Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 18.09.03  16:01

« Re: Skoda a budoucnost

dabel, ale to neznamena, ze skodovka je na tom tak zle, skor sa treba pozriet na to, ake kroky robi hyunday, a tie auta zacinaju naozaj byt zaujimave a pekne spravene.
  • 00 Reagovat !

foto

18.09.03  12:21

« Turbo 1.4 :)

• « 00 Reagovat !

foto

18.09.03  12:04

« Re: Inzerát

Už je pryč. ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.03  09:48

ad buducnost Skody: cital som vcera rozhovor s Pischetsriederom. Pytali sa ho, co hovori na posledne uspechy Japoncov na europskych trhoch. Vravel, ze to ho neprekvapilo (slaby yen a tym padom agresivna cenova politika), ale prekvapuje ho uspech korejskych automobiliek (narasty v desiatkach percent). Vraj to dokazuje, ze vela ludi chce dobre auto za malo penazi ("viel Auto für wenig Geld"). A vraj hlavne tym smerom sa ma uberat Skodna. Takze snad to ako-tak vyjde, aj ked je to silny odklon od povodneho zameru (namiesto konkurenta Volva konkurent Hyundaia...;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.03  09:05

Osklivy osklivy chlapce !!! :-) Skodovka ti ho tam da za korunu a ty chces takto kseftovat ??? No pokud si si ho opravdu koupil pak si blazen a s temi se take neobchoduje .... Zvaz to a slunce v dusi.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.03  08:08

To panasonic: Tak to s tebou plně souhlasim.
  • 00 Reagovat !

foto

18.09.03  06:56

« Skoda a budoucnost

Podle magazínu Automotive News Europe Volkswagen v budoucnu nepočítá s tím, že Škoda bude tím prvním, kdo bude využívat nejmodernější technologie.
    Pravidlo, že při koupi škody se dá pořídit za méně peněz hodně muziky, přestane platit, konstatuje MfD. Podle mne to neplati uz dnes. Klidne si vsak dal kupujte tyto zastarale sroty, je to vase volba, klidne si dal volte Spidlu je to take vase volba, cesi.... hloupost MUSI byt potrestana, jinak by kvetla vecne!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.03  06:45

« Re: To je tady zase debata !

to mas teda blbe, sem totiz muze kazdej a je to jeho pravo - pokus se to ostatnim uprit, astatni totiz take ctou co tady kdo napsal, neni to nekoho soukromej pisecek. I kdyz mi to tak pripada, ze skodovkari kdyz jim ty jejich poklady nekdo kritizuje a nebo jim proste dojdou argumenty, hned by si nekde zalezli do koutka a tam si ty svoje super dojmy potichoucku zdelovali. Tady proste tvuj nazor, nekdo kdo ma jinou zkusenost klidne zkritizuje, jestli ti to vadi, tak sem nepis. Celkove to skutecne upadlo, staci se podivat kolik temat uz zaniklo, takrka vetsina. Mazna tu nakonec zustanete sami a nikoho uz nebude bavit to ani cist, asi se na to uz i tesis...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.03  23:15

« Re: To je tady zase debata !

Osobně taky nechápu proč lidi kteří zkrátka škodu
    rádi nemají(což je samozřejmě jejich právo)sem pořád lezou a slušně řečeno otravujou.Osobně bych se styděl lězt do diskusí o jiných autech a vykřikovat,že moje značka je ta nejlepší.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.03  20:49

Jo ty jsou teď nejkradenější!
    Od Sony je nové stejných kvalit za 1/3 a má navíc MP3!
  • 00 Reagovat !

foto

17.09.03  12:23

« Inzerát

Jen tak mě napadlo... Nemá někdo zájem o radio Škoda Symphony s CD do Fabie? PC 14.800,-Kč, prodám ho fungl nové za půlku.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.03  12:22

« to petrxxx

Máš recht. Debata na *. To o Renckovi, že by to bylo na dýl, je naprostá pravda. Hudlařina. To o lidech, kteří něco nepodloženého zaslechnou a pak to hned křičí do světa, je bohužel taky fakt... C´est La Vie. Lepší to nebude...
  • 00 Reagovat !

foto

17.09.03  10:34

« To je tady zase debata !

Tak nevím ,když se podívám na debaty jinde tak tady je to jeden velkej otřes.V jiných rubrikách se řeší opravdu problémy ,zkušenosti a zde se jen plive,nadává a vzájemně uráží.
    Člověk se zde dřív něco dozvěděl ,ale teď už nemá smysl zde chodit,protože se stejně nic nedozví.
    Je mi jasné ,že každej má jinej názor ,ale nechapu ty co mají jiné auto a Fábie jim moc nejde pod nos musí otravovat ty ,kterým bez problému slouží a jsou s ní spokojeni.
    Každé auto má něco Peugeot vibrace ve volantu,Fokus blbne klima,tyčky stabilizátoru,Renault no to by bylo na dýl ,ale tak to prostě už dnes je.
    Leckdy mi přijde ,že jsou zde chytráci ,kteří něco slyšeli od někoho a hned to tady hlásaj nahlas jak je vše špatně a přitom pravda může být úplně jiná.
    Ještě na závěr bych chtěl říci ,že jezdím úplně jinou značkou ,ale v práci jezdím Octávii,Fábii,Felicii.
    Osobě ,kdybych se měl vybrat šel bych do Fabky oproti Oktávce lepší jízdní vlastnosti mluvím o podvozku a po pár cestách na zadním sedadle mi přijde ,že prostor pro nohy na zadních sedadlech ve Fabii je větší než v Oktávce.
    Potvrzeno více lidmi.Oktávka není špatná ,ale jak zde někdo psal z venku velká a vevnitř bída (kufr je dobrej).
    Tak debatujte vesele dál
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.03  09:28

« Re: To: všem, co mě oslovili

to guagaar a kicki: moc se omlouvam, Fabie je super vuz, ¨ihned to kupuj. MImochodem jednu taky ted prodavame kdybys mela zajem tak napis, cena 250 tis. a motor 100 PS, 30 tis. najeto. Takze jeste jednou sorry a ber ji.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.03  09:06

Jo, tak s tím bych nepočítal, že ti někdo poradí, tady má spíš každej blbý kecy, to už je taková tradice. Nejvíc se tady ukájí ti, kterým ráno vzala při rozjezdu jejich toyoty, mazdy atd. nějaká fabie a nemůžou to rozdejchat.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  23:06

« Re: to Stavros

Bohužel Nissan má trochu zavádějící reklamu-jako
    například minulou klima zdarma,taky to bylo jen u
    určitých vozů jinak sleva.Jinak mají tel.linku zdarma není se problém přesvědčit.Pavel
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  21:43

Tak vem Octavii cenově to vyjde skoro na stejno als je to větší auto a ten kočárek tam půjde s vůlí! Vejde se tam celá masážní vana!
    Svezení je teké lepší auto je bezpečnější a prostornější!
  • 00 Reagovat !

foto

16.09.03  16:55

« *

škodafabiaje[*yello…
  • 00 Reagovat !

foto

16.09.03  16:25

« To: všem, co mě oslovili

Nenapadlo by mě, že se rozvine debata na téma balíkářka, takže rozuměj: balíkář = ten, kdo je v balíku (pro jistotu - peněz), balíkářka = ta, co je v balíku (peněz) a jako malý přídavek socka = opak balíkáře či balíkařky. Ale k automobilismu: nová Almera se mi nelíbí a Mazda 2 se mi sice líbí, ale nemám na ni potřebný balík (viz výše). I s klimatizací se potřebuju vejít do cca 340 tis. a aby se do kufru vešel kočárek (ve Fabii vyzkoušeno s kladným výsledkem), takže teď raďte. No na diskuzním serveru pod názvem Š Fabia bych spíše čekala, že mi budete Fabii doporučovat a ne vymlouvat.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  11:49

« Re: To Kicki

balíkářka - asi něco vod balíka (venkovskýho) .. :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…