Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

10.09.03  09:09

« to panasonic

Tvůj příspěvek má jedno pozitivum - jestli tady opravdu končíš, tak je to supr.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.03  08:02

« Re: to kicki

CO se tyce VYHODNOSTI - to uz je otazka jina (rec byla o kvalitach). A z toho plyne ze JEDINA dnes vyhodna skodovka je Fabia RS...

Dival jsem se jen tak kvuli necemu do ceniku skodovky a jake bylo moje zdeseni, kdyz jsem shledl cenik Fabie TDI, ELEGANCE !!! misto 15ek hliniku, tak 14ky, elektrika jen na prednich sklech, atd atd atd, vetsina vybavy (jako treba vyhrivany sedacky, zrcatka) co byla seriove v Eleganci, se musi hodne doplacet, coz teda skodovka posrala a vubec si takhle nepredstavuju nejvyssi model. Opravdu sam krome RS uz bych do skodovky nesel...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.03  07:50

« to kicki

Neber to zle ja jsem chtel jenom rict, ze je plno jinych aut nez dnes jiz okoukana Skoda Fabia, napr: Mazda 2, Toyota Yaris-s ABS a klimou za 280 tis., Nissan Almera-nyni v akci za 335 tis.-za ty penize vynikajici vuz, atd. Ta Almera je spise konkurent Octavie, takze volba je jasna. Chtel jsem ti jenom poradit, tak nemusis hned stekat a s tim kdo me zivi nechapu?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.03  06:39

« Re: to panasonic

Dík, už to mám, měl jsem strach abych si neponičil přístr. desku.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.03  12:53

« Re: to panasonic

pouze zaber více za prostředek a vytáhni,bez nástroje
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.03  12:16

« Re: to Viados

srovnavat plechovicku Yaris s oktavkou ? To jsi trosku nekde jinde ne? srovnavej srovnatelny fabia vs yaris... A jak uz tady nekdo podotkl, yaris vypada jak auti pro teplouse... (nic proti nim)...

A jestli ty jsi se zmohl na to koupit si yaris tak to teda smekam a opravdu se povazuji pred tvou velikosti za idiota co se zmohl jen na starou skodovku :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.03  10:52

hele panasonicu, nedelej tady ze sebe blbce. nic kloudnyho z tebe nikdy nevypadlo, tak si nehon triko.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.03  08:47

« to panasonic

Bohužel jsem s tím autem jel... Asi máme každý jiné nároky. Jsem rád, že Ti Tvé auto postačuje ;o)

BTW, podle toho, co píšeš, asi nemáš s čím srovnávat. V tomu bude ta chyba.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.03  08:18

« Re: To RV

No možná máš pravdu,ale ve městě v koloně je celkem jedno co máš za motor.Tu klimu bych ale viděl jako nutnost, zvlášť po vlně letošních veder.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.03  08:07

to HUFNAGL si idiotot a kecal a to skutecne, jestli neco plave tak leda tvuj mozek..... a to poradne. Nejspis jsi s tim autem v zivote nejel a jenom tady kecas uplny hovadiny a pekne si honis triko. Tady koncim, cist tady uplny kravoviny a poslouchat uplny idioty jejihz celozivitnim stestim bylo koupit si starou skodovku, tedy dale nehodlam.
    Yaris sedi jak prisitej i ve 140 a jede jak po kolejich, kdyby tohle skodovka nekdy dokazala tak by se asi tamnejsi konstrukteri zblaznili radosti, staci si sednou do Koktavky....
    Myslim, ze to nema cenu argumentovat protilidem, co nic jineho nezkusili, ale vsechno znaji rozhodne nebudu!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.03  23:00

« To RV

Samozřejmě do města stačí s přehledem 1.2 40kw,ale
    přece jenom s klimou osobně bych volil výkonnější.
    Na předjíždění je přece jenom lepší 1.2 47kw který
    přece jenom jde čiperněji do vyšších otáček.Osobně
    s vykonnější verzí při předjíždění skoro vždy podřazuji pak je předjetí i s tímhle motorem dost
    svížné.Rozmezí použitelných otáček je u 47kw verze
    o dost větší než u 40kw a s klimou která ubere dost výkonu se motor musí točit dost vysoko..Pavel
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.03  18:26

« Re: Š Fabia 1,2 40 kW

Milý panasonicu, děkuji i za Tvou odpověď. Vybírám si z ní pro sebe tu druhou variantu, protože je pravdivá, kdybych se v dané problematice orientovala a alespoň něco o ní věděla, tak věř, že se neptám :o)) Ještě jednou díky, žes mě odhalil.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.03  18:20

« Re: Š Fabia 1,2 40 kW

To určitě stačí, jenže na mopedu se s nákupem špatně drží balanc a při použití MHD mám pak moc vytahané a moc bolavé ručičky. A čím pak jezdí ten, kdo se stará o Tvůj plný žaludek, milý Stavrosi, věřím, že Tvá rada je ověřená praxí :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.03  18:17

« to našrot

Chudák. Asi to s ním jde z kopce. BTW, jel jak ponocný...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.09.03  18:05

« Re: to našrot

huf: jo, vidíš, to jsem omylem vynechal: Milan Dolák.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.03  17:50

« to Smarty

Možná je to nějaká jeho úchylka. Projede to smykem na hranici života a smrti a neporuší při tom předpisy :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.03  17:45

??? :)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.03  12:51

« to a

Jde převrtat na 2,6 V6. 140kW, 240NM.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.03  12:50

« to našrot

Nehul tolik. Proč ten mistr ČR v rally netrénoval na trabošovi? Kdo to vůbec byl?
  • 00 Reagovat !

foto

08.09.03  12:38

« No a na kolik ta 1,2

jde převrtat?
    Má prý potenciál! :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…