit dost vysoko..Pavel
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!