Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

08.10.03  20:31

« Hele RS 1.2 HTP

Čtyčventil na kolik to jde načipovat asi o moc ne co?
    Jak se přidává tempomat? a turbo?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.03  20:11

« Re: Fabia RS

Jojo.
    Dojmy? Zatim vše vynikající. Podvozek super, i když "HUF" asi namítne, že by šel ještě přitvrdit a osadit větší kola, ale mě to na Prahu vyhovuje.
    Petr
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.03  17:09

« Re: vynechavani motoru

Mozna bych vedel, ale nerikam, ze to tim je. Jeden znamej to mel na felde 1.6 a delaly to rozvody. Pry slo o to, ze to souviselo s detonacnim cidlem, ktere diky nejakemu nahlemu hluku vyslalo impuls do RJ. Nevim, ale takhle mi to alespon rekli. Hodne stesti....
  • 00 Reagovat !

foto

08.10.03  11:47

« Fabia RS

Dobrý den, jsou zde také majitelé Fabie RS? Pokud ano, jaké jsou vaše dojmy a zkušenosti?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.03  08:05

« Re: KOLA

whitewolf> ..... a máš to. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.10.03  20:20

Original al. kola zadne vymezovaci krouzky nemaji, (u skodovky) Mam originaly uz na druhem aute a nikdy tam nebyly.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  15:27

whitewolf>to jestli mají orig. hliníky od škody přesný střed nebo distanční kroužek, to už ti musí prozradit někdo, kdo má orig. disky (Huf je myslím měl). Co se týká znaků, tak je to ve většině případů jen samolepka.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  10:57

sachy: Skoly nemam, autum nerozumim. Ale pises, ze ZA JIZDY spadnou otacky na NULU? Tak to jiste mozny neni, to bych typnul na vadnej otackomer. Ja vim, ze z vynechavajiciho otackomeru bys zase nemel pocit, ze je to "o hubu". Takze vlastne nic nevim, jen tu zabiram misto. Sorry.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  09:55

to mispul: nerek jsem prece ze to jsou jenom skodovky proste mi slo o to, ze nektery servisy jsou hrozny. Proste vymenovaci dilu.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  09:02

Každé auto je bohužel velmi vzdáleno stavu, kdy jsou všechny díly ve výkresových tolerancích. Automobilka vždycky chvíli počká, jak se díly "utřepou" a pak nastaví výrobu na realný stav (viz. Škoda obvykle nastavuje svařováky první závodní dovolenou po náběhu výroby). Od té doby, co jsem začal pracovat pro automobiový průmysl, bych si nikdy nekoupil auto z prvního roku výroby, protože to jsou ty největší hrůzy. Vím, s jakými díly jezdily nebo dodnes jezdí Škodovky, VW, Audiny, Renaulty, Saaby, Porsche atd... Ale všechny Škodovkáře můžu uklidnit, největší hrůza, která momentálně jezdí, je Cayenne, to je nedodělek dodnes.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  07:52

to STAVROS: Máš pocit, že "nějaké nedodělky" jsou vidět občas jen u Škodovky? V okolních diskuzích bys našel debaty o nedodělkách podobného rázu od automobilek mnohem věhlasnějšího jména....jen by to chtělo být trochu oběktivnější a uvědomit si, že to jsou JEN stroje!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.03  07:25

to Sachy: prodat je asi nejlepsi reseni nebo zmenit servis, holt u skodovky jsou obcas videt nejaky nedodelky
  • 00 Reagovat !

foto

06.10.03  22:07

« vynechavani motoru

Uz 2,5 roku mam Fabii Comfort 1.4 16V 55kW. Od sameho zacatku me zlobi vynechavani motoru za jizdy, kdy na kratky okamzik otacky spadnou na nulu a vyleti zpet. Resil jsem to behem zaruky, ale v servisu (AutoStyl, Jarov) na nic neprisli. Po zarucni dobe jsem se s tim smiril, protoze zavada se projevovala asi jedno behem 5000 km, ale posledni dobou je stale castejsi priblizne kazdych 250km. Projevuje se to ve vsech moznych otackach a rezimech jizdy, zvlast pri predjizdeni na III./5000 otacek je to opravdu chutovka. V zime na snehu nebo na naledi to bude o hubu. Co s tim?
  • 00 Reagovat !

foto

06.10.03  20:45

« Dotaz

Kdo mi to tu nabízel ten PP k Fabii s klimatizací?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.03  18:37

nemusely je spravnejsi !! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.03  18:36

hmm to je mi jasne jedine co je mozne ze Skodovka ma ty kola presneho prumeru usite na miru Skodovkam kdyz uz je prodava se skodovackym znakem a pak by tam teoreticky tedy byt nemuseli ne ?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.03  17:54

whitewolf> většina hliníkových kol má udělanou středovou díru větší, s osazením pro plastový nebo duralový středící kroužek. Ten je různý podle typu auta - různý průměry středu. Takže vyrábíš "jeden" typ kola a k tomu spoustu středících kroužků. V každým případě by tam měly být. Za šrouby kolo nevycentruješ... :-( Tom B.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.03  09:16

« Re: to Huf

ja to povim.... :)
  • 00 Reagovat !

foto

04.10.03  08:40

« to Huf

Čau Hufe, tak co nakonec bude parkovat u Tebe v garáži? Které brmmmmm to vyhrálo? :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.03  23:38

« Re: b

Si tam jestě?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…