Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  23:40

« to MatuS

Pěkná fakt je. Zejména zvenku.

Neohrabané = těžkopádné, mdlé
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 13.10.03  23:30

« Re: to MatuS

prakticke skusenosti nemam. slovo "neohrabane" povazujem za prejavenie nazoru k dizajnu.
    sestku som videl, zo vsetkych stran, vsetky karoseriove aj vybavove prevedenia a to auto je dneska dizajnersky na spici.
    btw verzia sport si myslim vyzera velmi sportovo a konzervativne zaroven.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  23:09

« Re: Jak tu 1.2 Htp načipovat

>1.2 HTP:

No ja mam ten isty motor v seate corodbe a zerie menej, resp. o nieco menej ako vyrobca.

V meste je udavana spotreba 7,5l - ja som v pohode na 7,0 a pritom nexodim na spotrebu.

Mimo mesto je udavana 5,1 - zhruba tolko mi to zerie pri cca 90-110kmh.

No a dialnica - tak 140-150kmh - tam si to papka okolo 7 - takze ja som relativne spokojny :)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  23:02

« to MatuS

Ale ne. Je neohrabaná stejně jako všechny auta střední třídy se standardním nastavením.

Ovládání funguje OK ;o)

BTW, máš nějaké praktické podnětné připomínky k jízdním vlastnostem? Rád se něco dovím :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 13.10.03  22:58

« to huf

hm, napisat o m6 ze je neohrabana, to si _troska_ prestrelil.
    vzdy ked ta niekto zacne kritizovat, tak sa prestavas ovladat :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  22:39

to 1.2HTP: Jestli jezdíž tak rychle, jak to auto dovolí, tak je 1.2HTP solidní volba s ohledem na životy a zdraví těch okolo. Nedej Bože abys měl něco silnějšího :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  22:03

« to MaxC

Jo, a k tomu čipu... ATX je v pohodě. Jen byl Cimbu výkonější a odskoušený.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  22:01

« to P2M

Kouřivost tam jakási je. On TDI PD 130PS sám o sobě blafká víc, než 100PS. Nejde ale o stabilní hulbu, ale jen o okamžik cca 1s těsně po přidání plynu, než zabere turbo. Po čipu to blafne o trochu víc, ale běžně ten rozdíl zaznamenáš jen při přímém srovnání.

Jinak jsem rád, že máme stejný vkus na kola. Je to ale ten styl, který se buď líbí moc, nebo se nelíbí (viz reakce nejen "MaxC"). Vím to a šel jsem s tím do toho. Navíc ta kvalita a pevnost...

A barva? Chtělo to změnu a stříbrná je suchá (navíc mi bylo ze strany týmu Hufnágl pohrozeno, že mi stříbrné auto postříkají, protože je to nuda ;o) ). Žlutá je na prcka trapná. Tu bych chtěl na Murcielagu ;o) Jen ta péče je nutná... :o(
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  21:56

« to 1.2HTP

www.sweb.cz/hufnagl

Zatím jen provizorní foto špinavého vozu...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  21:55

« to MaxC

Tak tak. Nesolil. Proto je RS jen moje. Hufova.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  21:50

Většinou jezdím tak rychle jak to auto dovolí.
    Je to takový zpusob omezení rychlosti. Toto auto jsem kupoval jen do počtu. A vozím se abych ho zajel. CHce to hned od začátku prohánět pak to bude jezdit a za málo.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  21:10

OK, nejseš. Vybral sis auto, jseš s ním spokojenej, nic proti tomu. Akorát nechápu, proč si kupuješ slabou motorizaci a pak s tim jezdíš jako kdyby hořelo. Když jsem měl V6/2,5l/151kW, žralo mi to v průměru míň, než Tobě fabie a to jsme se nijak necoural.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  20:30

« Re: 2 Huf

Kdepak je vidět to hufovo autíčko?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  20:27

Brácha Octaviána nejsem jen jsem koupil Combi 1,2 HTP 47 KW v očekávání že to bude líný jak hrom a jsem mile překvapen možná proto je radost pro někoho příliš velká. Dříve jsem měl OCtavii 1,9 TDI 66kW a Fabii 1,4MPI 5O kW a tohle auto proti tomu v rychlosti rozhodně není propadák vzhledem k objemu.
    Čekal jsem že vzhledem k tomu že to je 4 ventil to bude hlavně dole líný, ale bere to v širokém rozsahu a nahoře to nemá chuť končit dokud nezapne omezovač. Pravda většinou se pohybuji od 3 do 6000 ot.
    S felicií i fabií jsem jezdil cca za 12 l naposledy auto které málo žralo a jelo byl Favorit LS tam jsem se vešel do 9,5 l téměř vždy.
    Aerodynamika byla ale špatná.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  19:39

« Re: to gr

Jo a co to že máš čip do Cimbu, ty už nedůvěřuješ autokomlexu?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  19:21

« Re: to gr

No to jsou vjeci. Po všech těch plánovaných bourácích (Superb, Leon, Ibiza Cupra, Audi A3, BMW 330D, Subaru Imprezza atd.) máš to cos už předtím měl akorát v jiné barvě. Říkáš táta nebyl ochoten přidat na Subko? No byl by to asi pěknej skok z nákupní tašky v naftě s předním pohonem do takového čistokrevného soutěžáka. Ty kola jsou děsný, zlatý origoš.
  • 00 Reagovat !

foto

13.10.03  19:01

« 2 Huf

Nazdar Hufe,
    pěkná barva :-)), chci se tě zeptat jak je to s kouřivostí po čipu. Můžeš to srovnat se standartní RS nebo ještě nebyla příležitost???
    Dik Petr
    PS: Kola jsou balada :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  18:05

« to gr

Ještě nemám folie. Jinak ji nechám jak je.

Vlastně ještě Hi-Fi. Vše mám v garáži, jen to tam dát. Fakt dobré svezení.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  17:13

« Re: To Huf

Sorry, beru zpět. Už jsem ji viděl na webu.
    Gratuluji k velmi dobré koupi.
  • 00 Reagovat !

foto

13.10.03  17:07

« To Huf

Ahoj Hufe. V jaké barvě a kdy bude na webu?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…