Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

03.10.03  23:34

« Re: b

možná budu mít nový notebook. liška vyhlásila soutěž a prvních 150 z celé republiky dostane slevu na vybraný model. já skoncil v první polovině, takže se mě to také týká. pokud se mi podaří prodat ten starý, tak bych do toho šel. nechceš koupit ten můj?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.03  23:32

« Re: b

Su tady. akorát přemýšlám, co ti napíšu. u nás ted frčí velká policejní akce - Kryštof. všichni policajti jsou v terénu a kontrolují dodržování předpisů. v pondělí jsem na cestě z Olomouce dom napočítal 9 hlídek.
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.03  23:30

« b

Si tam ješte?
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.03  23:29

« pol

U nás to vypadá v poltice velmi zajímavě.U vás taky.
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.03  23:28

« naháňka

Nech vám tá polovačka víde.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.03  23:27

« Re: fabia

Najed si na stránky Respekt.cz . je tam zajímavý článek o mnichovské zradě. ale jestě lepší je tam to diskusní forum. dovíš se tam zajímavé informace
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.03  23:26

Rok tam Marcelka nejak vydrží,ale vlastne jenom 9 měsícu.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.03  23:24

Posledne byla biba unavená.Nabíhala do nové práce.Měla překroucení režim.Dva dni má denní směnu potom dva dni noční a štyri dni volna.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.03  23:23

S přestupem to dopadlo pro tento školní rok blbě. oni potřebovali učitelku hned, ale ve staráku by jí nepustili. Příští rok se tam ale uvolní místo po jedné babě, co jde do důchodu, tak se tam má ozvat a snad to vyjde. Měla totiž přímluvu od ředitele horněmčanské školy.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.03  23:21

Kolem 28.se musím podívat do kalendáře.Jak to vypadá s přestupem do Dolněmčí u Marcelky?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.03  23:20

To su rád, že vám to s bibou klape. přišla mi posledně nějaká smutná.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.03  23:19

Bibka už doma spinká.Zitra ráno ide do práce.Dnes nám bylo krásne.Teď spolu štyri dni pořádne nebudeme.Se vztahem su spokojený.Teším se na běh.Dal sem si u nás v lese težší trasu,ale nedelala mi problémy.Trasa je do kopce a po rovince.Mininum klesáni.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.03  23:18

Na dušičky nevím, jestli budu doma. Slíbil jsem, že pojedu s Marcelkou a její babičkou a dědou na Valašsko. oni se tam narodili. kolem 28 ríjna tady bude asi pět dní volna, tak bys mohl dojet v tyto dny.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.03  23:16

Nevím kdy přijedeme.Nejpozdej na dušičky.Já možná dřív.Možná bych dojel za dva týdny,ale ješte nevím.Blahopřeju ti za úspešné psychotesty.Sme nakonec rodina takže iné jako úspěch se nepřipouští.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.03  23:15

« Re: xsa

V Brně jsem jen do zítřka. ráno jedu na tu naháňku a Marcelka jede odpoledne k babičce. až večer dolovíme,tak ji vyzvednu a vracíme se ho Horněmčí. v neděli je totiž další naháňka. Jak se má Biba? Marcelka tady leží vedle mě a dříme.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.03  23:13

nevíš, kdy přijedete? jak se daří v byznysu? já v pondělí udělal zkoušky a psychotesty, aby mě povýšily. zvládnul jsem to na výbornou, prý jsem byl jeden z nejlepších. budu teprve třetí v naší síti. je to dost prestižní, tak z toho mám radost.
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.03  23:12

« xsa

Tento víkend trávite v Brne?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.03  23:10

Ted v nocise běhá super.Tak ten den vám nezávidím.Ale nastehujete se jen to chce trpezlivost.Pokud nejsi spojojený zavolej normálnyho elektrikáře.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.03  23:04

behat? ted v noci? Zitra jde na naháňku. Je to kousek od Macochy. Teď jsme s Marcelkou v Brně. Dnes jsem myslel, že mě asi odnesou. Laďa nám dělal elektriku. Zavezl jsem ho tam i s kamarádem v 7 hod ráno a přijel pro něho ve 14 hod. Za tu dobu stihli udělat jednu krabičku od hodin, vyměnit dva vypinače a tři zásuvky. přito nám zničil vrtákem v předsíni lino - udělal tam tři díry až na beton a ušpinil a poškrábal strop. Dále stihl s kolegou vypit půl litru borovičky a čtyři piva a ještě si Vladimíře stěžoval, že jsem mu nezajistil jídlo a mně vynadal, že tam nemá žádnou slijovicu. Hrůza. My se tam snad nenastěhujeme.
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.03  23:03

« xd

Martine si tam?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…