Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Skoda a budoucnost
ad buducnost Skody: cital som vcera rozhovor s Pischetsriederom. Pytali sa ho, co hovori na posledne uspechy Japoncov na europskych trhoch. Vravel, ze to ho neprekvapilo (slaby yen a tym padom agresivna cenova politika), ale prekvapuje ho uspech korejskych automobiliek (narasty v desiatkach percent). Vraj to dokazuje, ze vela ludi chce dobre auto za malo penazi ("viel Auto für wenig Geld"). A vraj hlavne tym smerom sa ma uberat Skodna. Takze snad to ako-tak vyjde, aj ked je to silny odklon od povodneho zameru (namiesto konkurenta Volva konkurent Hyundaia...;))) -
« Skoda a budoucnost
Podle magazínu Automotive News Europe Volkswagen v budoucnu nepočítá s tím, že Škoda bude tím prvním, kdo bude využívat nejmodernější technologie.
Pravidlo, že při koupi škody se dá pořídit za méně peněz hodně muziky, přestane platit, konstatuje MfD. Podle mne to neplati uz dnes. Klidne si vsak dal kupujte tyto zastarale sroty, je to vase volba, klidne si dal volte Spidlu je to take vase volba, cesi.... hloupost MUSI byt potrestana, jinak by kvetla vecne! -
« Re: To je tady zase debata !
to mas teda blbe, sem totiz muze kazdej a je to jeho pravo - pokus se to ostatnim uprit, astatni totiz take ctou co tady kdo napsal, neni to nekoho soukromej pisecek. I kdyz mi to tak pripada, ze skodovkari kdyz jim ty jejich poklady nekdo kritizuje a nebo jim proste dojdou argumenty, hned by si nekde zalezli do koutka a tam si ty svoje super dojmy potichoucku zdelovali. Tady proste tvuj nazor, nekdo kdo ma jinou zkusenost klidne zkritizuje, jestli ti to vadi, tak sem nepis. Celkove to skutecne upadlo, staci se podivat kolik temat uz zaniklo, takrka vetsina. Mazna tu nakonec zustanete sami a nikoho uz nebude bavit to ani cist, asi se na to uz i tesis... -
« To je tady zase debata !
Tak nevím ,když se podívám na debaty jinde tak tady je to jeden velkej otřes.V jiných rubrikách se řeší opravdu problémy ,zkušenosti a zde se jen plive,nadává a vzájemně uráží.
Člověk se zde dřív něco dozvěděl ,ale teď už nemá smysl zde chodit,protože se stejně nic nedozví.
Je mi jasné ,že každej má jinej názor ,ale nechapu ty co mají jiné auto a Fábie jim moc nejde pod nos musí otravovat ty ,kterým bez problému slouží a jsou s ní spokojeni.
Každé auto má něco Peugeot vibrace ve volantu,Fokus blbne klima,tyčky stabilizátoru,Renault no to by bylo na dýl ,ale tak to prostě už dnes je.
Leckdy mi přijde ,že jsou zde chytráci ,kteří něco slyšeli od někoho a hned to tady hlásaj nahlas jak je vše špatně a přitom pravda může být úplně jiná.
Ještě na závěr bych chtěl říci ,že jezdím úplně jinou značkou ,ale v práci jezdím Octávii,Fábii,Felicii.
Osobě ,kdybych se měl vybrat šel bych do Fabky oproti Oktávce lepší jízdní vlastnosti mluvím o podvozku a po pár cestách na zadním sedadle mi přijde ,že prostor pro nohy na zadních sedadlech ve Fabii je větší než v Oktávce.
Potvrzeno více lidmi.Oktávka není špatná ,ale jak zde někdo psal z venku velká a vevnitř bída (kufr je dobrej).
Tak debatujte vesele dál
-
« To: všem, co mě oslovili
Nenapadlo by mě, že se rozvine debata na téma balíkářka, takže rozuměj: balíkář = ten, kdo je v balíku (pro jistotu - peněz), balíkářka = ta, co je v balíku (peněz) a jako malý přídavek socka = opak balíkáře či balíkařky. Ale k automobilismu: nová Almera se mi nelíbí a Mazda 2 se mi sice líbí, ale nemám na ni potřebný balík (viz výše). I s klimatizací se potřebuju vejít do cca 340 tis. a aby se do kufru vešel kočárek (ve Fabii vyzkoušeno s kladným výsledkem), takže teď raďte. No na diskuzním serveru pod názvem Š Fabia bych spíše čekala, že mi budete Fabii doporučovat a ne vymlouvat.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!