Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  07:12

« Re: to Stavros

to paulz: nevim jak ty. ale ja z toho chapu, ze v tom mas tu vybavu co jsem napsal odkaz je: [odkaz] takze staci jen poradne cist, i kdyz treba se pletu
  • « 00 Reagovat !

foto petous

petous 16.09.03  06:23

......ale s motorem, to se u auta hodí.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  23:17

Nešiř bludy-www.nissan.cz/novinky/bezp_vybava.… /> přečti si pořádně-pro modely kde výbava není je cenové zvýhodnění 35 000 kč,ale už ne uvedené vybavení!332 000 kč je pro základní 3 dv.model
    s nic moc výbavou.Pavel
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.09.03  08:23

« Re: To Kicki

:))) balíkářka, to je dobrej pojem! S dovolením zařazuji do svého repertoáru... Jinak, se ti docela divím, že si do "oblasti se značnou koncentrací společensky nepřizpůsobivých občanů" pořizuješ nové auto. Do takovéhle oblasti bych si pořídil spíš otlučenou flekatou popelnici, aby mi nevadila ta rajčata...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.03  07:33

« to kicki

to kicki: no tak kdyz rikala kamaradka, ze by ji nevymenila a je balikarka / pro mne trochu neznamy pojem /, tak to bude asi pravda, ale ty vozy co jsem uvedl jsou na mnohem lepsi urovni. Ale pokud chces koupit Fabii za cca 260 000,- tak je jasne, ze Nissan Almera za tyto penize nebude-stoji 332 tis.Pokud ti teda nevadi vybava - Cena v akci kompletní bezpečnostní výbava zdarma (obsahuje 4 airbagy, ABS, EBD, brzdový asistent, aktivní opěrky hlavy)a vykon 100 PS.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.03  14:16

« Re: to petous

já už nemam takovou paměť co jsi přesně pronesl v březnu nebo kdy to byl ten okruh. Znám spoustu lidí kteří mají unikátní kousky aut, ale musel bych bejt duševní chudák kdybych jim říkal, že maj starý ojetiny. To není jen o penězích. Mě dělá velmi dobře když chladím hlavy namyšlenejm blbečkům v natuněnejch jako sporťákách s nápisem VRS, případně dalším s vozem s desetinásobnou hodnotou, a sleduji jak jim vadne úsměv a popadává úžasem čelist. To že je vůz starší neznamená automaticky, že je ve špatném stavu. Jinak pochybuju o tebou uváděných brzdových schopnostech tvojí fabie doporučuji ti přepočítat si střední brzdové zpomalení a pak ty hodnoty uveď na pravou míru.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.03  13:21

« Re: 1,4 tdi

Určitě se vyplatí připlatit si za Fabii RS. Rozdíl pár desítek tisíc a nesrovnatelná výbava, výkon a vzhled. Navíc zvuk tříválce v naftě je otřesný. A slabší TDI 74kW se v současné době nevyplatí kupovat vzhledem k tomu co nabízí za srovnatelný peníz RSo. Problém je jen pokud chceš kombíka.
  • 00 Reagovat !

foto

13.09.03  22:35

« 1,4 tdi

Dobrý den, máte někdo zkušenost s fábií s motorem 1,4 tdi? Dá se s tím jezdit nebo je lepší si připlatit za čtyřválec 1,9 tdi?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.03  07:47

« Re: to harryp

Tak to u mne je to v pohodě.Ale občas při naloženém autě by to chtělo trošku více než je :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  21:26

« Re: To HUF

Teda Hufe, zírám. Dost dobrý! Ale vzhledem k tomu, že negarážuju a bydlím v poměrně slušným,teď jak to napsat slušně, zkrátka v oblasti se značnou koncentrací společensky nepřizpůsobivých občanů, mám obavy, že takhle vyšperkovanou bych ji viděla naposledy po převzetí ... (Ještě ji nemám a už jsem oplakala lak, mám zkušenost s Feldou, to bys nevěřil, jak agresivní na lak jsou rozprsklá rajčata). Chápu, že je spousta dokonalejších aut, ale za prvé nejsem balíkář a za druhé, proboha, co bych si počala s nějakým dvoulitrem nebo něčím podobným, kámoš má kadetta s tímto obsahem a jeho žena to odmítá řídit. Co se týká této diskuze, záleží mi spíše na zkušenosti, než na tom, co si lidi myslí, takže Ti děkuji za zkušenosti. Mně se třeba Fabia od začátku líbila a přitom kašlu na nějaký patriotismus. Kámoška ji má a je s ní spokojená a dneska mi říkala, že by ji nevyměnila. Mohu upozornit, že ona, na rozdíl ode mě, balíkářka je. Takže vyloženě individuální záležitost. Ten shop jsem zkoušela, ale stránka nejde otevřít, tak to zkusím ještě zítra. Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  15:11

« to harryp

Já měl ale 2.0IDE 16V (tedy první přímovstřik od Renaulta a druhý absolutně). Nedělal jsem s ním nic, protože se tak kazil, že jsem byl rád, když mu zrovna nic nebylo.
  • 00 Reagovat !

foto

12.09.03  15:09

« To HUF

tuším,že jsi měl taky Mégana.Dělal jsi něco s motorem?Ja mám tu 1.6 79kW a chtělo by to trošku něco lepčejšího.Jinak zatím pohoda a tedy spokojenost.Svůj účel plní svědomitě
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  12:07

« to petous

Jo. Máš recht. Pak je vše v pořádku (teda až na to, že on taky neumí číst) :o)
  • « 00 Reagovat !

foto petous

petous 12.09.03  12:02

« Re: to STAVROS

Precti si prispevek Bobrika jeste jednou, napsal to presne opacne, nez si pochopil.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  11:56

« to STAVROS

Jasně. Ty potřebuješ kombík. Já zase sedan. S druhým autem není problém. Tata už moc nejezdí.

BTW, taky Tě tak pobavila bobříkova poznámka o tom, že Cossworth má lepší podvozek než WRX?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  10:28

« Re: to STAVROS

to Huf: s WRX-em je vyborna zabava, libi se mi taky moc, kupuji ho zcela urcite taky, ale kombika, je mi takovej blizsi-na psa a na cement na barak, na spotrebu se vykasli, na dovolenou si muzes od nekoho treba pujcit nejakyho kombika
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  09:46

« to STAVROS

Sakra sakra.... Na to nejsem zvyklý... Že bych přehodnotil situaci a vrátil se k 330Cd? Podle toho, co píšeš, se mi vyšší cena zanedlouho vrátí v palivu nazpět ;o)

Kecám. Chci WRX.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  09:28

« to bober

Bobříku... A ještě něco. Co takhle si zajít do ZŠ na pár hodin čtení? Možná bys pak nemusel ze sebe dělat hlupáka tím, že lidem vkládáš do úst slova a věty, které nikdy nevyřkli ;o)

Jako třeba že jsem to napráskal WRX... Vždyť jsem psal, že v ní jel jouda a v zatáčkach jsem ji díky tomu stačil, ale na rovinkách vždy ujela.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  09:13

« to bober

Že Tě baví takhle rozumovat, když máš jen jakousi starou ojetinu... Jo, a Tvůj názor na vlastnosti Tvého vozu beru s rezervou. Asi jsi zaujatý.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.03  09:10

« to petous

Raději se hoď do klidu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…