Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Š Fabia - barva
Tmavě modrou metalízu jsem měl. Je to hrozně měkká barva hned tak zase neoprýskne je pružná ale na některých místech byla po po třech letech smytá vrchní laková vrstva a auto bylo matné.
Je na tom znád strašně špína auto vypadá hezka tak 1 den nebo 10 km v dešti!
Takže se musí často mýt jako všechny tmavé odstíny!
Trochu pomahá před mytím auto opláchnout z většího proudem vody z hadice.
Myl jsem vždy v myčce. -
« Re: Š Fabia - barva
Nevím, jestli jsou méně odolné, ale rozhodně je na nich všechno hned vidět. Černá magická s perleťovým odleskem (nebo jak se přesně jmenuje) je náchylná nejenom na oděrky, ale dokonce i na otěrky. Při pohledu zblízka je v laku chumelenice stop po mytí, utírání, leštění... Dokonce se nedoporučuje s tím první 3 měsíce (než lak vytvrdne) jezdit do myčky. Ale přesto je i po půl roce ta černá krásná. Když ji člověk moc nezkoumá a není perfekcionista. -
« Š Fabia - barva
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jaké zkušenosti máte s barvami. Na Octáviích jsem se dočetla, že černá a modrá hlubinná metalíza jsou nějak méně odolné proti oděrkám a škrábancům. Mám ještě v hledáčku modrou admiral a šedou graphite. Jakou byste doporučili? Díky. -
"-- skrytý --" 30.09.03 07:37
« Re: bouracka - poradte prosim
Rekl bych ze si pletes pojmy z dojmy , povine (zakonne) je proto aby dostal uhrazenou skodu ten do koho to nasijes . Uz vidim jak bych to z Tebe dostaval kdyz to do me pustis nekde v Kosicich !! Rekl bych ze jednoduzsi by bylo z Tebe vyrazit dech nez penize co !? -
« bouracka - poradte prosim
Dobrý den,
Mam dotaz:Jiny ridic zpusobil a zavinil havarii meho auta tim, ze do me narazil. Z jeho povin. ruceni, tedy jde uhrazeni opravy. Pojistovna stanovila vrak meho auta jako "totalku" a tedy dostanu nejakou tabulkovou cenu od teto pojistovny.
Muj dotaz je takovy: Muzu pozadat moji vlastni pojistovnu u ktere mam sjednane navic
havarijni pojisteni jeste jednou o opraveni meho auta - nebo tedy o dalsi vyplaceni penez
za tuto stejnou "totalku"? Nebude to nejaky podvod, nebo neco jineho,
za co mohu byt stihan?
Dekuji predem za opdpoved.
TH

Máte zkušenosti? Má to mít centrál, dělená sedadla, el. okna, nastavitelný volant, výšk. nastavitelná sedadla, rádio, bez PP.