Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: vynechavani motoru
Mozna bych vedel, ale nerikam, ze to tim je. Jeden znamej to mel na felde 1.6 a delaly to rozvody. Pry slo o to, ze to souviselo s detonacnim cidlem, ktere diky nejakemu nahlemu hluku vyslalo impuls do RJ. Nevim, ale takhle mi to alespon rekli. Hodne stesti.... -
sachy: Skoly nemam, autum nerozumim. Ale pises, ze ZA JIZDY spadnou otacky na NULU? Tak to jiste mozny neni, to bych typnul na vadnej otackomer. Ja vim, ze z vynechavajiciho otackomeru bys zase nemel pocit, ze je to "o hubu". Takze vlastne nic nevim, jen tu zabiram misto. Sorry.
-
Každé auto je bohužel velmi vzdáleno stavu, kdy jsou všechny díly ve výkresových tolerancích. Automobilka vždycky chvíli počká, jak se díly "utřepou" a pak nastaví výrobu na realný stav (viz. Škoda obvykle nastavuje svařováky první závodní dovolenou po náběhu výroby). Od té doby, co jsem začal pracovat pro automobiový průmysl, bych si nikdy nekoupil auto z prvního roku výroby, protože to jsou ty největší hrůzy. Vím, s jakými díly jezdily nebo dodnes jezdí Škodovky, VW, Audiny, Renaulty, Saaby, Porsche atd... Ale všechny Škodovkáře můžu uklidnit, největší hrůza, která momentálně jezdí, je Cayenne, to je nedodělek dodnes. -
to STAVROS: Máš pocit, že "nějaké nedodělky" jsou vidět občas jen u Škodovky? V okolních diskuzích bys našel debaty o nedodělkách podobného rázu od automobilek mnohem věhlasnějšího jména....jen by to chtělo být trochu oběktivnější a uvědomit si, že to jsou JEN stroje! -
« vynechavani motoru
Uz 2,5 roku mam Fabii Comfort 1.4 16V 55kW. Od sameho zacatku me zlobi vynechavani motoru za jizdy, kdy na kratky okamzik otacky spadnou na nulu a vyleti zpet. Resil jsem to behem zaruky, ale v servisu (AutoStyl, Jarov) na nic neprisli. Po zarucni dobe jsem se s tim smiril, protoze zavada se projevovala asi jedno behem 5000 km, ale posledni dobou je stale castejsi priblizne kazdych 250km. Projevuje se to ve vsech moznych otackach a rezimech jizdy, zvlast pri predjizdeni na III./5000 otacek je to opravdu chutovka. V zime na snehu nebo na naledi to bude o hubu. Co s tim? -
« Re: KOLA
whitewolf> většina hliníkových kol má udělanou středovou díru větší, s osazením pro plastový nebo duralový středící kroužek. Ten je různý podle typu auta - různý průměry středu. Takže vyrábíš "jeden" typ kola a k tomu spoustu středících kroužků. V každým případě by tam měly být. Za šrouby kolo nevycentruješ... :-( Tom B.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Jak se přidává tempomat? a turbo?