Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: fabia
S přestupem to dopadlo pro tento školní rok blbě. oni potřebovali učitelku hned, ale ve staráku by jí nepustili. Příští rok se tam ale uvolní místo po jedné babě, co jde do důchodu, tak se tam má ozvat a snad to vyjde. Měla totiž přímluvu od ředitele horněmčanské školy. -
« Re: fabia
behat? ted v noci? Zitra jde na naháňku. Je to kousek od Macochy. Teď jsme s Marcelkou v Brně. Dnes jsem myslel, že mě asi odnesou. Laďa nám dělal elektriku. Zavezl jsem ho tam i s kamarádem v 7 hod ráno a přijel pro něho ve 14 hod. Za tu dobu stihli udělat jednu krabičku od hodin, vyměnit dva vypinače a tři zásuvky. přito nám zničil vrtákem v předsíni lino - udělal tam tři díry až na beton a ušpinil a poškrábal strop. Dále stihl s kolegou vypit půl litru borovičky a čtyři piva a ještě si Vladimíře stěžoval, že jsem mu nezajistil jídlo a mně vynadal, že tam nemá žádnou slijovicu. Hrůza. My se tam snad nenastěhujeme.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!